SCENIC COD ANTIDEMARAJ, nu mai pot baga codul antidemaraj
![]() ![]() ![]() |
SCENIC COD ANTIDEMARAJ, nu mai pot baga codul antidemaraj
racloro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
symbol
1997 symbol 1.4
- bv xxx
|
|||
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
sfatul meu este sa te adresezi unei reprezentante renault.
gasesti pe net adrese si nr de tel. poti da intai un telefon si te pot lamuri... bafta! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
racloro |
![]()
|
In viata trebuie sa ai rabdare!
M-am dus dupa 2 ore la masina , si m-a lasat sa-i bag codul antidemaraj, mai degraba bag codul decat sa le dau sute de dolari pe ce o fi facand ei ! Am crezut ca e vreun baietas pe aicea sa ma ajute sa dezactivez si acest cod antidemaraj, numai bine ! dau 50 de lei pt cel ce-mi zice sa dezactivez codul asta, nu 100-150 de euro cum cer cei de la "reprezentanta renault" |
--------------------
Renault
symbol
1997 symbol 1.4
- bv xxx
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De unde stii tu cat iti vor cere aia de la reno?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scria pe cer aseara
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
racloro |
![]()
|
am fost odata si au zis ca trebuie sa-mi verifice toata instalatia , si ca ma costa ..... in cel mai bun caz imi lua vreo 5 mil, sunteti nebuni in gandul meu
, dar na toata lumea trebuie sa traiasca! PS: Pt cei care vor sa ma ajute sa scot codul antidemaraj racloro@gmail.com |
--------------------
Renault
symbol
1997 symbol 1.4
- bv xxx
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
bafta!
si daca reusesti, poate ne spui si noua cum se face! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
calin_bm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 10 December 06 From: BAIA MARE ![]() |
se poate face anulare de imobilizare,insa iti pot spune cum numai daca ai programator de procesoare si ceva cunostinte in electronica,daca nu,ma poti contacta si se rezolva-0742 028302,0762 983132 sau calinlodin@yahoo.com.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5dci
2014
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
bandit daca vrei sa scapi de chipu din cheie te ajut eu
![]() astea dupa 2000 nu mai au optiunea de a baga codu nu ? parca asa stiu |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
racloro |
![]()
|
QUOTE(calin_bm @ 28 Sep 2009, 09:22) se poate face anulare de imobilizare,insa iti pot spune cum numai daca ai programator de procesoare si ceva cunostinte in electronica,daca nu,ma poti contacta si se rezolva-0742 028302,0762 983132 sau calinlodin@yahoo.com. Vreau sa-i multumesc lui calin_bm pentru anularea imobilizarii, i-am trimis calculatorul de injectie prin curierat rapid la Baia Mare , si s-a rezolvat problema, masina imi functioneaza fara sa-i mai bag codul antidemaraj de 4 cifre. E meserias Calin ... atat, ce pot sa zic ?! PS: Se poate face si costa un tuning la motor? ![]() ![]() Numai bine |
--------------------
Renault
symbol
1997 symbol 1.4
- bv xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:40 |