Intalnire RENO Nationala nr. 14, 26-27-28 Feb. 2010 Moeciu - Vila Alina
![]() ![]() ![]() |
Intalnire RENO Nationala nr. 14, 26-27-28 Feb. 2010 Moeciu - Vila Alina
gaiui |
![]()
|
||
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
perfect- posteaza noile preturi ca sa stiu ce diferenta sa trimit- merci mult
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
gaiui |
![]()
|
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ok fac niste calcule acum ca sa nu se plateasca chiar dublu la apartament si sa fie mai putin decat la 2 camere duble. si o sa pun preturile ok?
problema e ca dupa asta nu vor mai fi doritori de apartamente, lumea daca va migra in apartamente vor ramane mult mai putine camere , undeva la 20 de camere si pica intelegerea , daca la 23 mai e de discutat la 20 deja cred ca dispare , mai ales cand va observa ca avem destul de multe portii pt micul dejun , 20 de camere - 48 de portii de mic de jun? This post has been edited by gaiui: 22 Jan 2010, 16:06 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pai hai sa ne lamurim cu o treaba.
NU s-a dat pret pe camera ci pret pe toata vila. Corect? Reducerea a constat defapt in diferenta de la apartament la camera dubla. Cam asta ar fi singurul mod in care vine oricine si modifica pretul la apartamente dupa cum vrea ![]() Acestea fiind spuse, (temandu-ma de o eventuala "nu mai sunt locuri") m-am inscris cu primul apartament. Nu stiu daca a vrut cineva sau a avut cineva planuri inainte pentru apartamente dar normal este primul venit, primul servit. Eu sunt dispus sa dau o suma mai mare pentru apartament pentru ca e normal (intr-o situatie normala). In cazul in care apare o "familie" sau alt "wildcard" mentionat pe aici, ma retrag de la apartament si le urez sedere placuta. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gaiui |
![]()
|
Pana diseara la ora 21 as vrea sa stiu cine vrea sa migreze in apartamente in situatia in care apartamentul va fi 180 de ron pe noapte doar cazare (micul dejun inca 20 de ron/persoana).Imi pare rau pt cei care nu vad postul pana diseara la ora 21 si se razgandesc dupa aia dar totusi trebuie sa realizam ca nu poti sa organizezi ceva in momentul in care lumea vrea sa schimbe lucrurile stabilite in fiecare zi .
|
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa putina matematica pe care o stiu.. ca suma sa iasa ok preturile (cu mic dejun) ar veni
160x24-3840lei noapte 145cam dubla- 175 tripla- 220 apt-->145x18+175x2+220X4=3840 nu e mai ok asa? si impacam si capra si varza.. ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
aleksanders |
![]()
|
eu merg pe calculul lui semit- pare echitabil pentru toti
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
gaiui |
![]()
|
omitem faptul ca daca se migreaza in apartamente vor ramane 4 camere goale
|
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Varianta lui Semit e minunata.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pret mai mare la apartamente (rezonabil), pret mai mic la camere, deci cum a propus semit cred ca e cel mai rezonabil... daca binenteles e ok dpdv al banilor...
In rest...trebuia de la inceput gandita treaba asta, nu in momentul in care cineva se aboneaza la apartament... De curiozitate...cine trebuia sa stea in acele apartamente? Ca poanta cu trasul la sorti nu o musc.... Later edit...pai bai fratilor...discutia initiala era ptr o vila cu lista de atunci, asta e alta, apartamentele au aparut mai apetisante, normal sa existe redistribuire/regandire..puii mei This post has been edited by dantes: 22 Jan 2010, 16:50 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
gaiui |
![]()
|
daca incepem cu faze gen "poanta cu trasul la sorti nu o musc asta e un pic de nesimtire.Trasul la sorti s-ar fi facut de fata cu voi , nu de la Bucuresti.Nu am nici un interes sa stau in apartament, nici alte persoane mai aproapiate asa ca v-as ruga sa terminam cu chestii de genul asta .
This post has been edited by gaiui: 22 Jan 2010, 16:55 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
DrK |
![]()
|
De ce nu as putea sa aleg acum un apartament?
In prima lista / prima vila m-am inscris singur intr-o camera. Acum s-a modificat si vila si meniu si pretu si vremea afara drept urmare nu vad cu ce am gresit luand un ap...... |
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gaiui @ 22 Jan 2010, 16:47) poate unii vor sa stea singuri in apartament sau mai aducem prieteni de acasa sa umplem vila.. eu il aduc pe Costi ![]() PS: trebuie sa facem cumva sa fie si bine si echitabil pentru toata lumea si sa pastram regulile bunului simt(normalului) si ale prieteniei.. nu sa ne certam aiurea pentru niste locuri unde vom sta doar cat vom dormi.. Gaiui e ok cum am propus eu pretul camerelor? restul? |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
mai bine ne hotaram pana diseara sa vedem cate camere mai sunt disponibile pentru cei care mai vor sa se inscrie. daca o taraim asa nu rezolvam nimic si mai sunt 3 zile pana vreti sa inchideti inscrierile.
Rez. pentru apartament la pretul de 220 ramane pentru mine. I`m out. This post has been edited by RaduNG: 22 Jan 2010, 16:54 |
--------------------
Sedan
Negru
|
gaiui |
![]()
|
Anunt IMPORTANT!!!!
Pana diseara ora 21 persoanele care doresc sa stea in apartamente cuplati ...sunt rugati sa spuna pretul apartamentului , 180 ron fara mic dejun (spuneti si cati oameni sunteti in apt), tripla va fi 135 ron iar camera dubla 105 ron (toate fara mic dejun si va rog sa specificati cate persoane vor fi ca sa nu avem mai multe mic dejunuri), la toate sumele se adauga 20 de ron pt fiecare persoana din camera care inseamna micul dejun This post has been edited by gaiui: 22 Jan 2010, 17:27 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
semit |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
BETON.
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Iar in cazul in care raman camere libere, sa anuntati...poate mai apar doritori pe ultima suta de metri!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
semit |
![]()
|
in principiu as vrea eu un apartament sau inca o dubla
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gaiui |
![]()
|
1). AlexV 150
2). Andu 150 RON 3). SorinV 150 RON 4). hellcat - 2 nopti camera cu pat pe apa, mic dejun-150RON 5). TAW - 2 nopti, camera cu pat mare, mic dejun-150RON 6). Mihaely - 2 nopti, camera cu pat mare, mic dejun-150RON 7). Semit -2 nopti , camera cu bulbuci si pat matrimonial, mic dejun-160 RON 8). Cristilica-2 nopti , camera pat matrimonial-150 RON 9). gotty-2 nopti ,camera cu pat matrimonial-varianta fara team building 10). Dantes-2 nopti, camera cu bulbuci si pat matrimonial, cu mic dejun 11). Drk+BigEdy 2 nopti,apartament-varianta fara team building 12). cmandrei - 2 nopti (varianta - sa vedem dupa vizita acolo) 13). chcstfan - 2 nopti (varianta - sa vedem dupa vizita acolo) 14). razZzor - 2 nopti, pat matrimonial, fara team building 15). radunre - 2 nopti (varianta - sa vedem dupa vizita acolo)- 150 RON 16). Merqry - 2 nopti,camera cu pat matrimonial-(varianta sa vedem dupa vizita acolo) 17). Sadi +Blondish- 2 nopti, pat matrimonial ca de obicei, varianta vedem dupa vizita. 18). RamboX-2 nopti, 2+1 pers, 2 paturi in camera, varianta.... care o fi la toti 19). Aleksanders - 2 nopti, pat matrimonial, mic dejun 100 RON 20). Megane1- 2 nopti, (single) pat whatever ,mic dejun 21). dancva - 2 nopti, pat matrimonial, mic dejun-100 ron 22) daniel4ro - 1 noapte (sambata/duminica), camera cu bulbuci si pat matrimonial, cu mic dejun-50 ron 23)caktus Avem deja o camera libera...doritorii sunt asteptati sa se inscrie This post has been edited by gaiui: 22 Jan 2010, 19:54 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
semit |
![]()
|
sariti cu cascavalul
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
deci am si eu ceva de zis: dupa modul in care se pune problema pe aici banii de cazare in acel weekend se vor da ca la curve: adica inainte. identic pentru micul dejun, garnituri etc.
fara suparare! |
--------------------
a
a
a
|
|
gaiui |
![]()
|
Vad ca pana la ora 21 nimeni nu si-a manifestat dorinta sa stea in apartament . O sa continuam pana duminica ca sa nu ramanem acum cu apartamentele in aer ... This post has been edited by gaiui: 22 Jan 2010, 21:12 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
Gaiui , cat a ramas pretul pentru o camera , cu tot mic dejun inclus? sau trebuie sa mai asteptam sa vedem combinatiile "finale" pentru apartamente ?
|
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
gaiui |
![]()
|
pai in functie de cati oameni stati in camera se va face si pretul pt micul dejun.E 20 de ron pt fiecare persoana.daca esti singur platesti 20 de ron daca sunteti 2 40 si tot asa .
|
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
nu de micul dejun intrebasem. ci de pretul final al camerelor-in principiu al dublelor ;recunosc ca m-am cam incurcat in atatea variante de "combinare" si de calcule. Retinusem initial 160 ron/noapte/camera+20 ron micu' dejun, corect? acum, dupa discutia cu apartamente,cat e? (ma intereseaza sa nu fi urcat pretul -daca e mai putin, tot bine e
![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
gaiui |
![]()
|
bun e bine ca ai intrebat pt ca nu intelesesei nici inainte si ce-i drept au fost foarte multe variante.Nu a fost niciodata 160 +20 de ron ci inainte cazarea era 120 de ron +40 de ron (2 mic dejunuri) acum camera dubla a coborat la 105+40 de ron =145 ron ;
camera tripla 135+40=175 si apartamentul 180+minim40 de ron =220 ron Tu am vazut ca esti single asa ca vei plati in loc de 40 micul dejun doar 20 pt ca ai unul singur. <span class='edit'>23 Jan 2010, 00:28:</span> Noile preturi cazare vila alina perioada 26-27-28 februarie: Apartament: 180 ron+ 40ron =220 Ron (2 mic-dejunuri) Tripla:135+40=175 Ron (2 mic dejunuri) Dubla:105+40=145 Ron (2 mic dejunuri ) Persoanele care stau singure vor plati in loc de 40 Ron 20 de Ron pt ca iau un singur mic dejun. Puteti sa va alegeti daca doriti sa stati in apartament sau tripla.Daca doriti sa renuntati la camera ca sa stati cu altcineva intr-un apartament va rog sa imi spuneti.Se poate pana duminica. Avansul este 160 de ron indiferent de camera si va rog sa il achitati pana la data de 1 februarie. Daca mai exista persoane doritoare sa participe la intalnirea forumului sunt binevenite pe locurile care se vor elibera prin migrare ![]() This post has been edited by gaiui: 22 Jan 2010, 23:30 |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Bravo Gaiui
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gaiui |
![]()
|
MIC DEJUN
-2 mezeluri -2 branzeturi -ochiuri sau omleta -ceai,lapte,cafea -unt -gem -miere -icre -zacusca -legume -cereale |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
aleksanders |
![]()
|
e perfect irina- acuma ca am rezolvat cu pretul camerelor hai sa stabilim cu steguletele si eventual o suma pentru fiecare persoana pentru gratarul de grup - asa evitam discutiile cu cine a adus carnea si ce carne
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() Poze: http://s1.transfer.rol.ro/2da525ad355efa12...f85405b5cc.html http://s1.transfer.rol.ro/506afcf1ca661b1d...8da5fa7db1.html (sunt 2 parti ale unei arhive rar) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 09:48 |