Antena radio, cum se da jos ?
![]() ![]() ![]() |
Antena radio, cum se da jos ?
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
cipikao |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 24 September 09 ![]() |
A mea se desurubeaza foarte usor cu mana. Probabil ca la a ta, fostul proprietar, inainte de a o insuruba a dat-o cu ceva adeziv de lipit asta ca protectie antifurt. De ce vrei sa o scoti?
|
--------------------
renault
twingo C06
07/1996
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai am vrut sa ma duc la o spalatorie automata. Si apoi cand mai sterg parbrizul ma incomodeaza, ma gandeam sa pun una mai mica ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu mare atentie folosind un patent, sa rasucesti inainte/inapoi...pana la urma trebuie sa-si dea drumul.
Ca si tine, aceeasi impresie am avut si eu la inceput...pana la urma a cedat. Fusese stransa tare de catre fostul proprietar, atat de tare ca muchia butucului antenei patrunsese in plasticul oglinzii. In ceea ce priveste modelul mai scurt de antena, vezi la Cora Lujerului ca au un model interesant de antena pe la 17lei. Este neagra ca si modelul original, suficient de lung ca sa nu afecteze receptia radio, cu infasurare helicoidala (gen VW/Skoda) si cu trei marimi de surub de prindere. Am luat eu azi dimineata...se potriveste la fix pe Twingo. Bafta! |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Tamango |
![]()
|
Mersi de hint, o sa iau o antena din aia mica ... azi m-am chinuit iar, n-a cedat, o sa mai incerc maine cu niste spray cu ulei si un patent invelit in carpa. Sper sa nu distrug bratul oglinzii.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot se vorbeste de antene, are cineva idee pe unde trece cablajul de la antena?
Trebuie sa dau plasticul din stanga, de pe caroserie, din dreptul oglinzii jos? |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tamango @ 21 Nov 2009, 22:49) Mersi de hint, o sa iau o antena din aia mica ... azi m-am chinuit iar, n-a cedat, o sa mai incerc maine cu niste spray cu ulei si un patent invelit in carpa. Sper sa nu distrug bratul oglinzii. Bratul oglinzii nu ai cum sa-l distrugi. S-ar putea sa cedeze cotorul antenei pentru ca nu este plastic ci un cauciuc ceva mai rezistent. |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
tunderbird |
![]()
|
Ai reusit ceva?
|
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
|
Tamango |
![]()
|
Nu, l-am lasat asa si m-am dus la spalatorie manuala.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:02 |