Fulie defazoare, Am probleme in gasirea unei fulii defazoare l
![]() ![]() ![]() |
Fulie defazoare, Am probleme in gasirea unei fulii defazoare l
f111111 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
JAB30E/MEGANE SCENIC RX4
- MS70FDF
2001
|
|||
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
la reprezentanta gasesti sigur
|
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
send2cristea |
![]()
|
![]() Quite OK Group: Members Posts: 273 Joined: 9 January 10 From: Ploiesti ![]() |
Gasesti la reprezentanta dar s-ar putea sa fi nevoit sa lasi ceasu pe acolo.
Ceasu de kilometraj daca nu porti macar un braitling. ![]() Ca cica sa nu vezi cat de tare fugi de ei. Mentionez ca desi sunt de acord sa mergem sa reparam masinile la ei am avut neplacuta placere sa vad un adaos de multe ori mai mare decat la mag din colt. EX: 350 lei cap de bara HELLOOO!!! |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Reno Laguna frumusica 130 cp ( cp=cai pegas) :)
RENO rules |
|
f111111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 May 10 ![]() |
Asta e problema ,as vrea sa evit reprezentantele deoarece m-am ars cu ei dar vad ca alta scapare nu am.
|
--------------------
RENAULT
JAB30E/MEGANE SCENIC RX4
- MS70FDF
2001
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Fulia defazoare o gasesti numai pe original si pt.a mea de ex.(masina din semnatura)este undeva in jur de 650-700Ron (la IPSO).
This post has been edited by miciceii: 24 May 2010, 17:42 |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
|
mihaicon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 August 09 ![]() |
Suna la 0722357075, spune ca esti recomandat de Mihai si ca suni in legatura cu fulia.
|
--------------------
renault
laguna
- b56wzo
2003
|
|
miciceii |
![]()
|
Salutare tuturor,vreau sa rectific preturile,tocmai ce am achizitionat fulia defazoare si fulia de pe vibrochen: - fulie defazoare 890Ron
- fulie vibrochen 850Ron Acestea sunt noile preturi datorate cresterii TVA la 24%. Cureaua de distributie si capacelele acelea din capatul axelor cu came le-am comandat de pe Ingaraj.ro - 97Ron cureaua Gates - 75Ron perechea de capacele FebiBilstein P.S. Piesele sunt achizitionate din reteaua Renault (IPSO,apropos stiti ca nu se mai ocupa de Reno Ipso?mai nou fac Opel) cu un mic discount,am intrebat la Meridian Sud iar preturile erau urmatoarele:-fulie defazoare 980Ron -fulie vibrochen 950Ron - manopera cu piesele de la ei undeva pe la 650Ron , iar cu piesele clientului 980Ron!!! O sa atasez mai pe seara cateva poze cu componentele. Probabil pretul pieselor Reno este direct proportional cu media salariului din Franta(3000-4000Euro) altfel nu se explica aceste preturi pt.niste componente foarte slabe calitativ(parerea mea). |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
|
gicusorLEX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 July 11 ![]() |
niste poze cu o fulie vibrochen uzata? eu am doar 3 cm de cauciuc carpat si sarit putin pana la nivelul metalului, deci mi-a sarit din acel cauciuc exact cum ar fi o garnitura la bateria de la chiuvetadeci nu a sapat si in cauciucul dn interior..restul fuliei e ok
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 3
2008 1.5 dci
|
|
nomax |
![]()
|
![]() Scenic 2 driver Group: Members Posts: 39 Joined: 16 September 09 From: Timisoara ![]() |
Eu am ramas in drum daorita acestei garnituri de la fuluie si ca bonus... compartimentul motor "zugravit" cu cauciuc.
Eu am schimbat fulia cu 580+100 manopera. |
--------------------
Renault
Scenic II
- -----
2004
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Trebuia s-o schimbi o data cu distributia. Scrie la manual.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:32 |