[VAND] oglinda electrocrom megane II
![]() ![]() ![]() |
[VAND] oglinda electrocrom megane II
Mosoia_Adrian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 4 October 07 From: Pitesti ![]() |
Attached thumbnail(s) BeS0mNQBGkKGrHqQOKkYErytmSQ3BK8tGROJog_12.JPG ( Size: 16.63k ) Number of downloads: 1706 |
||
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|||
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La senzor ai si gelul acela care se pune intre el si geam?
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 4 October 07 From: Pitesti ![]() |
Nu am nici un gel dar ala ti-l poate pune la orice centru d-asta de parbrize.te costa 10 lei.
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Up!
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pret doar pentru oglinda?
multumesc |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Pretul e acelasi 250RON nu le dau separat oricum pretul este cat se poate de bun nu cred ca ai gasit oglinda electrocrom mai ieftina de 3,5 - 4 mil.Eu am dat 4 mil pe ea cand am luat-o.
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ok, multumesc
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Adrian, o iau eu. Imi place ca este neagra cum este la Expression.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
mariman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 January 08 ![]() |
7701066967-OGLINDA ELECTROCROM-279 RON TVA INCLUS PRET DIN REPREZENTANTA RENAULT CU FACTURA
MAI LASA |
--------------------
megane
bicorp
2003
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Oke sa te duci u sa cumperi la banii astia.Eu o dau la 250RON
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
mariman |
![]()
|
EU VAND LA BANI ASTIA!!!
|
--------------------
megane
bicorp
2003
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Ma bucur pentru tine spor la vanzare.Daca vinzi la banii astia sigur e furata.Eu stiu ca erau la vanzare undeva la 3,5-4 mil la userul megane brotac si inca cineva...eu am dat 4 mil pe ea .
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=141682&hl= This post has been edited by Mosoia_Adrian: 23 Nov 2009, 16:24 |
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
mariman |
![]()
|
DA REFERINTA AIA ORCARUI CONCESIONAR SI VEI AVEA O SURPRIZA!!!!!!
|
--------------------
megane
bicorp
2003
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Cine vrea sa cumpere bine cine nu nu.La renault te duce mult mai mult cu plastice cu tot plus ca e si senzorul de ploaie si lumini.
This post has been edited by Mosoia_Adrian: 24 Nov 2009, 14:27 |
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca ai mai multe oglinzi?
![]() Altfel nu inteleg rostul discutiilor noastre pe PM. Am zis ca o iau eu si nu mai vad rolul up-urilor. ![]() This post has been edited by dancva: 27 Nov 2009, 13:07 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
S-a vandut. Multumesc.
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
Din cauza ca nu AGER nu-mi garanteaza integritatea parbrizului la schimbarea pastilei, ma vad nevoit sa renunt la achizitionarea oglinzii cu scuzele de rigoare pentru Adrian.
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Mda... deci oglinda se repune in vanzare la acelasi pret.
28 Nov 2009, 21:52: UP 29 Nov 2009, 19:10: Pret nou 200 RON This post has been edited by Mosoia_Adrian: 29 Nov 2009, 19:10 |
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Pastila nu trebuie inlocuita...Referinta pastilei e identica pentru toate cele trei tipuri de oglinzi de la megane...Deci dancva...se poate monta (mai ales daca ai cliam automata pe masina, care e Expression daca am inteles bine)...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Chiar nimeni??? deci toata lumea are oglinda electrocrom?
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
DanCVA |
![]()
|
TAW, masina mea nu are clima automata. Parbrizul si oglinda sunt ca la variantele Autentique si Manager.
Crede-ma ca am facut comparatia intre prinderile de la oglinzile de la modelele cu clima si fara clima. Am luat de la Dantes oglinda de model cu clima si am comparat cu prinderea de la oglinda mea. Nu sunt compatibile si trebuie schimbat pastila de prindere de pe parbriz. Plus ca pe parbrizul de la modelul cu clima exista o zona negra in dreptul scoicii care ascunde senzorul de ploaie si de temperatura. Chiar daca as fi putut sa schimb fara emotii pastila de prindere tot ar fi trebuit sa fac o tiganie si sa lipesc un colant in zona care este neagra la modelul cu clima. Am intors problema pe toate partile si timp de o saptamana m-am gandit. Solutia eleganta este schimbarea parbrizului, dar este costisitoare si cine vrea un parbriz SH? Am sa astept pana se va deteriora iremediabil ca sa-l schimb. Pana acum a avut viata lunga si sper sa mai aiba. O sa umblu cu perdeluta spate ridicata si o sa evit farurile rau voitoare. |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
micutu3500 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 November 08 ![]() |
Geamul oglinzii e zgariat ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
Nu e zgaraiat deloc geamul oglinda arata ca noua si functioneaza impecabil am mai spus...
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
Mosoia_Adrian |
![]()
|
UP
|
--------------------
Renault Megane II
Sedan
- --
Privilege/2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 09:43 |