Schimbare bec lumina fundal vitezometru, Sa ma apuc eu sau duc in service mai bine?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bec lumina fundal vitezometru, Sa ma apuc eu sau duc in service mai bine?
mm7163 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 2 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19 GTS
1990 + Opel Astra A14XER
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
nu est easa greu....le poti schimba singur cu putina rabdare, simt tehnic si indemanare.
Desfaci capacul de deasupra (parasolarul bordului )din cele 2 suruburi. Desfaci capacul de sub bord, unde este maneta de reglare a volanului.are 3 suruburi. Poti sa desfaci(umbli mai usor asa) si capacele de la coloana de volan (4 suruburi) Scoate cablul de kilometraj(il impingi de la baza cu o surubelnita lata)- nu il forta !!! acum bagi capul sub bord si vezi ca ai 2 suruburi(cam ascunse)care tin ceasurile..sunt in plan vertical.---le desfaci si pe alea. ti-au mai ramas 2 suruburi mici la partea de sus, unde ai desfacut primul capac(parasolarul bordului) dupa ce le desfaci, ceasurile se mai tin doar in mufe. trage tot panoul afara, si scoate mufele. acestea se mufeaza in plan vertical !!! Atentie nu forta prea tare. Curata bine de praf pe acolo, curata contactele si Schimba becurile cu unele de 5W Largeste lamelele fasungurilor pentru ca daca au jos este contact imperfect si se vor stinge din cand in cand. Succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
mm7163 |
![]()
|
super, mersi!
stii cumva si ce modele de becuri am nevoie? |
--------------------
Renault
19 GTS
1990 + Opel Astra A14XER
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
sunt becuri de pozitie, nu au fasung metalic...de 5W. astea sunt 6 buc.
vei fi surprins sa vezi ce lumina ai ![]() cele pentru matorii din bord sunt mici, becuri de bord cere la magazin de 1,2 W. Succes |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
mm7163 |
![]()
|
Am reusit sa le schimib fara sa desfcac tot. Am avut doar 3 suruburi la capacul de la maneta de reglare a volanului si de acolo au fost accesibile soclurile becurilor de pe partea stanga plus (cam greu) cel de deasupra indicatorului de viteza.
Mersi mult inca odata @renault19tse ! |
--------------------
Renault
19 GTS
1990 + Opel Astra A14XER
|
|
catalin_cata |
![]()
|
![]() catalin Group: Members Posts: 175 Joined: 20 February 09 From: botosani ![]() |
salut.am si eu un bec care nu mi merge ...ala cu un arculet pe el...la benzina nu stiu ce face dar la diesel stiu.cum pot ajunge la el???am demontat odata tot pana la cablul de la chilometraj care nu am reusit.ms ms
|
--------------------
renault
19 chamade
1995 s renault 19 chamade 1.8s
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 10:46 |