Schimbare tapiterie, tapiterie scaun
![]() ![]() ![]() |
Schimbare tapiterie, tapiterie scaun
snowdream |
![]()
|
||
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|||
ro_megane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Expresion
2005 1,6 16v
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Multumesc, o sa o fac, presupun ca e identica operatiunea si pentru Megane I.
![]() |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
ro_megane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 January 07 ![]() |
Succes!
Regards, |
--------------------
Renault
Megane Sedan Expresion
2005 1,6 16v
|
|
snowdream |
![]()
|
Am schimbat scaunul, numai, pentru ca tapiteria de pe fostul scaun nu avea gaura pentru reglaj lombar si nu am vrut sa o stric din greseala/ repezeala.
Scaunul e relativ usor de dat jos exista 3 suruburi la aparatorile de scaun ce trebuie date jos 2 pe o parte 1 pe cealalta, 5 suruburi la prinderea de podea 3 pe o parte 2 pe cealalta. Partea mai delicata urmeaza la deconectarea firelor de sub scaun care au un sistem mama tata cu siguranta. Dupa aceasta operatiune se poate scoate scaunul si demonta sistemul centurii de siguranta care contine si un piston al sistemului de retentie. Nu ma facut poze pentru ca era noapte si ma grabeam dar la tapiterie voi face operatia pe zi si mai pe indelete . ![]() |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Stie cineva cum se demonteaza tapiteria de pe spatarul banchetei (spate) ? este un greiere tare suparat acolo si nu stiu cum sa ajung la el.
Intre timp am gasit acest manual, poate ajuta si pe altcineva. ![]() Totusi o experienta detaliata nu ar strica avand in vedere imaginile slabute si detaliile aproape inexistente ![]() This post has been edited by radunre: 8 Dec 2009, 23:08 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:17 |