kit diagnostic, kit diagnostic
![]() ![]() ![]() |
kit diagnostic, kit diagnostic
silviu_maverick |
![]()
|
||
SILVIU Group: Members Posts: 14 Joined: 4 March 08 From: JIMBOLIA TIMIS ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- TM-86-SRB
08/2003
|
|||
CsO |
![]()
|
![]() Vrei? Group: Members Posts: 124 Joined: 3 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut, Silviu. Eu am vazut pe okazii un kit de diagnosticare basic pana in 500 lei - nu mai retin exact pretul.
|
--------------------
Seat
Leon 1P
- B 95 ENU
2009 1.4.TSI
|
|
silviu_maverick |
![]()
|
pe mine ma intereseaza sa fie si bun... adica sa imi diagnostigheze bine masina. as dori sa imi raspunda cineva care are asa ceva si ce parere are. oricum multumesc
|
--------------------
Renault
Megane II
- TM-86-SRB
08/2003
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cel mai bun e clipul. Daca iei chinezarie dai vreo $750.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Eu stiu ca ajunge la 2000 eur clip-ul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ala al francezului.
Cel al chinezului, identic din toate punctele de vedere, face doar ~$750 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
silviu_maverick |
![]()
|
eu am gasit cu 4400 RON clip-ul.. dar e mult prea scump pentru mine... ceva variante mai ieftine..
10 Dec 2009, 17:40: sau daca intereseaza pe cineva sa luam impreuna... eu sunt de langa timisoara.. si daca ne stramgem mai multi ar fii OK.. dar e o idee... nu prea buna... ![]() This post has been edited by silviu_maverick: 10 Dec 2009, 17:40 |
--------------------
Renault
Megane II
- TM-86-SRB
08/2003
|
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
http://www.obd2cartools.com/renaultcanclip1.html Can clip original. Se vede din poze cd original. V95. 1500euro. Am intrebat eu saptamana trecuta.
LE. Care stie ce face adaptorul ala din prima poza dreapta jos (care are prezentate toate articolele). Nu l-am vazut inclus in pachet la descriptii. This post has been edited by geoman: 10 Dec 2009, 18:10 |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
silviu_maverick |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II
- TM-86-SRB
08/2003
|
|
geoman |
![]()
|
|
--------------------
renault
2004, 2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pai, la chinez!
![]() http://product.madeinchina.com/Renault-can.../10681624.shtml Iei legatura cu galbejitul ala, il platesti in avans, mai pui $100 pt transport si in 2 saptamani il ai. Din experienta iti pot spune ca chinezoii sunt oameni corecti, daca le faci ceva vanzare negocieaza destul de mult, iar sculele sunt foarte bune. Iei interfata, te descurci si de un sofware mai nou, cu toate ca cel pe care-l vinde el la pachet nu e tocmai antic, si te-ai scos. Pui si un anunt pe forum ca ai clip si vreo 25ron/scanare si stergere defecte si mai reduci din cheltuiala. |
--------------------
DS
5H
|
geoman |
![]()
|
Ai avut incredere sa trimiti in avans ?
LE : In cata timp a ajuns pachetul? This post has been edited by geoman: 11 Dec 2009, 16:25 |
--------------------
renault
2004, 2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
Cum am spus - 2 sapt.
|
--------------------
DS
5H
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, nu vad justificarea pentru care sa dai 4400 ron daca il vrei pentru uz personal. De banii astia iti faci la teste la Romeo de se satura de tine
![]() Daca intentionezi pe viitor sa il folosesti totusi pentru a scoate ceva bani de pe urma lui, atunci discutia e alta. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 21:26 |