Ce se intampla cu conturile vechi nefolosite?, useri inscrisi de mult timp, fara activitate
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla cu conturile vechi nefolosite?, useri inscrisi de mult timp, fara activitate
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 17 Aug 2010, 00:43) cred ca acest user: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=69155 este clona acestui user: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=15704 stai tu linistit. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 17 Aug 2010, 01:43) cred ca acest user: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=69155 este clona acestui user: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=15704 De ce zic asta? pentru ca au acelasi stil de a scrie, Orecum ai dreptate, primul este clona, dar nu a celui pe care il indici tu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
logan dci???
hai ma aphophis nu mai arata cu degetu ca se ia de tine pe topicul cu basescu... ![]() This post has been edited by b76bgaarh: 17 Aug 2010, 09:38 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
A muscat-o aphophis ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca se vor lua, o sa te simti mai implinit?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
oare cand se vor legaliza clonele?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sa stea la rand. Mai intai prostitutia, pe urma mai vedem...
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
aphophis |
![]()
|
deci a cui clona este? Nu se iau masuri? mai ales ca nenea asta e nesimtit de-a dreptul. Daca are chef de injuraturi, eu zic sa i se dea un concediu ceva mai lung, poate ii place pe piua si ramane acolo
![]() QUOTE Prieteni, eu zic sa-l ignoram pe iepurasul retardat. citat din postul lui richelieu de aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2588885 This post has been edited by aphophis: 23 Aug 2010, 22:15 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Of, paracioasa mica! Chiar daca nu scria ca e vorba de tine, vad ca tu te-ai recunoscut rapid. Nu e vina mea.
Bine ca mi-ai amintit ca si eu sunt o scursura umana dupa ce mi-au fost sterse doua postari din topicul ala cu loganul de 9000 euro. |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
aphophis |
![]()
|
da sigur ca da, nu era vorba de mine
adica garret, da un quote la un post scris de mine, referindu-se direct la mine si tu te refereai la altcineva, desi faceai referire directa la mine Du-te bre de aici ![]() Macar ai barbatia sa iti sustii opiniile, nu fi ca tiganii ![]() This post has been edited by aphophis: 23 Aug 2010, 23:27 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
adminii spun ca daca nu va potiliti se impart suspendari de 30 de zile la toti participantii. aviz celor care continua discutia de aici.
Noapte buna. This post has been edited by AlexV: 23 Aug 2010, 23:36 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, ca sa nu se aleaga lumea cu suspenduri gratuite, aici se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 13:55 |