Internet mobil pt laptop, Impresii, experiente
![]() ![]() ![]() |
Internet mobil pt laptop, Impresii, experiente
megane1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai nu prea ajuti in momentul in care sugerezi clientilor sa plece capul, ca sa-si faca de cap unii si altii.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
@nh1980ro pai cui am sugerat sa plece capu? recititi , va rog , cu atentie....
![]() am pretentia ca discutam aici oameni suficient de rationali care nu se asteapta ca (aici o sa generalizez grosolan) sa fie gratis, sa fie brand si mai ales sa faca tot ce viseaza ei peste noapte..Eu inchei aici OFF topicul meu pe acest topic. ON : un site care afirma ca se doreste independent si care am auzit de la pe un prieten , comenteaza despre internetul mobil , la Sectiunea Intrebari si Raspunsuri :" Ce parere ai despre internetul prin vodafone? Nu vreau sa fac reclama companiei Vodafone, insa serviciul 3G este cel mai bun la Vodafone. Am testat si Orange si Zapp, insa nu se compara dinpunctul de vedere alstabilitatii conexiunii si vitezei " si link-ul : http://www.mobime.ro/Pages/FirstPage.aspx L.E. sugerez clientilor sa ridice capul si mai ales sa isi foloseasca capul ![]() ![]() This post has been edited by megane1: 10 Jan 2010, 21:23 |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Dar pentru Europa ce solutie de internet mobil exista?
Nu descarc filme, primeaza factorul pret. Ca zona ar fi Alpii - Austria, Italia. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cred că toate soluțiile operatorilor români merg și afară, eu am folosit Voda, dar ca prețuri, cu tot cu reducerile passport, sunt destul de mari...
Cel mai bine ar fi să cauți în zona unde vei sta rețele wireless, sunt multe hotspot-uri, te conectezi gratuit... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
megane1 |
![]()
|
@Lulu pai cred ca ne-ar putea ajuta cineva care sta sau care a calatorit in zona....orange,vodafone au amandoua solutii de roaming de date,dar la un pret destul de mare fata de costul din Ro.... acum, tu tre sa te gandesti daca ai nevoie ca si urgenta/exceptie ,sau in mod curent..ca daca stai mai mult timp acolo, si folosesti in mod obisnuit, cred ca cel mai bine iesi la pret cu o oferta a vreunui operator local
![]() L.E. intre timp Cata a dat solutia excelenta :hotspot-uri... This post has been edited by megane1: 10 Jan 2010, 21:30 |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(AMW @ 10 Jan 2010, 20:09) @megane1 tu imi pari mie a fi vanzator...inca nu imi dau seama daca in orange shop sau in vdf shop... Pai daca nu iti dai seama exact in care, inseamna ca omul e ok, numai de partinire nu poate fi acuzat ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am acuzat pe nimeni de nimic...
doar ma amuzam ca regaseam un anumit jargon ![]() scuze de OFF |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Poate va ajuta linkul asta
http://www.sfin.ro/articol_15901/clicknet_...za_cosmote.html de mentionat ca rtc (implicit zapp) folosesc alta tehnologie decat rds, vdf, orange |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
In Italia, TIM-ul are net de la 10 la 35 E/luna pt toate buzunarele! Au si ceilalti dar la asta e cel mai convenabil ca si pret/servicii!
This post has been edited by koldun: 19 Jan 2010, 14:55 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
megane1 |
![]()
|
articolul postat de RaduNG e ok, dar e un pic cam vechi, ca si informatie-aprilie 2009.
intre timp, si RDS are net mobil, si mai nou(de vreo cateva zile) si Cosmote ( informatii despre net mobil cosmote aici ) Iar la Vodafone, abonamentul de baza la net mobil e in acest moment 7,99 eur tva inclus(la acest abonament costa 29 eur modemul pe 2 ani) - in articol se preciza ca cel mai mic abonament Vodafone de net e 10,71-asa era in aprilie 2009. This post has been edited by megane1: 20 Jan 2010, 16:03 |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
am dat ca informatie despre tehnologie.. Preturile evolueaza pe zi ce trece.
RDSMobil unde are semnal are 3g implicit internet. Eu vad un viitor in astia si cred ca o sa mearga cel mai bine. This post has been edited by RaduNG: 22 Jan 2010, 11:49 |
--------------------
Sedan
Negru
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Eu am net cu cartela prepay la o firma de telefonie din Polonia. Nu merge extraordinar dar platesc cam 50 RON la doua luni pentru banda de 1 M.
Da! Se poate si fara abonament (in euroi) ca in tara noastra mult iubita. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
DrK |
![]()
|
1 M ce? byte sau bit?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
1Mb impartel la 8
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Este si in Romania net nelimitat pe prepaid. La Zapp.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 22 Jan 2010, 14:32) 1 Mb...am scris la viteza. QUOTE(C@talin @ 22 Jan 2010, 15:02) Merge de rupe ![]() Oferta de internet in Polonia e la nivelul Romaniei acum 3 ani si nu au intins cabluri pe toti stalpii. Zappul ala merge si cand iesi din cele "55 orase"? |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu stiu.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
are cineva impresii despre netul mobil de la rds?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da care a luat modemu mai multe pareri.
trebuie sa iau si io un net dasta moca curand ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Eu am internet mobil de la Vodafone si ma declar cat de cat satisfacut.
Il mai apuca din cand in groapa de potential si se deconecteaza, ceea ce este deranjant cand sunt conectat remote la servici. In schimb banda e suficienta pentru o aplicatie VNC pe care o folosesc. Asa ca il folosesc ca backup la servici si la browsing in caz ma deplasez pe undeva prin tara unde exista 3G. Cica merge si in roaming insa pretul este prohibitiv si nu am testat. |
--------------------
Renault
Megane
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
- SB-XX-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu mi-a picat niciodata netul mobil de la RDS, ma declar multumit, viteza e de obicei 2-3-4 Mb/s, desi teoretic ei zic 7,2, dar calul de capatat nu se cauta, fiind moca pentru abonatii fiber link.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
iaute la br netu de la rds 100Mb
azi am primit si rds mobil e ok, fiind dat ca e la inceput si retele sunt cum sunt inca . modemu este un zte mf110 negru de 7.2 ,dar in setarile lui pe pc vad ca e cumva blocat la 3.6 pe com 5 .deh ![]() asta la setari modem prin device manager. Ca la statusu conectiuni scrie 7.2 ![]() nea argon ce modem ai primit ? This post has been edited by C@talin: 1 Apr 2010, 16:40 Attached thumbnail(s) net.jpg ( Size: 344.15k ) Number of downloads: 662 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
tu ai Huawei E1750
Huawei E1750, E1750, Original Huawei Data Card, Original Huawei Modem, Huawei Card. Huawei Data Card, Huawei Wireless Modem Network: HSUPA/HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS/GSM Dual band UMTS 900/2100MHz & Quad-band GSM/ EDGE 850/900/1800/1900MHz operation Speed:High speed transmit rate(Downlink 7.2Mbps /Uplink 5.76Mbps) OS: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista and Mac Operating Systems Dimension: 71.5*26*11mm Weight: 30g. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
megane1 |
![]()
|
Vodafone anunta maine lansarea serviciilor 3G la nivel NATIONAL in banda de frecventa de 900 mhz .
stirea se gaseste pe mai multe site-uri si forumuri : http://www.pahomi.ro/vodafone-lanseaza-3g-...a-viitoare.html http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-7...recventa-2g.htm http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=661787 cu alte cuvinte, ar fi cam una din cele mai serioase oferte de pe piata, daca e sa judecam dupa faptul ca RDS ul nu are nici macar semnal in zone unde acum altii au 3G ...sau ca noul serviciu de internet de la Cosmote sunt de fapt 2 servicii distincte, unul pe infrastructura lor si unul pe infrastructura defunctului ZAPP (oricum viteza maxima e de 3,1 mbps pe infrastructura Zapp si de 21 mbps pe Cosmote, dar in atat de multe locuri de le numeri pe degete ). competitia e excelenta, mai ales pentru client... |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La orice modem luati-va un cablu prelungitor USB. In multe situatii am prins semnal mult mai bun cocotand modemul 1,5 m mai sus (agatat de perdea / lustra de ex
![]() |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
megane1 |
![]()
|
tot de astazi, Vodafone anunta lansarea internet mobil prepaid (momentan cam singurul produs de acest gen , mai era la Zapp ceva asemanator).
|
--------------------
renault
megane2.2
|
|
DrK |
![]()
|
Hmm... Pai eu stiu ca inainte pe cartele aveai si net. Era GPRS.
Am testat hawei rds net si merge acceptabil. Avand in vedere ca nu trebuie sa dai bani pe el e o afacere excelanta. Desi aveam semnal full conectat pe 3g nu aveam decat o viteza de 6k download. ![]() uite si testul de azi ![]() 796965243.png This post has been edited by RaduNG: 28 Apr 2010, 12:21 |
--------------------
Sedan
Negru
|
megane1 |
![]()
|
Radu, internet mobil prepaid = ma refeream la acces internet pentru calculator (laptop sau desktop ) . Internet mobil , ca extraoptiune pentru cartelele prepaid, da, exista , sigur... era vorba de internet mobil preplatit , pt calculator
|
--------------------
renault
megane2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:55 |