Dezactivare airbag pasager, Clio symbol
![]() ![]() ![]() |
Dezactivare airbag pasager, Clio symbol
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- BC ## MSU
Preference - 2004 Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate dezactiva, nu exista buton.
|
--------------------
.
.
.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Multumesc pentru lamurire Relu11.
|
--------------------
Dacia
Logan
- BC ## MSU
Preference - 2004 Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Din cate stiu eu, dat e posibil sa ma insel exista un buton in partea dreapta a bordului chiar acolo unde acopera usa atunci cand e inchisa, exact acolo unde e chestia aia lipita. (sper sa ma intelegeti, poate nu e cea mai buna explicatie)
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mmgmarius acolo in dreapta trebuia sa fie buton, nu exista buton.
|
--------------------
.
.
.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
"chestia aia lipita" nu ascunde nimic ... la mine a cazut demult; e doar un "avertisment" si nu exista nimic in zona aia sau in zona torpedou-ului de unde sa-l poti dezactiva
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Inseamna ca la Logan am vazut butonul ala.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
Relu11 |
![]()
|
Stiu sigur ca este la Clio II si la Megane II
|
--------------------
.
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu exista butonul ala, aptibildul e doar un avertisment sa nu pui scaun de copil in fata. Atat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:16 |