service renault iasi., altceva in afara de bras
![]() ![]() ![]() |
service renault iasi., altceva in afara de bras
CristiBT |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|||
m-eel |
![]()
|
![]() electronist la masini Group: Members Posts: 67 Joined: 9 October 06 From: Iasi ![]() |
Eu personal repar la un service din Dacia.. pe langa piata Dacia... e service Bosch si baietii lucreaza binisor si nu-s marlani... daca te intereseaza iti dau indicatii cum sa ajungi acolo... faza e ca e cam plin si cred ca o sa-ti faca programare...
|
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
- IS 13 RUX
2001 - 1.4 16v
|
|
CristiBT |
![]()
|
QUOTE(m-eel @ 9 Nov 2009, 15:12) Eu personal repar la un service din Dacia.. pe langa piata Dacia... e service Bosch si baietii lucreaza binisor si nu-s marlani... daca te intereseaza iti dau indicatii cum sa ajungi acolo... faza e ca e cam plin si cred ca o sa-ti faca programare... e ok si cu programare. cum se ajunge la service ul asta ? au calculator ? trebuie resetat cred calculatorul la revizie ( acum nu mai am doar liniute la ulei )... |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
m-eel |
![]()
|
![]() electronist la masini Group: Members Posts: 67 Joined: 9 October 06 From: Iasi ![]() |
Sper sa nu fie problema (nu fac reclama) adaug o harta cum se ajunge acolo (e cam intortocheat)... am incercat sa marchez puncte de reper, sper sa te descurci... ajungi si intrebi de Dl. Lucian (sunt 2 persoane in service). Am marcat cu "service bosch" (cu verde) pe harta service-u, s-o suprapus emblema de la forum...dar acolo e in esenta ... bafta
![]() p.s au si diagnoza (700 de mii) This post has been edited by m-eel: 9 Nov 2009, 14:51 Attached thumbnail(s) harta_service.JPG ( Size: 26.29k ) Number of downloads: 1584 |
--------------------
Renault
Megane - Hatchback
- IS 13 RUX
2001 - 1.4 16v
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Ce vrb. tu de resetare timp de revizie la masini Renault
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
CristiBT |
![]()
|
QUOTE(Shafu @ 9 Nov 2009, 19:39) Ce vrb. tu de resetare timp de revizie la masini Renault ![]() ![]() ![]() am numai liniute si clipesc . am gasit un pliant pe geamul masinii dupa ce am postat aici ![]() la bras am intrebat de revizie si mi-au zis 800 -850 ron. sa vedem aici cu cat ies exact... |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Ai mentionat Autocenter.. eu de acolo am cumparat uleiul si filtrul de ulei, iar schimbul era gratuit (la service-ul lor pe strada Canta).
Filtrele de aer si polen se schimba f. simplu. La cel de polen am gasit in cutie instructiuni.. Referitor la Caremil, este reprezentanta Dacia, iar mai nou au fost autorizati si ca service Renault. Din pacate au o reputatie destul de proasta. Cauta pe internet mai multe informatii despre ei. Referitor la nivelul uleiului (probabil cu asta ar fi trebuit sa incep), pune repede ulei, sau verifica pe joja nivelul! Daca e sub reper, completeaza sau evita a mai circula pana faci schimbul. |
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
CristiBT |
![]()
|
dupa revizie.
schimbat (ulei + filtru polen + filtru aer + filtru motorina). de aici doar filtrul motorina am cumparat eu. diagnosticare calculator + curatat egr + curatat sistem spalare parbriz (era infundat total). astea m-au ajuns 317 ron. eu sunt multumit. mi-au mai gasit urmatoarele probleme : pivot stanga fata slabit. trebuie schimbat tot bratul zic ei (~300 ron piesa). pot gasi pe undeva de cumparat doar pivotul ? toate bujiile arse(4). nu prea inteleg rostul bujiilor, masina merge bine si fara ele... per total mi-au facut o impresie bunicica. |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
Shafu |
![]()
|
QUOTE(CristiBT @ 13 Nov 2009, 18:42) mi-au mai gasit urmatoarele probleme : pivot stanga fata slabit. trebuie schimbat tot bratul zic ei (~300 ron piesa). pot gasi pe undeva de cumparat doar pivotul ? Hai stai cuminte cu bratul cu totul ...is nesimtiti, in primul rand pivotul la Megane Classic e identic cu cel de Solenza si e la bucata dar nu il recomand ca tine pana la prima groapa, cu atat mai mult cu cat la mine la masina pivotul stanga are gauri mai mici decat cel din dreapta. Nici cei de la Bras nu sunt asa nesimtiti sa te puna sa schimbi bratul cu totul .....cu atat mai mult cu cat bratul la bras e 400 lei cu tot cu bucse si pivot, deci ei nu au la 300 lei decat daca iti schimba bucsele si pivotul de pe bratul tau .... dar ma rog!?! This post has been edited by Shafu: 15 Nov 2009, 16:47 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
CristiBT |
![]()
|
am gasit doar pivot cu 80 de lei. si bujii incepand cu 30 lei. mi-am luat bosch la 40 ron bucata.
|
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
Shafu |
![]()
|
La bras e 160 lei parca, original , va tine de 3 ori mai mult decat ce ai gasit tu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
CristiBT |
![]()
|
posibil.
insa sa ti prezint un caz. mi s-a dus pompa de motorina. am dus masina la bras . estimare reparatie ~ 12 mil. am gasit la auto center pompa cu 420 ron. am dus-o la bras , mi-au montat-o si am iesit cu 5 mil. sunt 7 mil care mi-au ramas in buzunar. piesa de la bras era garantata 200.000 km. eu am 175.000km in bord, nici in vise nu mai fac 200.00 cu masina asta ![]() nu zic in nici un caz ca lucreaza prost bras ul . sunt meseriasi baietii , dar sunt cam scumpi pentru buzunarul meu. alt exemplu. am intrebat cat costa o revizie . mi-au zis 8-9 mil (acum nu pot sa inteleg ce puteau sa-mi faca ei cu 8 mil cand la caremil am facut cu 3 mult mai multe). |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
Sa va povestesc si eu:
- distributia am schimbat-o la autocenter si a iesit praf, dar am iesit si eu din garantie la manopera intre timp. Refacut-o la Bras si sunt f multumit, acceptabil ca pret. Voi continua sa fac chestiile importante la ei, probabil voi incerca si la Caremil pe viitor. - bucsele de la puntea spate se vand numai cu tot cu brat la Bras ??? Sau asa e peste tot?? Incredibil, m-ar costa o gramada de bani - parca 7 mil una imi spuneau cand am sunat. Mi se pare hotie, eu inca sper sa le gasesc separat undeva ![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
Shafu |
![]()
|
Revizia e ceva relativ, caci in afara de ulei (4l-5l care acum au acelasi pret cu Carrefour sau Metro,etc), filtru aer (acelasi pret cu Autocenter), filtru polen (la fel la pret dar original ca si filtru de aer nu uita ca la filtru de aer poate influenta consumul daca nu are caracteristicile producatorului), filtru de ulei(care e mai scump la ei), pot aparea placute, bucse, pivoti, si ies 800-900 lei pe revizie.
Eu am luat ulei din oras, desi la ei era acelasi pret (au mai scazut mult din preturi), filtru de ulei l-am luat de la ei ca am patit sa nu intre pe motorizarea mea si avea gauri mai putine, filtru de aer, filtru de polen. Deci cum spuneam revizia este un cuvnat relativ Placute de frana poti lua din oras recomandate de forumisti ferodo premier undeva la 180 lei, dar la bucsarie si la pivoti ti le recomand pe ale lor, sunt scumpe dar sunt mult calitative fie si cele fabricate in germania. @sans_doute: despre ce bucse vorbesti caci se poate uita cineva pe Dialogys sa iti spuna daca sunt separat ![]() This post has been edited by Shafu: 19 Nov 2009, 08:58 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Shafu @ 19 Nov 2009, 08:56) @sans_doute: despre ce bucse vorbesti caci se poate uita cineva pe Dialogys sa iti spuna daca sunt separat ![]() Cum te uiti la roata din spate din lateral, in partea dreapta sunt locurile unde se prinde bara de torsiune de sasiu. Acolo sunt niste bucse care invelesc bara acolo unde intra in locul de fixare. Are un pic de joc, dar totusi cand s-a bagat levierul si s-a miscat, nu a facut deloc-deloc zgomot. Nu ar fi trebuit totusi sa se auda macar cat de cat? Eu ma gandeam si la urmatoarele 2 variante: sa nu se fi rupt vreun arc la saboti, sau poate sa fie din cauza amortizoarelor, care nu sunt originale ? Exista si alte bucse la puntea spate? ![]() O sa pun niste poze cat de curand. This post has been edited by sans_doute: 20 Nov 2009, 23:27 |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
Shafu |
![]()
|
Poze cu bara de torsiune si piesele din care e formata
Attached thumbnail(s) bara_antiruliu.JPG ( Size: 66.11k ) Number of downloads: 1516 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
sans_doute |
![]()
|
Am fost la Caremil sa schimb placutele de frana:
192.16 + 36.52 TVA setul de placute manopera 1,2h (schimb + testare) La toate astea se da discount de 30% pana la 31 dec (nu e reclama ![]() Personal foarte amabil, poate ca m-as fi asteptat totusi ca manopera sa coste mai putin. In rest, multumit. |
--------------------
Renault
Megane Classic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 19:11 |