Cafenea VS Clipuri Diverse, Hotărâți-vă
![]() ![]() ![]() |
Cafenea VS Clipuri Diverse, Hotărâți-vă
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Recunosc, e destul de off-topic, nu ca n-ar fi fost si excesele de furie ale domnului Muttley, care se pare ca in continuare ia internetul mult prea in serios.
N-am nicio problema sa fiu sanctionat pentru off-topicul de aici, chiar si cu suspend. Imi pot da si singur, daca e nevoie. edit: Mi-am dat 20% warn pentru off-topicul de aici. warn.png ( Size: 7.62k ) Number of downloads: 135 Astept un moderator de aici sa sanctioneze restul off-topicului si eventual sa mareasca pedeapsa. Vai, ce tragedie, am warn 20%, am sa incep si eu sa deschid topicuri aiurea sa ma plang, ca deh, e la moda. "Internet. It's not real life" ![]() This post has been edited by A l e x: 30 Sep 2010, 00:43 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
E bine! Ai dus discutia in derizoriu, iar acum astept sa vina un moderator sa imparta sanctiuni.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai tu esti cel care a vorbit de sanctiuni. Poftim, a fost sanctionat un moderator, acum normal ar fi sa fie sanctionati si restul care au participat la off-topic, inclusiv tu.
Vorbesti de corectitudine, asa ar fi corect. Ca altfel zice lumea ca "la unii li se permite" ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu a fost sanctionat nici un moderator, si-a dat singur sanctiuni, si practica asta e ca un fel de laba trista, sanctiunile se dau de moderatorii de la sectiunea unde s-a petrecut fapta, si asta ar trebui sa stii, si sa nu faci show de ochii lumii cu auto atentionarea.
This post has been edited by argon: 30 Sep 2010, 07:36 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deja s-a escaladat rau problema. Momentan se inchide pentru a opri degenerarea iar ulterior se vor aplica si sanctiunile de rigoare.
Topic closed ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 14:09 |