Dispozitiv automat de jumulit gaina
![]() ![]() ![]() |
Dispozitiv automat de jumulit gaina
black_alienware |
![]()
|
||
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
o tampenie....
|
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
gaina aia mai are un os intreg in ea?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi ce stai s-o cureti de oase. O sa zici ca-i peste.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
ce prostie...asta face pate de ficat, pardon gaina
![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Si asa nu mancam eu pui, dar acum am inca un motiv sa nu!
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
voi cum credeti ca la abatoare sint jumuliti puii , aia este o masina rudimentara
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Muratu |
![]()
|
Mananc in mare parte vegetale, branza luata personal de la producator(vecini de-ai bunicilor mei), iar carne destul de rar din animale crescute in curte de taran si asomate in fata mea. Nu ma deranjeaza sa mananc carne, doar ca ma deranjeaza modul industrial si aberant in care sunt crescute si omoate animalele.
Daca ai vazut vre-o data o crescatorie de pui de carne, cred ca intelegi si despre ce este vorba. |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Face breakdance sau mi se pare mie ?
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
E bun pentru femeile puturoase, care nu vor sa jumuleasca o gaina!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Muratu |
![]()
|
Conform normelor UE cu barosu, toporu sau caramida, ce e mai la indemana, sau axfixiere mai nou.
![]() Victoras 2001, stiu in ce conditii e facuta branza pe care o cumpar, iar ei nu ma servesc daca nu sunt 100% siguri de calitatea produsului. Ma cunosc cu ei de cand eram de-o sqoapa, si mai sunt si adventisit pe deasupra. Stiu si producatori mai catolici din fire ce nu prea au habar de ce-i aia igiena. Dar daca vrei tu neaparat poti pune link-ul ca nu ma supar, asa pote se mai trezesc cativa la realitate. This post has been edited by Muratu: 22 Nov 2009, 23:34 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Se bate bine ca sa fie carnea mai frageda!
![]() |
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce-as baga-o pe proasta aia care foloseste dispozitivul in el! Sa vada si ea cum e! Si mai si rade, vita!Oricum, unul dintre dispozitivele imbecile!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Nici nu am avut curiozitatea sa vad filmuletul si din comentariile de pe topic imi dau seama ca nu pierd nimic daca nu il voi vedea.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Solon @ 24 Nov 2009, 12:35) Ce-as baga-o pe proasta aia care foloseste dispozitivul in el! Sa vada si ea cum e! Si mai si rade, vita!Oricum, unul dintre dispozitivele imbecile! Am dat pe monitor o gura plina cu alune molfaite. ![]() Biata gaina (Dumnezeu s-o odihneasca) e moarta de tot. Oricum, traditional era s-o opareasca. Nu crezi ca suferea mai tare? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Asa jumulesc si puii pentru KFC? Yum yum
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Alea cu ce-s mai breze? "
Cu nimic. Eu inteleg ca unele animale sunt crescute pentru a fi omorate si gatite, nu pot sa spun ca sunt de acord dar nu vreau sa fiu ipocrit, si eu mananc carne. Dar cand vezi cate unul care rade copios cand chinuie un animal, te cam dezgusta. Cel putin pe mine... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' care e animalu' chinuit?
Ca-i moarta gaina aia de-a binelea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce animal e chinuit? Aia-i mortaciune...
Muratule, e galbioara branza ceia? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Solon @ 24 Nov 2009, 12:35) Pai ce-ai vrea, sa planga? Tocmai o scapat de-o jumate de ora de lucru. Si galinaceea aia era putin gatuita inainte de a ajunge in dispozitiv, ca altfel se autopropulsa de-acolo intr-o traiectorie spiralata cu directia curtea vecinului. Cum ar fi mai uman? Sa-i pui un stalp in mijlocul curtii si sa dai "You can leave your hat on" la maxim ? This post has been edited by bucatzel: 24 Nov 2009, 15:53 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Pana la urma singura acuza ce i se poate aduce tipei din clip este profanare de cadavre.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muratu @ 22 Nov 2009, 23:33) Conform normelor UE cu barosu, toporu sau caramida, ce e mai la indemana, sau axfixiere mai nou. ![]() Victoras 2001, stiu in ce conditii e facuta branza pe care o cumpar, iar ei nu ma servesc daca nu sunt 100% siguri de calitatea produsului. Ma cunosc cu ei de cand eram de-o sqoapa, si mai sunt si adventisit pe deasupra. Stiu si producatori mai catolici din fire ce nu prea au habar de ce-i aia igiena. Dar daca vrei tu neaparat poti pune link-ul ca nu ma supar, asa pote se mai trezesc cativa la realitate. Ce e "adventisit"?? ![]() This post has been edited by Mutzunache: 24 Nov 2009, 14:54 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Mi-au placut reactiile voastre
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
unii dintre voi au impresia ca la fermele de pui sunt mese d'alea lungi de nunta cu angajati ordonati frumos care jumulesc puii pana cu pana?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:49 |