Renault introduce primul scaun modern, care poate fi intors pentru acces usor
![]() ![]() ![]() |
Renault introduce primul scaun modern, care poate fi intors pentru acces usor
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Argumentul lor suprem, la noi este intodeauna mai ieftin.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
1.600 de euro la o masina care costa ~10.000 euro in Romania (cea mai ieftina versiune) adica 16%, doar pentru un scaun? Oh da...
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
cine va avea nevoie isi va lua. Persoane batrane, care se deplaseaza greu. Pun pariu ca vor avea vanzare, tinand seama ca (cica) ca sa montezi dupa un asemenea scaun costa pana acum dublu.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Totusi, de ce acest "sistem" este chiar atat de scump? Nu cred ca este vreo tehnologie de ultima ora, care a implicat cercetari indelungate si zeci de ani de proiectare/testare. Si prin urmare punerea ei la dispozitia marelui public se poate face numai printr-o suma mai maricica.
Un scaun after-market de genul asta cu siguranta ar costa mult mai mult, dar asta este de inteles pentru ca totul devine "custom made". Firma iti ia scaunul si adapteaza sistemul exact pe scaunul tau. Nu este nimic plug and play. Dar atata timp cat vine din fabrica gata facut sau exista mai multe tipuri adica scaun special pentru clio, scaun special pentru megane, etc, sunt sigur ca o parte din costurile de productie sunt mult mai reduse. |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
aphophis |
![]()
|
probabil pt ca amortizarea se face pe un numar mic de bucati. Plus alte costuri. Oricum tinand seama ca ei il ofera la juma de pret fata decat ar costa luat aftermarket tot e ceva
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 7 Apr 2010, 11:54) cine va avea nevoie isi va lua. Persoane batrane, care se deplaseaza greu Da maica, din pensia de 700RON. Dar isi iau doua, sa puna si la sofer. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu chiar jumatate... Dupa calcul pretul scaunului "original" este de 64% fata de pretul unui scaun after-market. In orice caz parca mai multa incredere iti inspira ceva "venit" direct din fabrica.
@ironick: nu cred ca isi permite mamaie renault clio. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mi se pare enorm pretul, desi ei iti lasa impresia ca este chilipir...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vi se pare scump, gasiti voi unul mai ieftin, dar omologat, testat la crashtest etc.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 7 Apr 2010, 12:19) @ironick: nu cred ca isi permite mamaie renault clio. Glumeam si eu.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Hack
O masina se poate conduce legal si numai cu mainile. Exista dispozitive omologate, dedicate celor care nu isi pot folosi picioarele. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Excludem cazurile speciale, eu ma gandeam la mosnegii obositi care de-abia se tin pe picioare si se urca la volan ca sa faca infarct.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 7 Apr 2010, 08:32) Noul scaun de la Renault ofera toate functiile unui scaun standard la jumatate din pretul unui echivalent aftermarket. Mai mult decat atat, noul scaun indeplineste atat normele de siguranta europene, cat si normele Renault. Este bine daca renaultul considera "scaun standard" scaunul cu airbag lateral, ca asta de-l facura suporta inclusiv aceste airbaguri laterale, insa nu suporta Isofix-ul. Se lauda ca suporta si reglajele (inclinare spatar, pozitie avansata/retrasa) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
ASTA n-o fi acelasi lucru?
![]() Attached thumbnail(s) swivel_tcm280_740218.jpg ( Size: 41.09k ) Number of downloads: 521 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
http://www.renault.fr/gamme-renault/renaul...sfert/index.jsp
Eu cred ca stirea e aiurea, pentru ca eu vazusem ceva asemanator acum mult timp pe Kangoo, pare-mi-se. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca sunt ceva diferente la scaunul asta.
In special ca au tinut sa sublinieze ca siguranta ramane aceeasi. Si aribagurile din scaun, si centurile cu pretensionare. Si posibilitatile de reglaj. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
La Espace aveam sistemul asta pentru ambele scaune fata , chiar se intorceau cu "fata" spre spate cu un grad de libertate de peste 200 grade. Si asta acum 15 ani!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
klaus |
![]()
|
Si aveau si airbaguri in scaune? Dar centuri pretensionate si blocare in caz de impact?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:22 |