Trancanit pe drum denivelat la roata dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
Trancanit pe drum denivelat la roata dreapta fata
pitzi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio3
- ph11tzi
2007
|
|||
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
poti sa faci si testul
fiind in garantie, daca descopera probleme la amortizoare nu vei plati tu testul dar daca e totul OK, va trebui sa platesti dar nu e mai simplu sa-i urci in masina, sa mergi pe denivelari sa auda si ei si apoi sa le pui masina in brate? daca refuza, exista VC |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
c_dan_ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- AB XX CDI
dec 2007 Privilege 1.5 DCI 85 CP - 30000 KM (iul.2009)
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
poate fi destrans telescopul in zona la bucsi.eu am patit asa si numai la denivelari suna, nu si la gropi
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Incearca si cu rulmentul de presiune flasa/amortizor .... sa nu ai surprize
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as face asa, as suna la Vocea Clientului si as expune ca am o problema care persista, iar cei din service-ul X nu ii dau de cap, ca masina e in Service si ii soliciti sa te indrume catre un alt service care sa incerce rezolvarea problemei. Rolul reclamatiei este doar ca sa inregistrezi problema si ei sa caute sa vada de cate ori ai reclamat-o. Cere numar de inregistrare al sesizarii. Apoi mergi la service-ul recomandat sau la oricare alt service autorizat Renault (nu la cel la care ai mai fost) si reclama problema si cere rezolvarea ei. Pastreaza copia dupa hartia in care iti inscrie inginerul solicitarea. Daca rezolva bine pentru tine, daca nu rezolva reiei ciclul cu sunatul la Vocea Clientului. Dupa 3 nereusite, lasi masina cu reclamatie intr-un service autorizat si mergi si depui cerere de inlocuire a masinii la Renault Romania sau de returnarea contravalorii de nou, pe motiv de defect ireparabil. Daca pana aici nu s-a rezolvat, dupa faza asta te vor trimite sigur la un inginer care va reusi sa repare masina. In faza asta nu ridica masina din service pana nu ai problema reparata.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
pitzi |
![]()
|
multumesc foarte mult pentru sfaturi,in special lui Tudor.inca nu am reusit sa ajung la test pentru ca sunt in delegatie dar cum stau pe-acasa o sa va urmez sfaturile.Eu am fost la IPSO ploiesti cu aceasta problema si nu i-au dat de cap.apropo,vocea clientului???? ce numar de tel au? multumesc
|
--------------------
renault
clio3
- ph11tzi
2007
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
021.203.88.58
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
pitzi |
![]()
|
MULTUMESC.AM VB DEJA.
|
--------------------
renault
clio3
- ph11tzi
2007
|
|
Vocea-Clientului |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 October 09 ![]() |
QUOTE(pitzi @ 23 Oct 2009, 13:28) multumesc foarte mult pentru sfaturi,in special lui Tudor.inca nu am reusit sa ajung la test pentru ca sunt in delegatie dar cum stau pe-acasa o sa va urmez sfaturile.Eu am fost la IPSO ploiesti cu aceasta problema si nu i-au dat de cap.apropo,vocea clientului???? ce numar de tel au? multumesc Salut, Asteptam sa ne contactezi de luni pana vineri intre orele 8:00 - 20:00 la numarul de telefon 021/2038856, fax 021/2038880, email voceaclientului.renault@renault.com pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie. Renault Romania Tel: 021.203.88.58 voceaclientului.renault@renault.com |
--------------------
Renault
Fluence
- B-35-FRA
2009
|
|
Costache bmc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 November 09 ![]() |
salut in legatura cu trancanitu s-ar putea sa fie de la bieleta sau de la bucsa de la telescop
<span class='edit'>7 Nov 2009, 14:52:</span> prietene scrie pe mess la adresa mea si vorbim acolo ca vorbim cu altcineva de probleme de reno g_costica_iepuras@yahoo.com <span class='edit'>8 Nov 2009, 11:58:</span> OK HELLCAT, AM INTELES CE VREI SA ZICI, E GRESEALA MEA , CER SCUZE CELORLALTI ![]() Editat de Moderator : Mesajele se scriu obligatoriu in limba romana, fara IRC sau limbaj tip mess. This post has been edited by Tudor: 9 Nov 2009, 15:09 |
--------------------
renault
renault
2006 1.5
|
|
pitzi |
![]()
|
am fost la iatsa campina,mi-au verificat tot si dupa cateva ore au schimbat amortizoarele fata intre ele.zgomotul s-a mutat pe dreapta.dupa cateva saptamani m-i s-a schimbat amortizorul pe garantie.sper sa nu mai faca figuri acum.multumiri echipei de la iatsa pentru profesionalism.
|
--------------------
renault
clio3
- ph11tzi
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:03 |