schimabre distributie
![]() ![]() ![]() |
schimabre distributie
mitzunator |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
din 60 in 60.000 sau 4 ani... care din intervale este atins primul..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Daca ai km. putini si ai ajuns la 4 ani eu stiu ca e suficient sa schimbi doar cureaua de distributie.
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
si ce piese trebuie sa cumpar?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Piese pentru distributie: role, curea cu dinti, pompa de apa
& Piese pentru accesorii: rola, intinzator, curea cu caneluri si eventual fulie alternator. ....... in mare |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Se numeste kit distributie, care ar trebui sa cuprinda:
- curea distributie; - role; - pompa apa. Recomand si schimbarea curelei de transmisie (accesorii), mai ales daca nu stii istoricul de servizare a masinii. Din acelasi considerent ar trebuia sa schimbi si lichidul de frana (aprox. 3 ani sau 30.000 km.) si lichidul servo. De consumabile (filtre) nu mai intru in detalii. |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pompa de apa la motorul dTi este pe cureau de accesorii nu pe cea de distributie... oricum ar trebui schimbata si aia...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dodone |
![]()
|
Eu nu am specificat ca pompa de apa de apa ar fi pe una din curele, ci ca face parte din necesarul de schimb distributie.
Unii vanzatori de la magazinele de piese auto, nu stiu/nu recomanda clientilor sa cumpere si pompa, care se schimba profilactic la 60.000 km pentru ca in proportie de 90% aceasta nu va rezista pana la urmatoare schimbare de kit de disributie. |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 02:49 |