Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[SCHIMB] SCHIMB piese Laguna 2,Clio symbol, Vectra, Cu telefoane,navigatie,Wii,Psp,etc...

teodorteodor
post 20 Jan 2010, 13:22
Post #1

Membru

Group: Members

Cum scrie si in titlu, ofer diferite piese sau imbunatatiri de pe Laguna 2 ,Clio symbol, opel vectra b , opel astra g , pe diferite lucruri, ce are omul pe acasa
Nu vreau sa fac afaceri , acest topic nu e deschis pentru a vinde pe bani, ci doar la schimburi . Pentru inceput , mi-ar trebui o navigatie cu harta Romaniei , mi-ar placea si un telefon (eventual modele pentru fete) , eventual o consola playstation , un televizor lcd... In principiu , nu mi se pare corect ca cineva care are ceva de vanzare la 15 milioane sa zicem, sa imi ceara un bec de far si restul sa ii platesc diferenta, Preferabil ar fi ca schimburile sa fie de valoare apropiata .
Haide-ti, sariti cu oferte )
Salutare.

--------------------
renault laguna - br 03 wpw 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Roberto$
post 20 Jan 2010, 14:53
Post #2

Membru Mistocar

From: Focsani Vrancea

ce piese de laguna 2 ai ?

--------------------
Renault Laguna 2001 Opel Astra H caravan 2006 - vn-05-saa DINAMIQUE si COSMO ,Pilot in devenire
+
chelule
post 20 Jan 2010, 21:27
Post #3

membru fara par

From: Brasov

display-ul central pentru clio symbol ai? cel pe care e afisata temperatura si postul de radio

--------------------
Renault Megane Sedan 2 - BV-11-CHE 2005
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th August 2025 - 23:43
Dacia