schimb bec buton oglinzu, stie cineva cum il pot schimba?
![]() ![]() ![]() |
schimb bec buton oglinzu, stie cineva cum il pot schimba?
onu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 16 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2004;1,9dci 120cp
|
|||
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
are un led in centru sunt sigur dar la mine este rupt butonul de la reglaj si de aia am vazut cum e legul trebuie sa scoti butonul de tot si dupaia se scgimba dar are niste cleme pe interior asa k trebuie sa desfaci mai intai manerul ala mai multa munca
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
iglu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 10 May 08 ![]() |
Până la urmă, cum se dă afară butonul de reglaj al oglinzilor? Și sigur are bec la toate versiunile de echipare? Nu vreau să muncesc degeaba.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
La mine nu-i nici un bec. Doar mai jos, la geamuri...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
driver_tavi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 3 March 09 ![]() |
Butonul de oglinzi nu are bec. Daca vrei sa te convigi, il desfaci cu o surubelnita. Are duoa cleme in lateral. NU trebuie sa dai nici un maner jos. Nu are legatura cu modul de prindere al butonului geam de pe usa dreapta fata.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- xx.12.xxx
2001, 1.9dci
|
|
iglu |
![]()
|
QUOTE(driver_tavi @ 12 May 2009, 23:17) Butonul de oglinzi nu are bec. Daca vrei sa te convigi, il desfaci cu o surubelnita. Are duoa cleme in lateral. NU trebuie sa dai nici un maner jos. Nu are legatura cu modul de prindere al butonului geam de pe usa dreapta fata. Multumiri pentru precizări. Te cred pe cuvânt, e bine că acum s-a lămurit dilema. This post has been edited by iglu: 13 May 2009, 00:15 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
@driver_tavi .Tu ai rabatare electrica la oglinzi .Citisem pe aici pe undeva ca cele cu rabatare au led ,eu am rabatare si este si luminat acel buton .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Cele cu pliere electrica au un led alb in acel buton.
S-ar putea ca si cele fara pliere sa aiba dar daca nu au cel mai probabil exista locul pt led dar nu e pus. This post has been edited by Fubiansky: 14 May 2009, 23:28 Attached thumbnail(s) SP_A0013.jpg ( Size: 684.17k ) Number of downloads: 886 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
Fubiansky mai exact cum se poate scoate butonul ala de pe portiera? trebe sa dau jos fata de pe portiera shi abea apoi il pot scoate, sau se scoate direct?
Multzumesc anticipat |
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
- BH 86 VSY
2002 Privilege 120CP
|
|
iglu |
![]()
|
Am citit printr-un topic mai vechi că se scoate fără să dai fața de ușă jos. Vezi poate reușești să localizezi acel topic mai vechi. Succes!
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Nu trebuie data fata de usa jos...
Tragi de buton pana simti ca se blocheaza si apoi ridici de el in sus continuand sa tragi de el. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Atentie la inelul de plastic din jurul butonului...eu l-am rupt cand am bagat o surubelnita sub el.
This post has been edited by TheAlphonso: 26 May 2009, 06:51 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
- B-XX-LIF
2002 Privilege
|
|
Ceapa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 February 09 From: Craiova ![]() |
Poate puteti sa ma ajutati si pe mine.Stie cineva de unde imi pot comanda un buton ptntru oglinzi la o laguna II dinamique?(in afara de reprezentanta)
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi 120 CP
2002 Hatchback - DJ 08 NHH
|
|
dragoshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 September 08 ![]() |
Ceapa: da la dezmembrari nu costa mai mult de un milion si e in perfecta satre(crede-ma ca abia mi-am luat)
|
--------------------
renault
laguna 2
- b-XX-TIZ
2001 1.9dCI 107 bhp
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Salut. Reinvii putin topicul asta. Nu am laguna, insa am megane 2, am rabatare electrica, dar joystickul nu are iluminare. Am facut rost de schema electrica, am tras pin in mufa pt iluminare (pinul 2) si am facut proba cu un led, se aprinde ok. Acum vin cu o intrebare. Am vazut ca la laguna are un led SMD sub centrul gaurii unde intra axul manetei. Vroiam sa intreb pe cei care au si care au desfacut joystickul cum este prins ledul ala acolo. Vreau sa imi montez si eu si nu stiu cum sa il prind, sau pe ce sa il prind si eventual daca se poate (si cum anume) se scoate placuta de sus cu contactele circulare pt o mai buna accesibilitate la partea de desubt. Am vazut ca nu e lipita de nimic. E doar infipta in pinii aia 10 din mufa, insa e infipta f bine si mi-e sa nu sparg ceva prin ea. A desfacut cineva placuta aia? poate sa dea ceva detalii cum se scoate mai safe? am marcat in poza atasata despre ce placuta e vorba.
This post has been edited by skorpio_bog: 14 Dec 2009, 21:47 Attached thumbnail(s) led_smd_joystick.jpeg ( Size: 364.91k ) Number of downloads: 624 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
pe partea inferioara dai cu letconu'. vezi sa pastrezi polaritatea la led!
te sfatuiesc sa iei d'alea albastre superluminoase si sa pui tu rezistenta aia de 700ohmi. eu am montat cateva leduri din alea la 12v si nu sunt multumit. o sa pun poze daca imi aduceti aminte ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
cum adica sa dau cu letconu pe partea inferioara? pai pe ce? sa topesc plasticu ala negru in care intra pinii? placa aia intra direct in pinii aia si banuiesc ca se scoate in vreun fel fortat, nu stiu. Polaritatea la led o pastrez. iar ledul este un led smd cu rezistenta lipita pe borna +.
|
--------------------
Renault
|
skorpio_bog |
![]()
|
Am rezolvat pana la urma. Se tragea cu ceva indrazneala de placuta aia si iesea din pini.
Mai multe detalii si poze pt cei care nu au si vor sa isi puna led in joystickul de la oglinzi gasiti in micul tutorial pe care l-am facut aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=165...dpost&p=2182150 This post has been edited by skorpio_bog: 16 Dec 2009, 20:57 |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 04:51 |