Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Twingo euro 2, Euro 2 in 1993

popfelicianmaxim
post 22 Nov 2009, 11:38
Post #31

Membru incepator

Group: Members

de unde stii tu ca in momentul cand am achizitionat masina nu mi-am permis? si de compasiune nu ma intereseaza intelegi? ciar ma bucur ca am scapat de masina aia.. si poate pentru unii skoda e masina de lux...trebuie sa intelegi si asta.. feicare are situatia lui materiala.. pt unii poate si sandero e un lux .. numai bine

22 Nov 2009, 11:40:
si sa revenim la oile noastre.. are cineva un manual de twingo din 93? repair manual sau ceva de genul?

This post has been edited by popfelicianmaxim: 22 Nov 2009, 11:40

--------------------
renault twingo 1994
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
twingovsm3
post 22 Nov 2009, 11:46
Post #32

Membru incepator

Salut . A mea este din 08.94 si a iesit euro 2 la RAR biggrin.gif Am un prieten cu una din 95, tot C3G 702 motor care a iesit euro 1 sad.gif

--------------------
Renault Twingo - B 10 F U K 1994 C06 C3G702
+
bubu782001
post 22 Nov 2009, 11:56
Post #33

Membru autentic

Am vorbit la modul generic, nu a fost adrestat tie. Iar daca te incalzeste cu ceva am si specificat - O PARERE PERSONALA.
A doua la mana, am spus ca masina nu este pentru oricine, asa - deci este un lux, un moft. Poti avea masina si sa o tii in parcare - nu ai bani de benzina. Aveam in facultate un coleg care avea un....Ferrari. DA un Ferrari si ca sa se plimbe cu el vara prin Neptun, plimba gagicile si le cerea bani sa ia banzina. O stiu sigur (de la o tipa cu care am fost intr-o vreme, si care a fost candva si cu tipul cu vestita masina)
Sper sa nu citeasca nevasta-mea postul asta radmasa.gif - oricum nu ne stiam pe vremea aia "...ce barbat am fooost odataa..." Ha ha ha.

Revenim la Twingozaur ca la oi poate Becali.
Un manual de reparati...hmm.
Pai ar fi unul aici:
http://rapidshare.com/files/111995076/Rena...al__France_.rar
Si unul aici:
http://rapidshare.com/files/113443220/Revu...ault_Twingo.pdf

Cam astea sunt pentru C3G.

Pana la urma o iei? Omule cumpara macar una buna, fara probleme. Gasesti destul de ieftine si fara probleme, vechi e drept insa gasesti. Ce faci iei o masina sa te apuci de reparatii?

This post has been edited by bubu782001: 22 Nov 2009, 12:08

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 22:12
Dacia