Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Se fraudeaza alegerile(iar), sau se mituiesc votantii

aphophis
post 19 Nov 2009, 08:34
Post #31

Membru autentic

Group: Members

@daniel4ro

radmasa.gif mail scris la inpolitics.ro, site-ul/organizatia de casa a pnl-ului, pe 100 ron cel putin radmasa.gif e asa plin de aberatii, ca nici nu are sens sa il desfiintez wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_2008
post 19 Nov 2009, 21:29
Post #32

Membru incepator

From: Pe Pamant

Duminica la manastirile din zona targu neamt am vazut aproximativ 15 autobuze si microbuze (unele cu autocolant cu Basescu lipit pe microbuz) , toate din vrancea si absolut toate cu oameni necajiti care aveau impresia ca l-au prins pe Dumnezeu de picior , asa bucurie se citea pe fetele lor . Pariez ca toti vor "vota " pe Base'.

--------------------
clio III, 1.4 clio III, 1.4 2007& Exception
+
xcss
post 19 Nov 2009, 21:31
Post #33

Born to Be Epic

QUOTE(aphophis @ 19 Nov 2009, 08:34)
radmasa.gif mail scris la inpolitics.ro, site-ul/organizatia de casa a pnl-ului, pe 100 ron cel putin  radmasa.gif e asa plin de aberatii, ca nici nu are sens sa il desfiintez wink.gif
*

Dar trebuia neaparat sa-l citezi pe tot. Tot-tot.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
spy_oh_joy1389
post 19 Nov 2009, 21:54
Post #34

Megane zen și un mare plimbãreț

From: Sibiu

dar cum anume zic astia ca se fura cu autobuzele? nu inteleg. plimba mai multi oameni pe la mai multe sectii sa voteze de mai multe ori?

cand am patit eu intamplarea cu care am deschis topicul am inteles de ce se plangeau unii mai de mult ca ce e cu numarul atat de mare al celor care au votat in sectii in care nu erau inscrisi, si d-abea acum de curand am inteles care-i faza.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
aphophis
post 19 Nov 2009, 21:56
Post #35

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 19 Nov 2009, 21:31)
Dar trebuia neaparat sa-l citezi pe tot. Tot-tot.
*

normal, postacii trebuie aratati cu degetul, la fel ca si aia care ii folosesc. icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 19 Nov 2009, 21:59
Post #36

Born to Be Epic

Da' de regulament ce zici? wink.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
aphophis
post 19 Nov 2009, 22:02
Post #37

Membru autentic

lol. ce e cu el? Ca arat cine scrie asa zise mailuri revolutionare? Adica aflati pe statele de plata ale peneleului smile.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
gruita2005
post 21 Nov 2009, 12:18
Post #38

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Se pare ca a filmat un student intalnirea pentru alegeri de observatori la alegeri http://www.hotnews.ro/stiri-politic-653391...ezidentiale.htm tongue.gif

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
A l e x
post 21 Nov 2009, 14:43
Post #39

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Am si eu o intrebare... Voi chiar vreti PSD-ul inapoi la putere? Sincer?

Inteleg pe cei ce-l voteaza pe Crin sau Oprescu, ei vor o schimbare, nu zic ca acei oameni o pot oferi, dar poate ca da. Dar Geoana? Haideti sa fim seriosi... Sigur nu ne va fi mai bine si sunt multe sanse sa ne fie mai rau. Parerea mea.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
spy_oh_joy1389
post 21 Nov 2009, 17:01
Post #40

Megane zen și un mare plimbãreț

From: Sibiu

QUOTE(Relu11 @ 18 Nov 2009, 14:48)
Ce bine. Cel mai frumos lucru care l-ar putea face Basescu sa iasa din primul tur.
*

acum ma crezi ca nu faceam propaganda?

QUOTE(gruita2005 @ 21 Nov 2009, 12:18)
Se pare ca a filmat un student intalnirea pentru alegeri de observatori la alegeri http://www.hotnews.ro/stiri-politic-653391...ezidentiale.htm tongue.gif
*

Citez de pe site: <<Liderul TSD Bucuresti, Bogdan Geoergescu a negat orice contact cu tinerii din agronomie. "Nu am avut nici o intalnire la Agronomie cel putin in ultimele doua saptamani. Nu stiu despre ce este vorba. Vorbiti cu liderul TSD de la sectorul 1". Dan Tudorache, presedinte sector 1 Bucuresti: "Nu am avut nici o intalnire de instructaj cu nimeni, mai ales cu tinerii de la Agronomie. Delagatilor nostri care vor fi prezenti in sectiile de votare li se face instructajul chiar acum la sediul TSD. Nu am organizat nimic la Agronomie, nu stiu si n-am auzit niciodata de Asociatia de care im spuneti">>

Eram sigur ca asa o sa fie si anume ca vor nega toti si ca vor zice ca nu stiu ce s-a intamplat si sunt nevinovati... Acum le-au aparut aripioare.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
bogdan_bok
post 8 Dec 2009, 23:51
Post #41

Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o!

From: Deva HD, Jud Sibiu

da guta cat o fi luat de la base sa ii faca o manea care rasuna la un volum nesimptit de tare din mertane si bmw-uri cu nr de bulgaria...
sunt scarbit de geoana, dar mai tare de base.
putea sa candideze si un presedinte , dar oricum nu avea loc de astia, ca nu avea sistemul de fraudat destul de perfectionat ca sa faca fata concurentei...

pacat ... mai avem de tras 5 ani fara presedinte, da trece... cum au trecut si astia 5...

caut loc de migrat departe, de unde sa imi vad tara doar pe net, si de unde sa zic ca ii bine in tara si sa votez cu base...

--------------------
REnauLT LAguNA - HD 08 AIK, SB 11 VGI 1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 05:40
Dacia