Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Portiera spate blocata, Megane Bicorp

khaosik
post 14 Nov 2009, 14:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor,

De 2 saptamani sunt posesorul unui Megane Bicorp, diesel, SH. Imi pare foarte bine ca am facut acest pas si sunt fericit de alegerea facuta. Toate bune si frumoase, masina merge impecabil nici o problema majora pana acum. Inca de cand am cumparat-o am observat ca in momentul deblocarii portierelor din comutatorul de pe bord, portierele spate nu se puteau deschide din interior, ci doar din exterior. Am studiat superficial cartea si am dat peste surubul de blocare al portierelor din exterior. M-am gandit ca asta ar fi solutia, ca in momentul deblocarii, portiera spate sa se poata deschide doar din interior. Dar, evident, am reusit sa blochez una dintre portierele spate complet. Nu se mai poate deschide nici din interior, nici din exterior. sad.gif
Intrebarea mea este urmatoarea: Exista cumva vreo optiune de care nu stiu eu care impiedica deschiderea portierelor spate din interior in momentul deblocarii? Daca exista, va rog sa imi spuneti cum se poate dezactiva. Daca nu exista o astfel de optiune, ce pot face pentru deblocarea portierei blocate?

Va multumesc anticipat tuturor,

--------------------
Renault Megane II 2005 Hatchback
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jupit3r
post 14 Nov 2009, 17:01
Post #2

Membru

From: Bacau

sigur nu ai apasat butonul de la portiera soferului pentru a bloca actiunile "copiilor" la portiere si geamuri?..daca da switch it of..

--------------------
renault megane 2 bicorp 1.6 16 v - BC 86 BRO 2003
+
daniel4ro
post 14 Nov 2009, 17:37
Post #3

forumist anti

From: B U Z Ă U city

daca era blocat de acolo s-ar fi deschis din afara

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
bogdan_cirstea
post 16 Nov 2009, 18:16
Post #4

Membru incepator

From: Bucuresti

S-ar deschide de afara daca nu cumva si pozitia micului maner sau cum ii zice situat pe undeva pe profilul usii nu este miscat in pozitia de blocare de afara. Cand am timp o sa fac o poza cu el ca sa vedeti despre ce este vb! Ar putea fi si acuatorul de la usa, se aude cumva clancul de la acuatorul usii respective cand blochezi sau deblochezi usile de la butonul din interior ?
Asculta-l cu atentie ca in cazul in care nu se aude atunci trebuie schimbat, daca se aude si nu se intampla nimic atunci este de la ce ti-am explicat mai sus.

--------------------
renault megane II - B 46 WBN 2004/estate 1,6 16v
+
AlexanderCarstoc
post 16 Nov 2009, 18:28
Post #5

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

Daca nici asa nu merge, scoti frumos bancheta(sezutul), demontezi manere si alte accesorii, dai fata de usa jos si vezi cum si ce ii faci sa o deschizi manual. Apoi cauti piesele stricate si le pui la loc. Am patit vara asta la R19, nu mai mergea deloc usa, nici din centralizata, nici de afara, nici din interior. Se rupsesera cateva prostii in borasca si se blocase pe inchis.

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 14:28
Dacia