bucsi punte spate, recunoastere bucasa
![]() ![]() ![]() |
bucsi punte spate, recunoastere bucasa
fuscus |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) bucsa_punte_spate.JPG ( Size: 47.75k ) Number of downloads: 499 |
||
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce vrei sa le schimbi? cum se manifesta cand sunt duse acele bucsi?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fuscus |
![]()
|
bucsa respectiva are deteriorata total partea cauciucata(m-am bagat sub masina si am observat cum cauciucul culisa de-a lungul axului)
revin cu intrebarea:este piesa corespunzatoare cea din poza pentru masina din semnatura. mersi..... |
--------------------
Renault
2001, Break
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sfatul meu este sa o dai jos si dupa ce ii vezi exact forma si dimensiunile exterioare si interioare sa faci comanda... este cel mai sigur asa...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Seamana cu bucsa inferioara de la amortizor. Cel mai bine mergi cu bucsa veche la magazin .
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
fuscus |
![]()
|
idea e alta:daca duc masina la service aceasta trebuie programata pt a da jos piesa defecta ,comandat piesa ,asteptat sa vina ,montat.....lucru pe care eu nu mi-l permit pt ca am nevoie de masina .....
ma gandeam un cod OE de Renault sau unul dat de Dialogys.... |
--------------------
Renault
2001, Break
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Daca stii exact unde e pozitionata pe suspensie bucsa respectiva mergi la un magazin de piese auto straine. Ei au program si o poti recunoaste din schema. Apoi cu placuta ovala vor sti exact ce anume sa comande.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
fuscus |
![]()
|
gata,am rezolvat.pt masina din semnatura se p;otriveste bucsa din post#1.am schimbat-o cu una swag (pret 125 ron ).........acum nu se mai aude nici o bataie,doar motorul care toarce ca un pisoias
![]() ![]() |
--------------------
Renault
2001, Break
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Totusi, de unde e bucsa asta ? Cat a costat manopera ?
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
fuscus |
![]()
|
busca este de la puntea spate si are pretul de 128 ron pe Autokarma,manopera fiind de 50 ron.
de precizat ca aceasta operatie nu se poate face in fata blocului deoarece pt a decompresa bucsa este nevoie de anumite prese..... mecanicul a zis ca la masini mai vechi de 15 ani prefera sa refuze clientul decat sa schimbe respectivele bucsi deoarece se extrag foarte greu sau eventual sa schimbe puntea cu una SH.....am fost de fata pe parcursul intregii lucrari si tin sa-i intaresc spusele......asa ca ,sa n-aveti parte de asa ceva ![]() This post has been edited by fuscus: 24 Oct 2009, 09:25 |
--------------------
Renault
2001, Break
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(fuscus @ 23 Oct 2009, 19:26) gata,am rezolvat.pt masina din semnatura se p;otriveste bucsa din post#1.am schimbat-o cu una swag (pret 125 ron ).........acum nu se mai aude nici o bataie,doar motorul care toarce ca un pisoias ![]() ![]() Parca mi-ai zis ca ai luat bucsa de pe www.elitecat.cz. Mai exact la ce categorie ai gasit-o? Eu m-am uiat si n-am gasit nimic. ps: link-ul trimis nu merge.. |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 06:38 |