Proaspat posesor de laguna, Am urmatoarele probleme...
![]() ![]() ![]() |
Proaspat posesor de laguna, Am urmatoarele probleme...
Robber222 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1995
|
|||
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
1..ai dat jos panoul zici..daca urmaresti traseul de la la incuietoare, cu putin chin poti sa tragi cu mana si sa se deschida. sau dai jos si manerul exterior, care are 2 suruburi stelate pe dinauntru..poate ti-e mai simplu.
5-6.. e musai sa desfaci suruburile din spatele boxei, se da jos difuzorul..de asemenea mai sunt 2 suruburi in partea de jos a panoului..si alea trebuie date jos. are si clipsuri, deci dupa ce nu mai sunt suruburi, tragi in sus de panou ca sa iasa. reglajul incuietorii se face din cele 2 suruburi stelate care tin piesa in forma de u de pe stalpul usii..le slabesti..si apoi tragi spre tine de u, strangi..incerci tot asa pana se inchide convenabil. 7. firul se duce prin tubulatura care urca prin partea stanga a haionului..pana in partea superioara.de acolo..ori alegi sa il duci in continuare pe langa celelalte fire, adica tre sa te chinui cu tapiteria...mai e varianta ca din acel punct, sa duci un fir subtire pe sub cheder pana jos pe langa canalul de scurgere a apei, pana in dreptul stopului lateral. |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Robber222 |
![]()
|
Pixule multumesc .
Azi am dat fata de la usa sofer jos , am reusit cu spray cu vaselina sa-l fac pana la urma sa mearga , dar se pare ca nu vrea sa incuie , cred ca e stricata incuietoare , motorasul merge , nush am sa astept un pic de caldura ca sa umblu mai mult si mai bine. Cat despre portiera blocata din spate , s-a uitat putin mecanicu la ea ...nu prea avea timp " e futareala mare aici " ..a incercat a tras si el de sarma si eu de usa ...de toate , nimic nu vrea ......cred ca o sa trebuiasca sa dau macaraua jos , ca sa ajung mai bine cu mana la incuitoare ...sau nu stiu ...mai ai vreo alta sugestie ? La fel si cu firul de la a3-lea stop de pe eleron .....e grava ...daca trebuie sa duc firul prin instalatia masini ..prin tub ...nici nu stiu unde sa incep La constatare : Bucsa directrie bara stabiliziatoare , capete de bara ambele roti fata , si inca ceva ...iar roata dreapta fata e infranata Mi-a zis ca nu se baga la alarma Renault originala ..... |
--------------------
Renault
Laguna
1995
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
in primul rind felicitari ptr achizitie...insa daca nu e inmatriculata poti so lasi balta ... in urmatorul link este topicul cu manualul de laguna 1...toate motorizarile/versiunile...daca te-ai descurcat cu germana sunt sigur ca vei reusii si cu franceza... bafta si numai bine!
http://www.reno.ro/Manual-Tehnic-Laguna-1-...-2-t179756.html |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Poate ca te ajuta asta...
http://www.reno.ro/Tutorial-Parghie-Clanta...te-t110906.html This post has been edited by jas2: 11 Sep 2010, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
puzzle |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 July 10 ![]() |
Posibile raspunsuri la problemele tale:
pct.1 - actuator blocat.Necesita inlocuire. pct.3 - verifica sigurantele in tabloul din habitaclu. pct.5-6 -broasca de la usa sofer e plina de mizerie.Se poate curata si pe exterior cu tevusca de la sprayul de curatat si la urma WD-40. Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
1994, 2.0 RXE Aut.
|
|
Robber222 |
![]()
|
Va multumesc pt raspunsuri . Cat despre inmatriculare , are itp inca 2 ani , nu e nevoie , si dupa daca chiar imi place atat de mult incat sa nu o dau , o voi inmatricula la bulgari ( am cunostinte sigure ).
Puzzle , eu inteleg ce ai spus u la problema usii blocate , dar eu ca sa ajung la ala tre sa deschid usa intai ? sincer am lasat-o balta , cred ca e imposibil sa o deschizi , daca nu o tai , si pui alta .......cum sa o deschid ? Intre timp am rezolvat : farul , inchiderea de la usa sofer , porbagajul care nu se incuia electric pt ca era rupt ceva la motoras , Mai am de rezolvat : alarma , maine am sa incerc sa dau mufa cu spray de contacte , si sa curat resturile de la apa , poate o sa mearga bine . Cat ma costa 2 bietele antiruliu , 1 bucsa bara stabilizatoare , si bujiile ? Am inteles ca sunt foarte scumpe la renault de asta vreau sa imi spuneti unde sa caut mai ieftin, cu un raport mai bun pret-calitate. |
--------------------
Renault
Laguna
1995
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cauta aici preturi si piese...daca am nimerit bine modelul de masina...
http://www.ingaraj.ro/?search=groups&grupa...763&an_fab=1996 This post has been edited by jas2: 12 Sep 2010, 20:13 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:53 |