Versuss care nu e chiar un versus..., Schimbare...
![]() ![]() ![]() |
Versuss care nu e chiar un versus..., Schimbare...
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
si de ce intrebi de masinile astea pe forum RENO ?
![]() unii o sa-ti spuna ca-s bune, altii o sa-ti spuna ca-s de cenzurat, dar cel mai important e ca nu sunt multi posesori de astfel de masini pe aici... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Toate-s bune!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
@caktuss. Am vrut sa aleg un forum neutru dpdv al marcilor pe care le-am enumerat. Daca postam pe forumul kia spuenea ca astai cea mai tare, daca era pe forumul vw spunea ca skoda e cea mai tare si asa mai departe.Sper ca ai inteles.
@ solon stiu ca toate-s bune dar eu o vreau pe "the best". urmeaza sa fac test drive cu toate sa vad cum merg. Multumesc de raspunsuri. |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
renault megane 3 Expression, 1,5 dCi 105 CP, EURO4 , 15400 euro ddp, depaseste putin bugetul da cred ca merita, fiind cel mai frumos break din clasa compacta (imho). Motorul oarecum il cunosti de pe logan sau si mai bine renault megane 3 Expression, 1,5 dCi 85 CP, EURO4 care e 14.600 euro ddp. Mai pui ac bizona la 275 de euro si esp la 300 de euro si pe culoare blanc glacier si ai o masina decenta, cu o calitate buna a interiorului. Totusi m-as duce la dealeri si as vedea daca nu gasesc intr-o suma apropiata un renault laguna 3
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Sincer laguna 3 nu imi place. Dar daca ar fi coupe se schimba treaba. Iar megane 3 am facut drive test cu el; e super misto imi place la nebunie insa are spatiu limitat in spate.Dar e o varianta de luat in seama.Mersi mult. Astept si alte pareri.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
octavia 2 sedan - mai ales ca vei avea famile numeroasa
This post has been edited by Meghitzanul: 25 Oct 2009, 21:50 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Mda, la o2 m-am gandit si eu. Mersi mult.
This post has been edited by Bejenaru Ionut: 26 Oct 2009, 11:32 |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
kia ceed ..garantie pret...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Octavia 2!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ce O2 diesel gasesti la 15000? Comparativ, Focus berlina Ghia 1.8TDCi este o alegere bunicica (raport calitate/pret + performante). Eu conduc asa ceva de 2 ani, am facut 60000km fara probleme.
|
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Da-mi te rog ceva detalii reale despre masina. Consum stabilitae in comparateie cu meganul tau. Mersi mult.
@b76bgaarh nu ma prea incanta garantia oferita de cei de la kia.Daca meseriasii lor sunt la fel ca cei de la dacia mai bine raman cu loganul.La logan dupa prima revizie am renuntat la garantie. This post has been edited by Bejenaru Ionut: 27 Oct 2009, 23:45 |
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Ia O2.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Iti recomand:
http://www.clio.renault.com/ro_ro/home/ - varianta Break http://www.renault.ro/gama-renault/autoturisme/noul-symbol/ http://www.renault-fluence.com/renault-flu....php?lang=ro_RO http://www.renault.ro/gama-renault/autoturisme/noul-scenic/ http://www.renault.ro/gama-renault/autoturisme/noul-kangoo/ |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Modus... tu nici nu puteai recoamnda altceva decat Renault.... nu aveai cum
![]() Cred ca daca omul vroia Renault era pe lista, nu? Exact cum sunt oameni ca mine si ca tine ca ar cumpara Renault pt. ca le place...... sunt unii carora nu le place din N+1 motive.... si atunci se orienteaza catre altceva.... nu toate masinile trebuie sa fie Renault, nu? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Consum megane 1.9 dci vs focus 1.8 tdci = similar.
Stabilitate, nu pot sa evaluez, ca nu merg la limita, mie mi se pare la fel. Si focus are tot directie asistata electric, asa ca e explicabil. Dupa mine, plusuri pentru fiecare: Megane: confort, spatiu si organizare interior (spatii de depozitare, acces manete-butoane), bord, comenzi, blocaj electric usi spate, capacitate torpedo. Focus: lipsa greieri, tren rulare mai rezistent (la megane am schimbat la 20,000 pivot si cap de bara), sistem bluetooth pentru handsfree intgrat in sistem audio (optional, dar foarte ieftin), clima bizona (sincer, nu am constatat eficienta, eu zic ca e Placebo). Or mai fi si altele (pentru fiecare), dar nu-mi vin in cap acum. Daca le am pe ambele in fata blocului si vreau sa plec, nu am criterii/motive sa aleg una in defavoarea alteia. Ca intretinere, service/revizii Ford sunt putin (dar nu cu mult - 3-5%)mai scumpe decat reno. N-ai probleme insa cu mentenanta corectiva ![]() |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
Modus |
![]()
|
Si la Renault Mégane exista optional inca de la cel mai ieftin nivel de echipare, Expression. http://www.renault.ro/gama-renault/autotur...=iHrWhcsVIhs%3D
This post has been edited by Modus: 28 Oct 2009, 19:37 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Eu acum am vazut ca a aparut fluence. O sa trag cu ochiul la preturi, dotari si la brosura.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Dupa mine, Fluence arata foarte bine.
Am fost la test drive dupa lansare. Se comporta foarte bine pe asfalt. E usurica si sprintena, are frane bune, directie excelenta. Pe mine m-a deranjat zgomotul si oglinda din interior care are o cromatica infidela. Eu mi-s obisnuit cu Scenicul meu din care nu aud nici pe Godzilla. E mai spatioasa decat noul Megan, dar asta se vede cu ochiul liber. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Fuji bah d-aici cu Keia ta...
![]() QUOTE(Bejenaru Ionut @ 24 Oct 2009, 09:49) 1. Seat leon http://www.topgear.ro/masini/verdict/seat-leon 2. skoda Octavia (aici mai vad daca e tour sau skoda2).La skoda imi place mai mult s2 fara facelift http://www.topgear.ro/masini/verdict/skoda-octavia ...parerea mea. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 09:01 |