probleme lumini numar, nu mai merg
![]() ![]() ![]() |
probleme lumini numar, nu mai merg
skorpio_bog |
![]()
|
||
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|||
ang3lo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 5 October 09 ![]() |
nu am verificat...dar intrebare e iese toata bagheta aia ? sau cum o verific ...cat de cat ma pricep eu adik nu is cizma..dar am bagat o surubelnita mica pe langa ea si imi pare lipita, de aia intreb poate a mai patit cineva...si poate stie. m-am uitat la sigurante si nu am vazut sa aibe special doar pt stopul de pe luneta, mai incerc. si va tin la curent .
|
--------------------
Renault
Megane
2003 1.9 Dci 120 de cai
- VS 86 ARM
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
are 2 cleme in extremitati. apesi pe ele si simultan ridici si tragi spre tine capacul de plastic ce acopera corpul stopului si o sa iasa. apoi o sa vezi becul in interior. e pe acelasi sistem ca cele w5w numai ca e mai mare putin si e infipt intr-un suport alb de plastic.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
ang3lo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 5 October 09 ![]() |
OK ms skorpio maine sper sa imi fac un pik de timp sa incerc cum zici tu .
|
--------------------
Renault
Megane
2003 1.9 Dci 120 de cai
- VS 86 ARM
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu. S-anume , luminile de la numar nu mai functioneaza. Mai mult ca sigur a facut scurt pentru ca nici pozitiile de pe partea dreapta nu mai functioneaza si din ce am citit sunt pe aceeasi siguranta cu luminile de la numar. Pt a ajunge la tabloul cu sigurante trebuie data jos bateria etc ? Sau cum pot rezolva treaba asta ? Stie cineva cat costa o astel de interventie la service ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Revin cu inca o intrebare
![]() Care este siguranta pentru pozitiile de pe partea dreapta+iluminare numar ? De cat este ,7.5 / 10 ? Am remarcat ca panoul cu sigurante difera . De ex , pe topicul-tutorial 'inlocuire sigurante' , panoul de sigurante al masinii colegului @skorpio_bog nu este identic cu panoul de pe masina mea. ![]() Astept raspuns , eventual o poza cu siguranta respectiva. Merci ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Din cate imi amintesc, de 7.5A era siguranta aia, dar nu sunt sigur.
P.S: Daca nu stii care e siguranta scoate-le pe rand si masoara-le. This post has been edited by Hack: 4 Oct 2012, 13:23 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stiu ca e cam vechi topicul dar asta e, il dezgrop. Nu imi merge becul din dreapta de la numar, care ar putea fi problema ? Cel din stanga merge, si din cate stiu transmite curent aluilalt deci, o fi firul intrerup. Intrebare e, cum desfac capitonajul de la haion sa ajung sa lucrez la fir ? Am Megane II hatckback.
This post has been edited by danyhhh: 17 Jun 2014, 20:55 |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
CrissGabriel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 11 June 12 From: Petrosani, HD ![]() |
Sigur nu e becul ars?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5dci 78kW 6+1
2008 Hatchback
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu. Am vrut sa pun leduri si nu merge. Nu mergea oricum nici becul normal. Deci sigur e problema la fir, intre portiunea ce duce de la becul din dreapta spre stanga. Ideea e ca, stiu cum se desface capitonajul de plastic dar m-ar interesa partea metalica a haionului, care inconjoara becurile de numar, sa o scot pentru a avea acces la fire.
17 Jun 2014, 22:05: Am verificat si nu vine curent pe fir. This post has been edited by danyhhh: 17 Jun 2014, 22:05 |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru lampile de iuminare numar spate se potrivesc cele de pe hatchback la berlina? la hatchback sunt montate in hayon parca, merci
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
da se potrivesc, eu am luat pentru 3D sau 5D si am pus pe sedan si au mers
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
sedan
- BV-10-CDA
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
curios, ala de unde le am gasit a zis ca nu se potrivesc si nu vrea sa ma pacaleasca, sa nu le iau4
si nu le am luat, desi si eu aveam impresia ca sunt aceleasi |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
ciprianaldeabv |
![]()
|
![]() halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR Group: Members Posts: 455 Joined: 30 December 07 From: Cetatea Brasovului ![]() |
eu ieri le-am montat, si eu la fel am zis, iar cel de la care le-am luat a zis ca daca nu se potrivesc le primeste inapoi, insa s-au potrivit
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme
sedan
- BV-10-CDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:27 |