Cutie viteze Scenic 1.6 16V
![]() ![]() ![]() |
Cutie viteze Scenic 1.6 16V
linke |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2002 1
|
|||
fatal1ty |
![]()
|
![]() Xenoane Group: Members Posts: 483 Joined: 27 October 08 From: Brasov[Kronstadt] ![]() |
De ce tip este cutia care ai dat-o jos?JB1?
|
--------------------
Renault
Clio 2 Campus
2007
- N T T Merg... si imi place!!!
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
ce mi-as dori sa am si eu o prietena cu scenic (
![]() bun acu on topic eu am pus cutie de megane pe scenic si nu a fost nici o problema de pe 1.9dci megane pe 1.9dci scenic a intrat la fix difera un pic rapoartele da e ok ![]() la dci timoneria e jos This post has been edited by tuner: 13 Nov 2009, 20:22 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
linke |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 November 09 ![]() |
Cutia dată jos e JB3. Am mers la service renault și mi-au spsu că doar tipul ăsta pot să-l pun. Oare așa o fi?
|
--------------------
Renault
Scenic
2002 1
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, bineinteles. JB3 e familia. Dupa JB3 mai sunt scrise 3 cifre - ele identifica cu exactitate cutia. Sfatul meu e sa pui o cutie IDENTICA cu cea pe care o dai jos.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 07:05 |