Top Gear Season 14, Top Gear
![]() ![]() ![]() |
Top Gear Season 14, Top Gear
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu acum am vazut emisiunea, aseara n-am mai putut sa astept pentru ca trebuie sa ma trezezesc de dimineata. mie mi-a placut la nebunie emisiunea, a fost exact cum trebuie sa fie top gear: cu masini, dar sa te faca sa razi, sa te simti bine, si au fost faze cand am ras cu gura pana la urechi. nu m-am simtit ofensat pentru ca au aratat realitatea. james may vorbea foarte serios despre dacia si opinia lui finala, este cea pe care mi-o lasa si mie modelele dacia: sincere, cinstite; nu se vor a fi mai mult decat ceea ce sunt.
intr-adevar tinand cont ca am fost si eu pe transfagarasan ma asteptam la mai multe secvente, dar oricum a fost frumos. poate faza de la sfarsit cu romania lasa-ne sa mai stam, are cumva tendinta de a mai indulci lucrurile, dar eu, dupa expresia fetei lor, cred ca le-a placut drumul si e posibil sa mai pomeneasca de el, si poate in sezoanele viitoare sa se intoarca pe la noi. concluzionand emisiune geniala, foarte reala (exceptand accidentele si dormitul in masina, care pe mine nu ma deranjeaza ca pana la urma e un show de televiziune), si pentru toti cei care sunt frustrati: uitati-va in jur, asta e lumea in care traim. da poate avem unul dintre cele mai bune drumuri din lume, poate chiar cel mai bun, dar trebuie sa treci printr-o "jungla" sa ajungi la el. nu cred ca sunt singurul care s-a plimbat prin tara asta, si acelasi lucrum am vazut si noi: gropi, drumuri inguste, carute, tractoare, tigani, oameni care inca isi mai fac case din pamant sau in "regim personal"; asta e romania, si e tara in care traim, nu va convine, mutati-va! This post has been edited by slider2: 16 Nov 2009, 13:43 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
@A l e x:Pai serios acum, scenele alea sunt un ghiveci de faze pestrite rau de tot. E o "shaorma" de ipostaze autentice.
Partea cu accidentele ...nu stiu cat de bou e ala care le crede...dar tocmai ca au fost facute la un misto evident. E adevarat ca exagereaza dar asta e parte din umorul lor. Pe mine nu ma deranjaza deloc exagerarea atata timp cat nu se transforma intr-o emisiune exclusiv de divertisment.Lucur care se intampla intr-o masura din ce in ce mai mare, dar de data asta a fost prea amuzant sa ma plang. ![]() This post has been edited by Arhimede: 16 Nov 2009, 14:10 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
mau77mau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
iata si aici un link cu emisiunea intreaga ... care o sa mai mearga sper si dupa ce va fi inchis linkul de pe youtube
http://www.megavideo.com/?v=XOMSKG9S Emisiunea a fost ok, astia suntem noi romanii vazuti de afara PS - sunt curios cat a cotizat Dacia pt reclama la Sandero !!! (dealtfel o idee foarte buna sa isi faca publicitate in felul asta) This post has been edited by mau77mau: 16 Nov 2009, 14:52 |
--------------------
dacia
logan
- b75mac
2005/1,4
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nenea slider2...se vede ca nu esti la corent cu moua moda eco....
in anglica este moda eco sa se faca casele din chirpici cu structura de lemn.... fix ce faceau oameni aia a colo dar la preturi mai mari decat cele traditionale (beton, caramida)... poate era un apropo subtil la curentul asta eco...care se manifesta si prin prius insight..etc.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
avand in vedere ce parerea are jeremy clarkson despre honda insight si toyota prius, nu cred avea vreo legatura cu eco.
iar legat de casele din pamant care sunt acum la moda, sa stea ei in ele; bunicii mei din provincie locuiesc intr-una si stiu ce inseamna ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Am vazut si eu episodul. Din partea mea are un +10. Nu stiu cum au ajuns sa filmeze pe la noi, cine o fi fost implicat (Udrea, Stroie sau Cioaba) dar rezultatul final e super. Arhimede le-a vazut bine, si mai sunt de vazut. Un show memorabil. De aceea e TG cea mai buna emisiune din lume!
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si mie mi-a placut. L-am vazut la scoala.... pe telefon
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Mie mi-a plăcut până la refuz faza de pe autostradă A2 cu Sandero în depășire!!
Am râs de m-am stricat... În rest, au exagerat prea mult cu țigănimea. Satul unde au filmat gloata de puradei este în comuna Tigveni, jud. Arges la aprox. 10 km de C. de Arges. Ideea e că satul respectiv (format 100% din rudari <o varianta mai domestică a rromilor>) este atât de izolat de restul comunei încât nu îl poți găsi fără a fi băștinaș, cu atât mai puțin să ajungi să te rătăcești prin el. Cât despre dormitul în mașini ![]() ![]() This post has been edited by dansora: 16 Nov 2009, 17:12 Attached thumbnail(s) 4.jpg ( Size: 83.07k ) Number of downloads: 696 |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Superb episod , am ras cu lacrimi !
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
l-am vazut si eu, tare fazele cu sandero, mai ales cum dintr-o data s-a trezit may cu sandero-ul bushit
![]() ![]() iar fazele de la sfarsit cu transfagarasanul sunt extrem, extrem de faine. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
redactia top gear romania...toata lumea s-a prins...
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mau77mau @ 16 Nov 2009, 14:27) iata si aici un link cu emisiunea intreaga ... care o sa mai mearga sper si dupa ce va fi inchis linkul de pe youtube nu e intreaga, lipsesc 2 minute de adrenalina pe TF (le regasiti pe linkul de youtube -primul post de pe pagina). pe finalgear.com e varianta 720p HD cu totul. si mai e una SD tot de acelasi autor intreaga se pare + una cu lipsa de mai sus. This post has been edited by Cornel001: 17 Nov 2009, 00:22 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mie nu mi-au placut mai multe aspecte
1 . faza cu emisiunea auto locala , care era in bulgara sau cine stie ce alta limba 2. regizarea cu lovitura sandero-ulu i, care e faza cu aia ? 3. mica tiganiada , adica e clar ca e regizata desi e adevarat , nu prea ai cum sa te pierzi de la curtea de arges pana la transfagarasean mai ales cu navi pe masina Mi-au placut secventele din Bucuresti , nici nu zici ca era asa jegos cum il vedem noi zilnic , arata european in HD ![]() N-am inteles care e faza cu filmatul sub casa poporului ... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
nu mai cautati explicatii...
emisiune de divertisment, asta e... |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Una peste alta a iesit bine! Pana la urma au expus si ei ce au vazut!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
A iesit mai bine decat ma asteptam. Am savurat la maxim fazele cu sandero si cu "clasic deisia"
![]() http://www.indexstiri.ro/top-gear-in-roman...sfagarasan.html |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Asa reclama pentru Romania, mai rar. Un plus il are si faza cu Arcul de Tiumf, "Casa lu' dictatoru", iar mie mi-a sta inima in loc la acele inagini din elicopter+muzica+parerea lor despre Transfagarasan.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.513 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(A l e x @ 16 Nov 2009, 07:09) Cat despre accident, se vede clar ca e aranajat. Acea dacie nu intra in Lambo, e filmata intai cum vine apoi le-au asezat frumos apropiate si prin magia editarii video a parut acelasi cadru ![]() Aaaa, e o dacie a unui conlocuitor... cat de imposibil e sa ramana fara frane classic deishia aia? ![]() Mie mi s-o parut ok episodul... desi m-a cam enervat ca singurul "alb" din episod o fost unu' din echipa TG Romania. Dar s-au scos cu imaginile din transfagarasan. Insa au avut si episoade mai "gandite" din punct de vedere al scenariului... |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
e ok situ
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi, nu zic nu, dar trebuie sa astept pana ajung acasa. Pentru ca aici am porcaria asta instalata, si nu ma lasa sa vad nimic din pagina aia.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cu siguranta romania n-a avut asa reclama in ultimii 2000 de ani..
![]() 700 milioane spectatori are TG ilegal si legal parca. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Cand au aparut tiganii in emisiune m-a luat durerea de inima. Se putea sa nu ii includa in emisiune?
In rest, numai de bine. Pacat de sandero-ul ala totusi. Nu pot intelege cum niste "car enthusiasts" ca astia pot sa isi bata joc de o masina, fie ea si Morris Marina. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De ce nu vezi partea bună a lucrurilor?
![]() Dacă în loc de Sandero, ar fi intrat TIR-ul lateral în Classic Dacia, devenea convertible. Sandero a rezistat cu brio unui impact lateral, un lucru demn de făcut reclamă. ![]() ![]() Bine că s-au rezumat la acel sat de țigani, și nu au arătat scenele puse pe youtube, când se suiau țăranii în mașinile trase la peco, să-și facă poze, sau când toți filmau când se ușura May pe munte... This post has been edited by C a t a l i n: 17 Nov 2009, 14:06 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Asta a fost si scopul... O mini reclama la siguranta...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cu sandero mai trebuia sa bage si fraza ca daciaclub nu se suprara deloc ca cei din clubul morris marina ,si gata facea reclama si aici
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si daca afiseaza tigani and shit. O faza de genul celei in care vine copilu cu ciocanu si ii tot da in cap la James May e priceless ....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 15:03 |