DaciaClub - Schimbari majore
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub - Schimbari majore
bog_cip |
![]()
|
||
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|||
rezare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 September 03 ![]() |
Referitor la intalniri, cred ca ati avea de castigat daca nu ar mai fi publice. Deja banuiesc ca exista un grup dintre voi care va cunoasteti si stiti ca sunteti oameni normali. Ei, grupul asta puteti comunica prin PM si stabiliti un loc/data care nu o faceti publica, si asa scapati de belele. La oltcit-club era mai simplu pentru ca oricum erau cam 5-10 masini la intalnire, dar aici e in afara discutiei numarul asta
![]() Eventual ati putea incerca in afara bucurestiului, intr-o parcare de ceva supermarket (metro, selgross, cora, etc). Referitor la forum, cel mai usor ar fi ignorarea celor care merita asta. Usor, usor, or sa dispara singuri. |
--------------------
Opel Astra 1.6 16V
ex-Oltcit Club 1.1
- Bucuresti.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(driverx @ 28 Mar 2005, 10:55) Inca o propunere ar fi ca, printr-o metoda, forumul sa oblige user-ul sa dea un search inainte de la crea un topic nou. Asta se poate face cu o pagina intermediara, care sa permita trecerea la definirea noului topic DOAR dupa ce userul a dat minim un search. Asta era facut inainte pe phpBB ![]() Pentru cei care isi bat joc de intalniri in modul descris mai sus si care au facut (ei de capul lor) asocierea cu Daciaclub.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Pentru restul ideilor sunt de acord cu DSops. Pentru propunerea lui BOGDAN DSN, care parte din: completarea absolut aiurea a rubricilor alora nu se intelege?! Ce daca il fortezi pe X sa completeze rubricile si le completeaza asa fara nici o legatura cu realitatea? Nu este un lucru viabil, si in plus s-a mai discutat acest lucru. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma, ce s-a intamplat?
Ar trebui informata toata lumea. Am o banuiala, dar vreu sa fiu sigur. Probabil ca acelasi lucru este dorit de mai multi utilizatori. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate padure fara uscaciuni nu se poate...si daca pe forum intradevar se pot face ca lucrurile sa fie ok si la locul lor ,ei bine la intalniri todeauna o sa fie niste pusti corditi (scuzati expresia) care au descoperit si ei frana de mana si scartaitul rotilor....Singura metoda dupa parerea mea ptr evitarea acestor chestiuni intalnirea sa se faca pe baza de "invitatii" un fel de referal(am zis bine?) eu cunosc pe x il invit ca e ok si asa mai departe....Asta ca o selecte a membrilor...
Dar cel mai bine suspendati fratilor intalnirile pana la 1 mai ca mai pleaca pustanii in calduri la mare sa faca furori pe acolo si uita de intalnirile de pe forum!!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
cred ca cea mai buna alegere este un loc nou de intalnire in Bucuresti cel putin pana se domolesc spiritele. Si cred ca politia se va domoli. Ideea e ca ceea ce face politia nu e tocmai ok. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ce fac unii pe la intalniri... Doar ca nu e problema noastra. In Iasi nu se intampla nimic si nici nu cred ca o sa avem probleme. Oricum nu trebuie sa cadem in partea cealalta si sa tremuram cand vedem politia...
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate ca o sa fiu injurat de unii dar ... nu mai conteaza:
De mai mult timp ma intreb "din ce se tine forumu asta? (din punct de vedere material) ", pentru ca este un forum foarte folositor. Cred ca se tine din bunavointa unor persoane, care fac munca benevola din pasiune pentru internet si masini... (nu se stie care pasiune e pe primul loc) ![]() parerea mea: Daca vreti sa scapati de cei mai multi introduceti un sistem de plata ( de mine nu scapati ![]() Cei ce nu au platit ar putea vedea doar titlurile topicurilor... (ca sa vada ce misto e pe forum ![]() In ceea ce priveste intalnirile... nu prea exista solutii atata timp cat sunt foarte multi NESIMTITI..... Dar din moment ce nu au acces la data intalnirii nu se pot prezenta ...simplu.... E drept ca asa forumul devine oarecum inchis..... Personal am luat foarte multe informatii de pe acest forum, si sunt de acord cu asa ceva (plata in limite rezonabile), ramane sa judecati voi. Eu de mai mult timp ma tot intreb cum pot face sa ajut la intretinerea sitului, asta ar fi o solutie. In ori ce caz sa stiti ca daca aveti nevoie de ajutor va stau la dispozitie. CUnostiintele mele in ceea ce priveste masinile sunt limitate (cam am doua maini stangi) ![]() Toate bune si nervi cat mai putini... PS (later edit) ma gandeam la o suma de 50.000 sau 100.000 lei pe an sau la inscriere ca daca dau mai mult ma bate nevasta ![]() This post has been edited by nairam: 28 Mar 2005, 10:39 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ar fi o chestie sa scrie in momentul in care dai www.dacialub.ro inainte de incarcarea paginii : daciaclub nu este raspunzatoare de orice curse ilegale (sau orice alte ilegalitati) care se produc in trafic sau la anumite intalniri ale unor oameni normali si nu ia parte la asa ceva.
sau ceva de genul asta ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Va atrag atentia ca ati deviat de la subiect! Nu se discuta despre intilniri, se discuta despre cum sa scapam de toate rapandulele si matracucile care s-au aciuat pe aici.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DoraX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
cu toate ca nu sunt de mult pe felie cu daciaclub.ro, mi s-a parut un eveniment important pentru netul romanesc. absolut laudabila ideea creatorilor!!! in acest moment, cred ca a sosit timpul ca sa se ia o decizie asupra viitorului acestui fenomen. astfel, sunt de acord cu nairam ca ar fi buna o impartire a siteuui intr-un domeniu public si altul privat. cel privat sa fie contra cost - ORICE se plateste, astfel oferind celor de buna credinta oportunitateade a obtine ceva bun si util, si automat se va scapa de toti cei care se tin doar de prostii. cred ca o plata modica nu va influenta membrii autentinci, sigur ii va reduce la tacere pe restul... "nepotrivitilor". regards, Dorin PS pentru inceput ar fi indicat completarea unui chestionar cu cat mai multe detalii si interese. |
--------------------
Renault
Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw
2004/Authentique
- B 505 JUC
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
eu propun ca moderatorii sa taie cu lama... adica sa verifice noii aparuti, sa ii oblige sa completeze profilul, sa le urmareasca (cel putin aleator) posturile si topicele, si sa imparta warn-uri culminand cu stergerea contului.
Probabil ar merge si limitarea de a posta intr-o anumita sectiune. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Salutare tuturor. Am citit cu interes ce s-a postat aici si-mi dau si eu cu parerea.
1. Intalnirile e bine sa se tina si sa fie anuntate public. De ce? Poate eu, din Tg Mures am drum la Bucuresti exact in ziua in care are loc o intalnire, si doresc sa particip. Daca nu e publica, nu stiu de ea. Asta nu inseamna ca daciaclub o organizeaza. 2. Ar trebui facut ceva (nu stiu ce) pentru a-si completa toti profilul. Ce ar insemna sa se ceara, de exemplu, CNP-ul la un interval de n logari? Cel care introduce date la intamplare, a doua oara sunt sanse foarte mari sa nu mai poata introduce aceleasi date, si poate fi blocat. Eventual la 3-4 introduceri corecte, se elimina aceasta obligatie. Zic asta deoarece sunt membri care au doar cateva posturi intr-un interval foarte mare de timp. Refuzul de a completa profilul, sanctionat. Nu inteleg pentru ce este necesara anonimitatea pe acest forum. Da, username la alegere dar cei ce raspund de acest forum trebuie sa stie cine se afla in spatele acestui username. |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Propun infiintarea unei liste negre a userilor ce trebuiesc monitorizati mai .. atent!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu se poate face o lista? cu membri cu username-uri cu parole cu chestii de identificare? inclusiv date personale
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
O posibila rezolvare ar fi introducerea taxei de membru, sa zicem 100 mii lei / an (platibila in 4 rate
![]() Parerea mea... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
multi trecuti pe lista neagra au facut clone ...
|
--------------------
.
.
.
|
|
DoraX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw
2004/Authentique
- B 505 JUC
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(burliu @ 28 Mar 2005, 11:46) Ai dreptate ... sa zicem ca cineva este eliminat ( i se sterge contul) ce-l tine sa-si faca altul? Sustin in continuare Plata la inscriere sau o taxa anuala ceva.... E drept ca pentru asta trebe mai multa munca. Cui dam banii, cine ne da acces si etc... Detinatorii si hostul domeniului, Ca asa va pot spune sa-mi trimite-ti mie banii ...... ![]() This post has been edited by nairam: 28 Mar 2005, 10:56 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Toate probleme aparute s-au ivit de la LIPSA BUNULUI SIMT ...Nu mi se pare corect fata de moderatori care sa stea acum sa faca politie all day ca unii nu au ce face acasa/ pe net....
Faza cu chestionarele(profil completat minutios) mi se pare irelevanta nume/adresa/CPN sa fim seriosi nu suntem la politie... Pur si simplu stersi musterii care au calcat pe bec pana acum, o implicare mai mare a celorlalti useri , si de acum mai severe regurile iar cu intalnirile o pauza ar fi benefica ptr TOATA lumea(parerea mea) Despre faza cu banii ok de acord dar asta n-o sa ne scape total de anumite personaje...de fapt nimik nu ne va scapa de toti deoarece asa e in viata...dar pana una alta putem lupta impotriva celor fara bun simt |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 11 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare o idee buna sa fi obligat sa dai un search inainte sa deschizi un topic nou. Oricum forumul este destul de mare si sunt sanse foarte mari sa gasesti ceea ce cauti, trebuie doar un minim de bunavointa din partea noastra.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2.0 DCI 150cp Dynamique ++
- B-97-XCO
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si eu ma gindeam la taxa de participare, sincer sa fiu. Sau sa facem cumva ca topicurile sa fie inchise, fara posibilitatea de a se da reply la ele, in cazul aparitiei unei noi probleme sa se trimita mail la admini sau moderatori, acestia urmind sa raspunda cu un link sau sa deschida un nou fir de discutii. Ma rog, poate parea stupida ideea dar nu vreau s-o zic p-aia cu raspunsuri primite pe mail de la initiatorul unui topic
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Si daca se lega la net de la un internetcafe? Nu stiu daca este ok...
In legatura cu taxa Da Ok. Dar trebuie sa ii poti identifica pe cei care calca strinb atit pe forum cit si la intilniri. |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
La chestia cu taxa trebuie facut SRL, taiat chitanta etc., si nu cred ca se va lega cineva la cap
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Si care-i problema ca intra din alta parte?? Ii blochezi si ip-ul de la servici, de la club, de la prieteni...etc.
Mai greu cu cei de pe dial-up, dar se raresc considerabil... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Ideea cu "votul" unui post si/sau user cred ca este ok, ar putea ajuta mult munca moderatorilor pt. excluderea unor posturi (in cel mai nasol caz a unor user-i).
Cat despre intalniri (desi nu am participat la vreuna) cred ca ar fii ok daca s-ar comunica doar unor user-i pe baza unei inscrieri, validari. Ex. ma intereseaza intalnirile, subscriu, daca sunt ok voi primii notificari despre locul si timpul cand se tin. Notificarile pot fi trimise despre toate intalnirile la toti user-i (validati, etc.) indiferent de locul de unde sunt si locul unde se tin. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
driverx |
![]()
|
Ma gandeam la o metoda de a evita pe cat posibil clonele....sa se ceara CNP la inregistrare. Nu stiu daca este legal. Validarea CNP-ului se poate face usor. Daca un user incearca sa introduca de doua ori acelasi CNP, sa fie refuzat.
Ideea cu taxa ar functiona. Dar nu la 100000lei / an. Asta ar elimina doar pe cei lenesi sa mearga sa plateasca cotizatia. Poate e dureros pentru unii dar pret/an ar trebui sa fie mult mai mare. Asa, pentru multi aberatori, DaciaClub nu va mai fi un mediu propice pentru ideile lor vesele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 19:00 |