apa in masina, intra apa cand ploua
![]() ![]() ![]() |
apa in masina, intra apa cand ploua
ionut usturoi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 1.9 DCI
|
|||
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
desfa torpedoul, baga capul sub bord poate vezi de unde vine. Trebuie sa rezolvi rapid deoarece sunt si niste sigurante deasupra torpedoului care vor avea de suferit din cauza apei
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
bogdanbby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 13 March 11 ![]() |
salutare. am o plroblema la masina a ploat afara si am vazut ca am plin de apa in portbagaj. apa vine din partea stanga si am vazut ca e ud tot stalpul de desupra geamului mic. masina este combi si are trapa. aveti vreo idee de unde se infiltreaza apa?
|
--------------------
renault
laguna 2
- bh 24 bby
model privilege 2002 2,2 dci
|
|
blongro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 November 05 From: bacau ![]() |
QUOTE(ionut usturoi @ 21 Oct 2013, 20:44) salut baieti!!!am o problema cu masina,am gasit apa in torpedou si chiar nu stiu pe unde se scurge!!!!si in partea stanga jos pe mocheta!!!ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog????? ![]() Salut Ionut! Ai gasit cauza? Noaptea trecuta am patit-o si eu. Ceva rezolvari? |
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
2001 [URL=http://www.dc-media.info]DC Media[/URL]
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
e plin de rezolvari pe aici.. ce-i drept impovizate cu plastice,pungi. Search ca este sigur
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
lag19dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 June 08 ![]() |
daniLaguna2 nu pot sa raspund pe MP, scuze ca tocmai acum am vazut mesajul. Eu am scos membranele de cauciuc de pe orificiile de sub grilele de plastic, de sub parbriz. Ca sa scoti grilele trebuie sa demontezi stergatoarele. Dupa ce le-ai scos, vezi ca pe lateral, in capat, spre aripi sunt niste gauri de vreo 3 cm acoperite cu o membrana de cauciuc. Daca locul e curat apa ar trebui sa se prelinga pe langa membrana pe sub aripa. Cand se strange mizerie, membrana aia sta lipita de tabla si apa care se strange acolo se va scurge in interiorul habitaclului prin decupajul de sub parbriz din dreptul filtrului de aer (de polen parca-i zice)
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:04 |