Accident intr-un supermarket
![]() ![]() ![]() |
Accident intr-un supermarket
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Reactie in lant ma frate!! A facut praf o gramada de rafturi! Ala a vrut sa plece cu scart de pe loc sau ce naiba a vrut sa faca?
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
- Numar de Bacau.
2005, ful opshan, 1.6 16v Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.784 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici cu dinamita nu reusea sa darame atat ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Asa fragile sunt rafturile alea? O greseala de-asta se poate intampla oricand. Si am vazut shumacheri de-astia manevrand pe-acolo si cand era full de clienti.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cred ca nu a mai nimerit frina , depinde de tipul agregatului , unele nu au schimbator ci 2 pedale inainte inapoi
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da pe prost l-au mai scos viu de acolo?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Ala in primul rand nu e supermarket, este un depozit. La cate tone sunt pe rafturile alea sa zica mersi ca nu au picat toate din depozit.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca sunt mai rezistente rafturile alea...
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Problema e ca acele rafturi au fost incarcate peste limita maxima adimsa.
In firma in care lucrez eu capetele (colturile) rafturilor sunt protejate de niste bare metalice groase prinse in ciment. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
bai nene, rafturile astora-s de tot kktu, in al doilea clip de abia le-a atins ! si sint si incarcate cu marfurile grele pe etajele superioare. uite ca si pentru a pune marfa-ntr-un raft trebuie sa stii ceva carte !
Tot in rusia e facut si asta? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
in al doilea clip a agatat un picior de sprijin, si nu abia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cat de marfa. Cred ca au bagat astia ore suplimentare cateva luni bune
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.755 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce de praf s-a ridicat!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
stx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 June 09 From: Bucuresti ![]() |
ala e prost de da in gropi la propriu , s-a si impiedicat
|
--------------------
Dacia
Solenza
- b56lrt
2004,clima baiatu' cu intrebari
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
lucrand in domeniu si cunoscand foarte bine acest stil de rafturi, remarca lui ARGON este foarte buna. mi-a fost dat sa vad doua astfel de accidente, si in majoritatea cazurilor a fost o greseala fatala, si nicidecum supraincarcarea, are ar duce la neplata pagubelor de catre asigurator. in cazurile de mai sus, cat si in cele ce am vazut eu, a fost putin agatat un picior de sprijin care la forfecarea sigurantelor si in momentul in care nu mai atinge pamantul, preia sarcina asupra sa, ceea ce duce la o prabusire in masa.
in cazul accidentelor sunt legi care obliga firma sa asigure marfa. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Domne... Dar nu exista norme de siguranta in constructia "schelelor" acestea care sa impuna ca x puncte de sprijin sa cedeze FARA sa distruga toata structura?
Asta mi s-ar parea un minim de bun simt in proiectarea structurilor acestea. E grav daca ruperea unui singur punct de sprijin poate avea efect atat de catastrofal. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu ma mai duc la Metro!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In Metro parca e mai mult loc sau se pricep aia sa manevreze marfa!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 16:24 |