Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
![]() ![]() ![]() |
Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
pixule |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|||
dan_sman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 August 10 ![]() |
Exista o explicatie la faptul ca se ard becurile des pe faza scurta?
Sau o fi la mine defecta instalatie electrica sau becurile de la Petrom H7 nu sunt bune ? merci |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1
2001
- CS11MAN
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
pai, poate calitatea lor sa fie slaba, iar numarul de gropi luate ajuta si el in timp.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(dan_sman @ 11 Nov 2010, 23:02) Exista o explicatie la faptul ca se ard becurile des pe faza scurta? Sau o fi la mine defecta instalatie electrica sau becurile de la Petrom H7 nu sunt bune ? merci Explicatia este in faptul ca cu faza scurta circuli cel mai mult. E normal sa se arda mai repede daca sunt utilizate mai mult. |
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
klaus 12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 14 November 10 ![]() |
eu mi-am montat xenon de aproape 2ani si nu am probleme...sa vezi cand dau o faza lunga!!!
|
--------------------
renault
laguna 1
1999
- mm 05 aeo
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Omologarea pe xenon este data deja in declaratia de conformitate a produsului care vine impreuna cu certificatul de garantie. Eu acuma mi-am comandat philips 6000k si ''miliarde'' de lumeni si nu e nevoie sa arata ceva la rar sau itp ul sa faca figuri. Sa stiti si voi sa nu intrati in panica daca va intreaba garcea de xenon ce si cum, poftim omule garantia si declaratia de conformitate du-te la producator daca nu iti place. Punct!
|
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
overburn_x |
![]()
|
eu o stiu de la rar, de unde sti tu altceva e alta treaba, becul folosit e tot h7 deci nu se schimba nimic in componenta masinii tale
|
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
- SJ64VLD
|
|
bdvtuner |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 November 08 ![]() |
ma gindesc si eu sa pun xenoane pe faza scurta ,dar farurile fiind de plastic [inclusiv oglinda] nu cumva exista pericolul deformarii sau mai rau deteriorarii prin topire?
|
--------------------
renault
laguna1
1995 hachback
- GL-40-VYO
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
daca citesti mai atent,ai sa vezi ca sunt unii care au de ani buni montate, si nu sa topit nimic in far .Puterea becului este de 35 W ,asa ca nu se topeste nimic pe acolo.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
overburn_x |
![]()
|
Rãspuns: Intrebare pe RARom.ro
From: Intrebari si sugestii <info@rarom.ro>Add to Contacts To: lucaciu.vlad@yahoo.com -------------------------------------------------------------------------------- Modificarea/inlocuirea dispozitivelor de iluminare si semnalizare luminoasa se accepta numai cu elemente care poarta marcaj de omologare specific si daca verificarea efectuata evidentiaza faptul ca noile dispozitive isi indeplinesc rolul functional. Inlocuirea farurilor initiale cu altele cu surse de lumina cu descarcare in gaz (tip Xenon) este acceptata numai daca vehiculul este echipat cu tot kit-ul necesar, asa dupa cum producatorul acestuia a prevazut in fabricatia curenta pentru respectivul tip de vehicul: faruri, surse de lumina cu descarcare in gaz, dispozitivul care declanseaza arcul electric (ignitor) si cel care stabilizeaza curentul electric (ballast), sistemul automat de reglaj în func?ie de sarcin?, spalator. Daca aceste componente sunt cele originale, pe care producatorul le monteaza in fabricatia curenta, acestea trebuie montate in ateliere autorizate ale reprezentantei constructorului in Romania, fapt dovedit prin emiterea unei adrese in care se enumera elementele montate si se mentioneaza ca acestea sunt originale (de prim montaj). In cazul in care componentele sunt destinate montajului ulterior fabricatiei (retrofit), echiparea vehiculului trebuie realizata in cadrul atelierelor autorizate pt modificari constructive. In acest caz se va solicita declaratia de conformitate in care se vor enumera elementele montate, specificandu-se dupa caz, nr. de omologare CE/ECE ONU ale acestor produse. In ambele cazuri, dupa reomologarea vehiculului se va mentiona in CIV textul "Echipare retrofit cu surse de lumina cu descarcare in gaz". -----Mesaj original----- De la: lucaciu.vlad@yahoo.com [mailto:lucaciu.vlad@yahoo.com] Trimis: 20 noiembrie 2010 15:29 Catre: Intrebari si sugestii Subiect: Intrebare pe RARom.ro Name: Vlad Email: lucaciu.vlad@yahoo.com Message: Daca achizitionez un kit xenon phillips 6000k trebuie sa primesc omologare pentru montare sau e de ajuns sa le monteze un electrician autorizat pentru ca produsul vine deja cu o declaratie de conformitate data de UE SI ROMANIA |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
- SJ64VLD
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Vlad.CWT |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 20 September 10 From: Zalau ![]() |
Salu, vreu si eu sa imi cumpar un kit xenon si nu stiu ce sa aleg. Poate ma ajutati voi. Nu vreau sa fac reclama sau ceva de genu.
http://www.auto100.ro/auto-instalatii-xeno...-9006_1198.html - acesta ii la 240 lei http://carsystems.ro/instala-ie-becuri-xen...rta-6000-k.html - si asta ii la oferta pana in data de 31 la 180 lei Pe care sa-l iau, sau daca stiti ceva kituri pana in 250... ![]() overburn_x u de unde ai comandat kitul? si ce pret? ![]() This post has been edited by Vlad.CWT: 30 Dec 2010, 12:28 |
--------------------
Renault
Laguna
1999/RXE
- SJ 10 CWT [IMG]http://img263.imageshack.us/img263/3461/stifingo2thumb.png[/IMG]
|
|
overburn_x |
![]()
|
De la danut electricianu de pe crasnei, 120 euro, philips ,cu tot cu manopera. 100 euro fara manopera. Ti le cumperi si ti le pun eu cu geo sus si salvezi 20 euroi. Iti recomand sa iei de la el pentru ca a vazut si pixule diferenta la lumina. 6000 k la mine e mai alb decat la el 5000. becurile lui lumineaza mai albastru. Tu decizi , daca nu sunt atatea fonduri disponibile atunci baga cele la 180 lei ca tot un drac e
This post has been edited by overburn_x: 30 Dec 2010, 18:36 |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
- SJ64VLD
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Am un filmulet pentru baietii veseli cu "csenoane de milioane de lucsi si K". La min 1:40 se vede clar diferenta dintre halogen si xenon. Care spune ca nu deranjeaza sa se uite acolo. In mare, xenon chinezesc = multa lumina imprastiata = mai putina vizibilitate.
Sunt cat se poate de ilegale (modifici instalatia electrica) si in plus, philips nu face kit-uri de aftermarket. Inca ceva, daca tot va puneti, macar cumparati pe cele mai galbene (4300k). Nu iesiti in evidenta si nici nu deranjeaza asa mult. This post has been edited by bogdyMND: 4 Jan 2011, 17:38 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Deh, xenon de 4300k e aproape exact ca un bec normal, daca tot pui pune de 8000k sa fie.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
Am si eu o "problema" . Mi s-a ars becul la nr de inmatriculare si cand am vrut sa-l schimb am observat ca e cam coapta mufa si rupta . De unde as putea face rost de una ? Nu stiu nici cum se numeste exact sa stiu ce sa caut ....
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
QUOTE(Vasiu @ 6 Jan 2011, 16:19) Am si eu o "problema" . Mi s-a ars becul la nr de inmatriculare si cand am vrut sa-l schimb am observat ca e cam coapta mufa si rupta . De unde as putea face rost de una ? Nu stiu nici cum se numeste exact sa stiu ce sa caut .... Sincer si eu as avea nevoie de becul complet, si de partea din plastic tot, nush cum se demonteaza, dar nici la dez nu am gasit mai bune iar in magazine nici atat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
colegi... o intrebare... am mai vazut pe aici colegi care au xenon montat ulterior... ce vreau sa va intreb... merge pe far de sticla? am citit pe undeva, da nu mai stiu unde ca scria cineva... "fain, xenon pe faruri de sticla..." si mi-a dat de inteles ca ceva nu era bine
![]() This post has been edited by fascistu: 15 Feb 2011, 12:27 Attached thumbnail(s) SP_A0292.jpg ( Size: 417.41k ) Number of downloads: 264 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
din contra.. e mult mai ok .farurile de plastic sunt mai riscante..deoarece se pot topi...
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Cum sa se topeasca
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
nu topeste nimic.. iar lumina nu e rece / calda
![]() farurile de pe Laguna 1 ph1 (si nu numai) au pe sticla niste striatii. alea vor imprastia lumina in toate partile. Deci nu e o varianta buna pentru altii! |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
am eu xenon montat pe far de sticla ulterior. dar nu e nici un fel de problema. Ala o zis chestia aia cu ''fain xenon pe far de sticla'' pentru ca o sa ai o faza scurta pentru care toata lumea te va injura
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1994
- SB 90 MIU Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
colegi multumesc... o sa imi pun si eu... scria cineva ca xenon-u da lumina calda... nu-i adevarat, da lumina rece... alb spre albastru duce a rece... si galben spre portocaliu rosu si asa mai departe (daca mai este ceva:)) ) duce spre cald...si mai ceva... pe faza scurta imi pun sigur... dar de faza lunga ce parere aveti?
This post has been edited by fascistu: 16 Feb 2011, 00:20 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
fascistu si eu am faruri la fel ca si tine si am montat xenon si ii ok.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
fascistu |
![]()
|
atunci sigur o sa imi pun si eu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
QUOTE(fascistu @ 16 Feb 2011, 14:48) atunci sigur o sa imi pun si eu ![]() Se vede mai frumos si mult mai bine cu xenon si pe faza lunga. Daca ai bani si pentru faza lunga se merita sa pui. Attached thumbnail(s) Fotografie0064.jpg ( Size: 890.55k ) Number of downloads: 412 Fotografie0065.jpg ( Size: 986.66k ) Number of downloads: 421 Fotografie0066.jpg ( Size: 621.38k ) Number of downloads: 410 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Xenonul a fost conceput pentru faruri cu sticla clara si lupa. Sa zicem ca e acceptabil si nu foarte deranjant dc e pus pe far cu sticla clara si fara lupa, dar pe sticla cu striatii deja e prea mult.
Daca ai mentalitate 100% romaneasca " ma doar-n .... de ala" da-i bice. Dupa cum a relatat si colegu miulik lumina este multa dar imprastiata unde nu trebuie. Si chiar dc reglezi farurile foarte jos, vei vedea in fata masinii doar pete albe si nu ce e important: obstacole, linia din lateral. In una din poze se vede clar diferenta intre far cu lupa si far din sticla cu striatii (de megane 1). Attached thumbnail(s) Capture2.JPG ( Size: 23.01k ) Number of downloads: 412 Capture4.JPG ( Size: 25.59k ) Number of downloads: 146 capture_1.JPG ( Size: 18.89k ) Number of downloads: 239 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
deng3l |
![]()
|
Aveti dreptate ca xenonul este pentru faruri cu sticla clara si cu lupa ... are si tata o astfel de masina si se vede super tare ... nu poti face comparatie intre ala si ce am pus eu pe masina ... deci daca iti cumperi un bixenon cu lupa atunci ar trebui sa schimbi si farul ca sa fie cu sticla clara nu striat, asta in total te costa un banut ... si sa fim seriosi in ziua de astazi cam toata lumea isi pune xenon si nu ii intereseaza ce gandesc altii ... si cinei de vina? cei care nu ne fac drumuri bune ca sa si vedem pe unde mergem.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 22:04 |