Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
![]() ![]() ![]() |
Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
bogdyMND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|||
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Ar trebuii sa ti le reglezi ... Daca apare unu in spatele meu si ma tot orbeste cu faza lunga ,aprind stopurile de ceata si cum laguna din fericire are doua stopuri de ceata si nici nu-s mici , daca stai aproape te prinde la ten
![]() This post has been edited by oves: 8 Sep 2010, 19:39 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Mie nu mai imi merg lampile de ceata. Sa fie vreo siguranta, altceva?
|
--------------------
Renault
Laguna
1.6 16V 107cp 1999/RXE
- CJ 27 BGM
|
|
gabi_2fast4u |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 May 10 From: Constanta ![]() |
A mai intrebat cineva dar vad ca nici un raspuns... DECI .. exista vre-o modalitate sa iti pui lupa in far ? (fara sa schimbi farul bineinteles, adica sa gauresti cumva farul asta original). Daca da .. stie cineva unde ? multumesc anticipat
|
--------------------
Renault
Laguna 1 phase 2
1998 1.6 16v 107cp
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Exista o solutie, sa cumperi proiectoare cu lupa si sa le bagi in far. Gasesti pe Ebay asa ceva si sunt facute tocmai pt a fi bagate in far
This post has been edited by valifilioreanu: 20 Oct 2010, 07:40 Attached thumbnail(s) projectors.jpg ( Size: 32.86k ) Number of downloads: 524 |
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
va salut pe toti ... si cer un mic ajutor ... m-am hotarat sa imi pun si eu in masinutza mea un set de xenon dar nu stiu ce ii mai bun ... astept sfaturi de la voi ce imi oferiti pentru un laguna din 94
la aceste xenoane ce se monteaza in masini politia are ceva treaba cu ele (adica te poate amenda sau orice?) ... sau se primeste ceva omologare pentru ele? ... ca vad ca sa discutat faptul ca se monteaza in far cu lupa. astept raspunsuri si sfaturi mai ales de la cei care au xenoane ... sau au avut probleme cu politia ... va multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Omologari nu da decat Rar si ma cam indoiesc sa obtii asa ceva de la ei.Dar nici nu te opreste nimeni atat timp cat le ai bine reglate si nu ii deranjezi e ceilalti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
nu ar trebuie sa ai probleme, in afara de vizita la ITP.
dupa ce le pui, regleaza-le la linie, iar din rotita dinauntrul masinii orienteaza-le in jos (ai intre 0 si 4 parca). Eu le tin la 2 sa nu bata prea sus si sa creada Batman ca e timpul pentru o interventie.. ![]() http://www.blogcdn.com/blog.moviefone.com/...5/10/batman.jpg |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
QUOTE(deng3l @ 22 Oct 2010, 12:18) va salut pe toti ... si cer un mic ajutor ... m-am hotarat sa imi pun si eu in masinutza mea un set de xenon dar nu stiu ce ii mai bun ... astept sfaturi de la voi ce imi oferiti pentru un laguna din 94 la aceste xenoane ce se monteaza in masini politia are ceva treaba cu ele (adica te poate amenda sau orice?) ... sau se primeste ceva omologare pentru ele? ... ca vad ca sa discutat faptul ca se monteaza in far cu lupa. astept raspunsuri si sfaturi mai ales de la cei care au xenoane ... sau au avut probleme cu politia ... va multumesc personal foarte multumit,am montate de mine ,de un an si ceva ,foarte rar mai imi face semn cate un coleg de drum ,dar cel mai important am inceput sa vad ceva ,avand in vedere ca sticla este matuita .sant luate din piata din TM.nu sant de marca ,dar merg foarte bine .recomand pt cei cu sticla matuita. |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
ptr o laguna din 94 cred ca trebuie bi-xenon H4...ai faza lunga si scurta pe acelasi bec? ..sau ma insel? faruri de sticla?
eu am de anu trecut si nu am avut probleme cu politia,iar de "colegii" din trafic putin ma doare..le tin pe pozitia 2 si e ok...aprox 25-30m pina unde face linie lumina cu intunericul. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
QUOTE(Adi R5 @ 24 Oct 2010, 23:31) ptr o laguna din 94 cred ca trebuie bi-xenon H4...ai faza lunga si scurta pe acelasi bec? ..sau ma insel? faruri de sticla? Nu trebuie bi-xenon. Are bec H1 pe faza scurta si tot H1 pe lunga. ![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
deci m-am inselat in privinta tipului de bec.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
lipsesc 2 zile si deja vad cateva pareri si sfaturi ... va multumesc foarte mult ... cum zicea si Gabryello am H1 pe ambele faze ... dar eu as vrea sa pun xenon doar pe faza scurta ... este ceva marca sau model ce imi oferiti?
... cei care ati montat unde ati asezat balastul? (as multumi cu poze daca aveti ![]() ... cam cat timp tine becul? ... la cumpararea unui nou conteaza ce cumpar? astpet raspunsuri si pe urma daca imi mai sar in minte ceva intrebari o sa va deranjez cu ele ![]() incaodata multumesc tuturor ![]() This post has been edited by deng3l: 25 Oct 2010, 21:39 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
- cei care ati montat unde ati asezat balastul? (as multumi cu poze daca aveti daca nu nu conteaza): ai pozele atasate...
- cam cat timp tine becul? Eu am pe faza scurta de 2 ani nu am avut nici-o problema cu ele. Attached thumbnail(s) IMAG0003.jpg ( Size: 556.5k ) Number of downloads: 459 IMAG0004.jpg ( Size: 511.29k ) Number of downloads: 425 IMAG0007.jpg ( Size: 483.34k ) Number of downloads: 417 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
deng3l |
![]()
|
mersi ffff mult Gabryello pentru poze ... esti un domn
![]() vroiam sa mai intreb daca se umezeste (sau atinge apa) balastul pateste ceva? This post has been edited by deng3l: 26 Oct 2010, 12:40 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
QUOTE(deng3l @ 26 Oct 2010, 13:40) mersi ffff mult Gabryello pentru poze ... esti un domn ![]() vroiam sa mai intreb daca se umezeste (sau atinge apa) balastul pateste ceva? Pe stanga l-am prins cu piulita de la panoul de la sigurante, parca, si pe dreapta cu surubul de la colierul de la conducta de AC, daca te uiti pe acolo sigur gasesti si la tine. ![]() Cat despre umezeala, chiar nu stiu sigur, eu am spalat odata motorul si am dat si pe ele, dar nu am avut probleme, ala de pe stanga a facut 2 blituri cand l-am aprins, dar doar atunci, acum se aprind bine amandoua.. Eu am si pe proiectoare, si alea sunt prinse in spatele la bara si acolo cred ca ajunge mai repede apa, dar nici cu alea nu am probleme. ![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
deng3l |
![]()
|
ok ... mersi ... acuma macar am ceva habar de ce si cum
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
cele de faza scurta eu le am puse in locasul din armatura barii...vine la fix...zici ca-s de acolo...iar cele pentru lunga...in dreapta,pe contra-aripa,deasupra calculatorului...iar in stinga,intre contra-aripa si aripa.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Monaco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 January 09 From: Bucuresti ![]() |
H7 PHILIPS EXTRAPOWER - rullz !
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 Ph2 Concorde
|
|
deng3l |
![]()
|
si eu am pe masina ceva philips nustiu ce power ii si ala dar pe drumurile ce leau facut acuma pe aci pe la noi (unde circul eu) nu vezi absolut nimica ... am fost cu el pe drumuri unde sunt facute marcajele si acolo ii cam bunicel ... dar vad ca toate lumea zice de xenon ... vedem
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
daca nu esti inca convins de xenon te astept la test-drive!
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Am o intrebare....daca cumva se arde un xenon exista loc de unde sa se poate cumpara doar xenonul ars?.....ca tot mai multe masini au xenoane si am observat 2 lucruri:-1) intr-un far merge xenonul in celalalt nu, probabil este ars, si 2) un far ii xenon alb-albastrui si celalalt ii galbui(banuiesc ca au pus bec normal).
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
deng3l |
![]()
|
QUOTE(Adi R5 @ 28 Oct 2010, 14:35) cum zicea un prieten ... este adevarat ceea ce tin in mana ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
QUOTE(cristicristutu @ 28 Oct 2010, 19:07) Am o intrebare....daca cumva se arde un xenon exista loc de unde sa se poate cumpara doar xenonul ars?.....ca tot mai multe masini au xenoane si am observat 2 lucruri:-1) intr-un far merge xenonul in celalalt nu, probabil este ars, si 2) un far ii xenon alb-albastrui si celalalt ii galbui(banuiesc ca au pus bec normal). 1. atit becul cit si balastul se gasesc de cumparat si separat,la bucata 2....partea nasoala e atunci cind ai doua becuri diferite,de la doi producatori diferiti..de aici diferenta de nuanta....sau mai poate fii si din cauza ca unul dintre faruri e mai nou sau mai matuit decit celalant. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
deng3l |
![]()
|
salutare ... inca tot nu m-am hotarat ce kit de xenon sa iau ... am umblat pe multe siteuri ... am vorbit cu mai multi din oras de la mine care se ocupa cu asa ceva si ... nu stiu ... unii zic de CARGUARD ... altii de XENONWORX ... altii de THUNDER ... cica nimeni nu a avut probleme cu ele (apoi da nici eu nu as spune pe ceva ce vand eu ca nu ii bun
![]() ![]() ![]() multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
daca vrei unul profi (care o fii diferenta nu stiu..ca doar tot lumina face si ala) ..gen philips 450-600 ron/kit. ..insa ,din experienta mea...doar zetech sa NU fie...asa ca,datorita faptului ca nu stie nimeni sa iti zica 100% daca ai sau nu voie sa pui asa ceva pe masina (legal)...eu nu am avut prob pina cum,nici altii pe care ii cunosc/cu care am mers ...afara si in tara...deci,ptr inceput opteaza ptr unul ieftin.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
deng3l |
![]()
|
yupiiii
![]() ![]() ![]() am far din asta model mai vechi ... This post has been edited by deng3l: 5 Nov 2010, 20:47 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
te duci seara in fatza la o poarta sau un zid la max 5 m departare, pui pozitia 0 la reglaj, si dai drumu la bazaconii...daca mergi in fatza masinii, si lumina farului iti bate mai sus de genunchi..ii bai.tre sa reglezi farurile ( nu din masina, ci de sub capota) pana nu iti depaseste lumina nivelul genunchiului, pe pozitia 0 din interior.
![]() marca de xenon e cam irelevanta...eu am ceva noname la 2 milioane..o singura data, la putin timp dupa montaj, un bec nu s-a aprins..in rest... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
1.6/16v/107
- SJ69LOL Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
deng3l |
![]()
|
mersi foarte mult pixule ... asa am sa fac sa vad ... deci pe pozitia "0" si in acest caz sa nu bate lumina mai sus de genunchi ... la ambele trebuie reglat la fel? ca la mine pana acuma in partea dreapta farul imi bate mai sus un pic decat pe partea soferului.
sper sa nu am probleme cu ele un timp ![]() This post has been edited by deng3l: 7 Nov 2010, 14:39 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:06 |