Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Portbagaj superior pe Twingo, pentru concediu

Tamango
post 26 Feb 2010, 11:30
Post #1

Biciclist

Group: Members
From: Bucuresti

Ca fost posesor de Logan sunt putin speriat de perspectiva plecarii in concediu cu masinuta din dotare. In alti ani umpleam Logan-ul pana la refuz, 3 persoane in masina (eu, nevasta si copilul) dar acum s-a schimbat treaba. Cum spatiul interior nu-mi permite prea multe bagaje m-am hotarat sa achizitionez un portbagaj superior. Deci:

Are cineva informatii legate de locuri de procurat portbagaj superior care sa nu coste o avere?
Si mai am o intrebare: cu cat creste consumul daca folosim si portbagajul superior? O sa mai fie stabila masina in caz de vant lateral sau daca ma va depasi un tir ?

Am gasit o cutie care mi se pare mie ca ar merge cel mai bine - http://www.portbagaje.info/list1.php?cat=2...78&Submit=Cauta , si anume:

Clan 350
Lungime (cm): 130
Latime (cm): 93
Inaltime (cm): 42

clan_350_black.gif

135 euro cutia + 122 euro sistemul de prindere si barile (marca Cruz: http://www.portbagaj.ro/index.php?FormName...gyarto_id=13843 ) ar fi in total aproape 11 mil lei vechi ceea ce mi se pare foarte mult.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bubu782001
post 26 Feb 2010, 12:21
Post #2

Membru autentic

E cam multicel sa stii..insa EXISTA o solutie...EBAY - de ce nu incerci? Credema am iesit foarte ieftin cu multe chestii (stii despre ce vb).

--------------------
Renault Clio 3 2007 - -
+
cipikao
post 26 Feb 2010, 12:42
Post #3

Membru

In Germania, cine a fost stie, pe autobanda vezi foarte multe masini cu astfel de portbagaje auxiliare, mai ales in perioada concediilor. Pe autobanda se circula cu viteze mult superioare fata de cum circulam noi pe aici, sunt si tiruri si cred ca si pe la ei bate vintul, deci din puncul asta de vedere nu cred ca ar trebui sa te temi. Despre consum e logic se creasca mai ales la viteze mari unde apare rezistenta aerului dar nu cred ca va fi exagerat mai ales ca si acel portbagaj are o forma aerodinamica.

--------------------
renault twingo C06 07/1996
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 05:24
Dacia