Imi ploua in portbagaj :(
![]() ![]() ![]() |
Imi ploua in portbagaj :(
Hawk84 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
- CT-87-GCA
2000
|
|||
Sarac_rau |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 14 July 08 ![]() |
daca ai un woffer puternic in portbagaj s-ar putea sa iti fi dezlipit luneta ... sau doar un condens care se face in portbagaj .... nu cred ca e nimic grav ! eu am scapat de condensul interior simplu .. nu am mai lasat aerul conditionat pe recirculare
![]() |
--------------------
Renault
megane 1 1.9 dti
2002
|
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
Mie mi-a intrat apa pe la antena. Se prea poate sa se fi prelins pana in spate. Mie la o frana mi-a venit in fata si am vazut-o cum curgea din plafon. Am facut si un tutorial de izolare a antenei.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Merci colegi, dar nu-i un simplu condens si nici nu cred ca pe la antena poate intra atata apa.
Luneta din cate am observat nu este originala, deci a fost inlocuita. La luneta m-am gandit si eu dar nu se observa nimic suspect! |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
- CT-87-GCA
2000
|
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
Eu dupa o ploaie aveam cam 200 ml apa. Este suficienta apa ?
![]() This post has been edited by mojorisin: 15 Jul 2008, 15:35 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
cel mai bun sfat ( pe care l-a dat cineva inaintea mea
![]() ![]() L.E. verifica si sistemul de prindere a haionului (din semnatura vad ca ai classic) acesta se prinde in doua suruburi pe fiecare parte cu piulita pe interior si daca e un pic slabita poate intra apa pe acolo... This post has been edited by adrian mgn: 15 Jul 2008, 16:49 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
si eu m-am trezit cu apa in porbagaj si m-am codit pe la toate imbinarile si chederele ...... din intamplare am desfacut stopul spate si ........ garnitura era rupta deasupra ........ cum la renault trebuie sa cumperi stopul cu tot cu
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
ai rezolvat-o?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
.... nu am rezolvat .... de fapt cred ca imi ploua pe la lunete in partea de jos de unde imi lipsesc distantierele alea de plastic .....
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Verifica si etanseitatea de la cheder. Tot prin turnare cu apa si verificat din interior. Ceva asemanator am avut eu, numai ca era chederul de la parbriz.
|
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
mining |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 405 Joined: 13 December 08 ![]() |
Am cautat peste tot, dar tutorialele se refereau la Megane 2. La Megane 1 cum se curatascurgerile? Pe unde ar putea intra apa de ploaie in habitaclu, pe partea soferului?
|
--------------------
Renault
Fluence
1,5 dCi, 110 CP
|
|
Hawk84 |
![]()
|
daca desfaci grilele de sub parbriz (pe partea din exterioru masinii) ai sa vezi si pe partea cu soferu si pe partea pasagerului 2 gauri. vezi sa nu fie acealea infundate.
|
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
- CT-87-GCA
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 07:19 |