portiere laguna
![]() ![]() ![]() |
portiere laguna
danieltim |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1999
- tm 11 jxe
|
|||
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca nu le gasesti la Timisoara le am eu.Problema ar fi transportul
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Daniel, stiu doua Lagune la dezmembrat in Timisoara.. Da-mi un ID de mess daca esti interesat.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
vorbeste cu un tinichigiu intai. e posibil sa scapi doar cu fetele de portiera...
e bine sa cauti bolturi noi daca schimbi portierele cu totul This post has been edited by Johnny78: 22 Feb 2009, 12:34 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
danieltim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 February 09 ![]() |
ID de mess e danicioro.Tel 0726787654.Oricum,merci tuturor pentru ajutor.Usa din spate cred ca se poate repara.
22 Feb 2009, 21:39: ID de mess e danicioro.Tel 0726787654.Oricum,merci tuturor pentru ajutor.Usa din spate cred ca se poate repara. This post has been edited by danieltim: 22 Feb 2009, 21:39 |
--------------------
renault
laguna
1999
- tm 11 jxe
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Cu placere...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
GREENLAGOON |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 28 April 07 ![]() |
Nu ai mai zis nimic. Cum a iesit spatele
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1995-2.0i-full options Hyundai Sonata 2005/6-2.4 16V-avion !
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu cred ca bine si acuma omul il admira
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Cap0ne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 May 08 ![]() |
Salut, sunt din Bacau si am si eu nevoie de o portiera stanga ( sofer ) fata Laugna II , fara nici o echipare ma intereseaza doar tabla .
Daca stiti ceva va rog tel 0730360876 sau mess Cap0neee . Mersi mult tuturor !! This post has been edited by Cap0ne: 25 Aug 2009, 13:35 |
--------------------
Renault
LAGUNA
II - 2003
- BC 85 RRR
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ai incercat la Carsero?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Oare ce se poate face pentru ca zgomotul inchiderii portierelor sa nu mai sune a tinichea.. ci sa se asemene cu cel al masinilor nemtesti (mai plin)?
De preferat fara schimbarea portierelor de pe Laguna cu unele de pe VW/Opel - ca nu prea cred ca se potrivesc (la culoare) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Trecem si usile pe lista ta, maister. La mine suna bine. Dar nu ca la Laguna 3. Stand in service cu orele, am mai intrat prin showroom si m-am zgamboit la toate masinile de acolo. Am deschis usa de la Laguna III, m-am uitat pe acolo, am inchis-o si m-am dus intr-un colt si am inceput sa plang.
This post has been edited by ricochet2: 27 Oct 2009, 17:56 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Trecem pe lista la toti posesorii de renouri mai de generatie veche.
Intre masinile frantuzesti si cele nemtesti intotdeauna a fost o diferenta enorma la "sound-ul" inchiderii usilor. Si nu am zis ca suna rau, ci doar ca nu suna plin - nici macar ca la un Opel Astra Clasic ![]() Totusi, cum se poate schimba..? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Maister, nu pot fi de acord. La mine suna OK. Daca o lasi singura, se inchide ea frumos. Si am auzit o tona de masini nemtesti care suna spart, prost. Nu suna a plin nici macar barcile germane vechi, Mercedes si BMW, daramite masinile mici.
This post has been edited by ricochet2: 27 Oct 2009, 19:06 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Are dreptate RICO, eu unul am avut vre-o trei nemtesti si nu se auzeau bine la inchidere. La tine MAISTER sar putea sa fie chederul uzat, unde mai puneti voi ati vazut ce greutate are o portiera de Laguna si ce greutate au celelalte.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Stai sa vezi Cyp ce greutate are portiera de Laguna 3 si ce fain se inchide aia. Plangi, nu alta.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 27 Oct 2009, 18:18) Maister, nu pot fi de acord. La mine suna OK. Daca o lasi singura, se inchide ea frumos. Si am auzit o tona de masini nemtesti care suna spart, prost. Nu suna a plin nici macar barcile germane vechi, Mercedes si BMW, daramite masinile mici. De acord cu Rico. Daca dau mai tare cu usa cand o inchid suna parca dau cu parul ![]() |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
lag_ph |
![]()
|
Mai, nu stiu ce sa zic.. eu stiu cu ce m-am mai dat si in ce am mai mers, iar la cele nemtesti sunetul este mult mai plin/infundat.
E posibil ca chederul sa fie cu problema ![]() PS : nu ma refer la relicve din anii 80, ci la masini fabricatie dupa 2005. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Maister tu pui chederele din 2005 cu chederele noastre si cata tabla au astea din 2005, au mai mult plastic, si unde mai pui ca tabla la ale noastre e tabla galvanizata. Ne punem si noi chedere noi si am rezolvat problema, asa si la mine portierele din spate se aud infundat cand le inchid deoarece au fost mult mai putin purtate fata de portiera de la sofer.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
lag_ph |
![]()
|
Te-am inteles.. dar vad ca eu nu m-am facut inteles.
Sunetul inchiderii portierelor la frantuzesti nu se compara cu cele de la nemtesti, chiar si din acelasi an/aceeasi clasa. Intrebarea e : cum se poate face schimbarea asta * in afara de chedere noi * in afara de insonorizarea usii cu 1 tona de dynamat or something. Sau astea ar fi singurele variante? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu stiu variante, dar nu compara o masina de 11 ani cu una mai noua de 4 ani si al carei pret de noua a fost peste 50-60 mii euro. De curiozitate, inchide usa la un Renault Laguna 3 si o sa ai aceeasi senzatie ca a acelor masini germane mari, scumpe. Cred ca au importanta chederele, incuietorile, greutatea, distributia greutatii, tabla, izolatia, balamalele. Practic tot.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Rico nu numai laguna 3 eu am intrat-o laguna 2 si sunetul era altfel numai ca intradevar la laguna 1 greutatea portierei mi se pare mai mare decat la altele
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca nu aveti de ce sa va plangeti si va luati de lucruri minore. Ce sa zica aia cu nemtoaicele cand le cade turbina si o ia motorul pe ulei?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
lag_ph |
![]()
|
Deci, una bucata cheder fata (prins pe caroserie), precum zicea si rico, este 377 lei. Superb!
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
La alte masini cat costa ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
Apai eu de unde sa stiu?
![]() Mai ramane ca varianta adaugarea unui cheder suplimentar, de berlina (dacie adica) cum facuse unu la Megane.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
cheder usa dacie 1300*1310 .... 20 ron.
ca sa pun si io sare pe rana...sa nu se infecteze,nu de alta...io cred ca "zgomotul" asta al usii are nitica legatura si cu antifonarea slaba a masinii. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:02 |