Burduf planetara Solentza, SE POTRIVESTE BURDUFUL DE SOLENTZA PT.RENAULT 5
![]() ![]() ![]() |
Burduf planetara Solentza, SE POTRIVESTE BURDUFUL DE SOLENTZA PT.RENAULT 5
soby25 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 13 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
5
1989 motor 1.4
- b57 sez
|
|||
RaR5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
In mod normal, vanzatorul spune ceea ce este nevoie ca sa te faca pe tine sa cumperi.
Stiu ca e mai greu de gasit, dar te-ai uitat sa vezi cat costa un burduf cu tot cu rulment original pentru R5? Ai incercat la magazinul de e Giurgiului? Daca diferenta nu e mare, eu iti sugerez sa cumperi ceva facut special epntru R5. |
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
soby25 |
![]()
|
Merci pt rapiditate ...Pai sincer nu am fost inca..Dar ma gandeam ca daca s-ar potrivi ar fi perfect..m-am uitat si eu si sunt cam la fel si ma gandesc ca solentza e tot un renault in mare parte..Si in plus de asta daca nu se potriveste imi da banii inapoi ca e magazinul la mine pe strada ..o sa vad oricum merci mult ...Apropo esti din Buc..
8 Dec 2009, 13:56: Daca esti din Bucuresti baga id sa mai vb despre R5 abia l-am luat si mi-ar fi de ajutor cineva din Bucuresti sa ma mai ajute cu un sfat o parere..Ne ajutam reciproc ..claus_soby 8 Dec 2009, 16:01: salut pai eu am r5 1.4 benzina 65cp slabut..si am dat 2700 ron nu prea mult...sincer eu cred ca il iau pe ala de solenza ..si il schimb maine baga id sa mai vb claus_soby This post has been edited by soby25: 8 Dec 2009, 16:01 |
--------------------
Renault
5
1989 motor 1.4
- b57 sez
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
la cutie ai buson de golire ...am intilnit CV cu buson patrat,cu gaura de imbus si normal (adica cu forma hexagonala)...deci nu pot sa iti spun sigur ce forma are al tau...iar busonul de umplere este situat in lateral...partea dinspre radiatorul motor si de obicei este un dop de plastic cu doua aripioare,tip fluture.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
soby25 |
![]()
|
Pai stiu unde e butonul de golire..Intrebarea mea e este se potriveste burduful de solenza la r5 sa stiu daca ma apuc de demontat ..
|
--------------------
Renault
5
1989 motor 1.4
- b57 sez
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Daca te referi la cel din partea stanga a cutiei de viteza, cel cu 3 suruburi si saiba mare metalica care apasa burduful, ai sanse extrem de mari sa mearga. Cutia de viteze de pe Solenza este de Clio, iar cea de Clio este identica cu a ta.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
soby25 |
![]()
|
Merci mult ..ala e..
![]() |
--------------------
Renault
5
1989 motor 1.4
- b57 sez
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
Daca tot veni vorba: burduful de planetara -partea dinspre roata- se potriveste si altceva? Cum ar fi cel de solenza?
Nu de alta dar e doar un cauciuc si posibil firmele de import sa nu-l aibe in stoc, dar cel de solenza cred ca il gasesc in orice magazin auto. Ar fi bine de stiut. |
--------------------
renault 5
gts benzina
1985
- TM 03 TIJ
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
in prima faza e bine sa masori diametrul la capul de planetara de pe masina ta...sunt de doua dimensiuni..in partea de la roata...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
soby25 |
![]()
|
Am renuntat la o idee deocamdata la idee deorece e cam frig si am zis ca mai merge asa pana la anul..oricum mutumesc pentru pareri si pentru cei care sunt din Bucuresti ar fi frumos sa ne intalnim mai multi cu R5 sa mai schimbam pareri opinii..
|
--------------------
Renault
5
1989 motor 1.4
- b57 sez
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
Am fost la pravalia de piese auto! Ca sa-mi aduca un burduf mi-a cerut datele amanuntite ale masinii si a scobit juma de ora in computeru ala. Daca am intrebat care-i baiu de cugeta asa adanc mi-o aratat pe monitor o gramada de burdufuri de planetare si mi-o zis ca toate-s de R5 si sa-i arat eu pe care-l vreau.
Va povestesc asta numa` pentru-ca imi pare clar ca nu se poate zice ca se potriveste ala de Solenza sau nu se. Probabil ca difera de la un model de r5 la altul. |
--------------------
renault 5
gts benzina
1985
- TM 03 TIJ
|
|
Adi R5 |
![]()
|
daca reusesti sa masori diametrul capului de planetara,partea de la roata,si mergi cu dimensiunea pe hirtie iti va fii mai usor de ales.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Tman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 March 09 ![]() |
La planetara stanga spre roata merge burduf de la Dacia, l-am inlocuit la un atelier auto.
|
--------------------
Renault
Super5 GTR
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:58 |