Despre gandacii de bucatarie, din dr taberei, si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Despre gandacii de bucatarie, din dr taberei, si nu numai
RadulescuRomulus |
![]() ![]()
|
||
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cauta Regent.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
http://forum.computergames.ro/7-generalita...de-gandaci.html
Regent cica nu se mai fabrica. Poti incerca la Glissando, am inteles ca au multe substante de tot felul si pt casa si pt gradina. This post has been edited by skorpio_bog: 28 Jul 2011, 18:07 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
imi poti da cateva indicii pe unde ar fi Glissando?
Regent am auzit ca e bun, insa la fel mi-au mai spus unii ca nu se mai face. ma intereseaza un magazin de profil daca stiti... poate aia au si alte recomandari... am gasit site-ul la glissando... This post has been edited by RadulescuRomulus: 28 Jul 2011, 18:18 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
|
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
incearca in rond la Rosetti, este un magazin fitosanitar. Nenea proprietarul este un zeu in materie de astfel de produse. Magazinul il gasesti pe coltul Rosetti cu Hristo Botev. Iti atasez si o poza
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 297.34k ) Number of downloads: 2944 |
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
nu vreau sa fiu nesimtit, desi sunt: stii cumva orarul?
nu de alta, dar si acum imi vine sa ma duc la nenea. [mi-au mai spus unii de rosetti, dar cum nu sunt din bucuresti... uit mereu indicatiile] |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
|
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
QUOTE(RadulescuRomulus @ 28 Jul 2011, 19:08) imi poti da cateva indicii pe unde ar fi Glissando? Au in toata tara magazine, iar in Bucuresti este pe Theodor Pallady. |
--------------------
Renault
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu vreau sa te descurajez insa daca nu se face dezinsectia in tot blocul, cel putin in toata scara, cam degeaba dai prin apartament! Prin canalizare si pe langa tevi vor veni altii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Corect, trebuie sa blochezi toate gaurile pe unde ar putea intra gandaci.
Incearca spray-ul K300. Cand eram in camin dadeam in toata camera cu K300 o data la 3 saptamani si era suficient sa nu mai intre. Spray-ul se gaseste fie in carfur, fie pe e7.ro Regent era bun dar nu se mai fabrica de ani buni. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
@diesel: da, am dat cu k300 si aia tot revin. dupa ce se usuca lichidul, la o zi-doua, tot mai vad pe la 12-1 noaptea cate unul...
Am astupat gaurile si cred ca vin pe la geam [ziua il las pe oscilo] sau, mai rau, au aparut generatii la mine in bucatarie / sufragerie. Vreau sa scot plinta [e din aia "electrica"] si ridic cam tot ce am pe jos si sa dau cu regesc [sau ce mi-o zice nenea de la Rosetti]. In bloc s-a facut o dezinsectie, insa au fost atat de multi, ca nu i-a cuprins pe toti. multi au urcat pe casa liftului, pe tevi in sus, etc si intre timp s-au inmultit. Din ce am citit pe computergames.ro , pare-se ca Regesc sau K-othrine ar fi produse care o data aplicate, te evita gandacii. Eu vreau sa dau pe la gurile de aerisire [desi au plasa si nu cred ca intra], pe la scurgeri, pe apometre chiar [ca sunt ascunse in coloana] si pe unde mai prind. Chiar si un metru afara la usa de la intrare in ap. Maine merg la Rosetti, la zeul gandacilor, aplic un tratament si va tin la curent! This post has been edited by RadulescuRomulus: 28 Jul 2011, 19:34 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt firme care stiu sa se bata la propriu cu gandacii (mai ales aia de bucatarie)... o dezinsectie nu costa mai mult de 100-150RON... la compania unde lucrez sunt multe apartamente inchiriate printre care unul in blocul Scala din centru... cred ca nu vrei sa vezi niciodata ce era acolo... in momentul in care deschideai usa de la intrare, indiferent de ora erau cel putin 30-40 de gandaci care se plimbau prin hol... sa nu mai mentionez ca aveau autostrada si pe tavan si iti mai picau in cap din cand in cand... am chemat o firma care a dat cu o substanta sub forma de ceata care a distrus tot... dupa 1 luna am repetat fenomenul si aia a fost... i-am trebat atunci ce se poate folosi mai ieftin dar bun ca si efecte si mi-au recomandat DECIS fiole... poate te ajuta si informatia asta...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
am cumparat azi K-othrine, 2 fiole.
Aplic tratamentul in curand si ne auzim. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Radulescu, am un sfat pt tine. Am patit-o si eu cu ceva timp in urma. Mai exact de 3 saptamani. Am cumparat exact ce ai scris tu deasupra postului meu dar nu am reusit sa le folosesc pt. ca a doua zi a venit la mine un var si stiind de problema mea mi-a adus doua sticlute de- atentie- ,,SUPER KILLER 25 EC Cypermetrina 250g/litru, insecticid concentrat,,. Nu dauneaza sanatatii.tot el s-a apucat de treaba cum a facut si la el acasa. A puys o sticluta la 1 litru de apa si s-a apucat de treaba. A dat pe la 12 ziua pe marginile incaperilor, sub cada in baie, peste tot. Eu fiind la serviciu, nu prea am avut tangenta, doar ca acum stiu ca nu mai am unul. Si asta doar cu o sticluta de 10ml. S-au intors seara pe la 11 din oras si au trecut direct la matura si faras. Au fost sute, de la 2-3mm (pui) pana la 2-3cm(adulti) de m-am speriat eu dapoi nevasta. Erau toti paralizati, cu burta in sus si dadeau din picioare. Dar paralizati la propriu, ca nu mai puteau face un pas. Am strans asa vreo saptamana dupa ce am dat pana au disparut toti. De mirosit nu mai mirosea in casa, dar ei tot mureau pe capete. Ieseau mutanti in toata regula din gauri sau de unde stateau ei ca nu mi-am dat seama nici acum unde au putut fi atatia. De 2 sapt nu am mai vazut nici unul, nici macar puii care acum erau iesiti din gaoace. Nici nu vreau sa ma gandesc ce era la mine in casa daca cresteau si aia.
Uite aici http://magazinagricol.bizoo.ro/vanzare/184...er-Killer-10-ml This post has been edited by CRY 79: 29 Jul 2011, 11:57 |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
La mine au venit de la vecinii de jos care a renovat apartamentul cumparat de la un mosulet... pe la baie, pe langa niste tevi vechi. Am scapat de ei cu vreo 7 tuburi de insecticid in cateva luni. A trebuit sa ridic tot, sa mut mobila..sa desfac plinte sa trag masina de spalat afara, cuptorul incastrat, hota, sa scot tot din dulapurile de bucatarie si camara. Am facut operatiunea asta de cateva ori, dupa ce am inchis orice cale de comunicatie cu vecinii de pe langa tevi. Sunt cele mai date dracului fiinte de pe pamant. Nu inteleg cum rezistau in captuseala cuptorului la caldura aia.
This post has been edited by Dan73: 29 Jul 2011, 13:10 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Pai la caldura le place lor, asa se inmultesc si cu spor. Acum cativa ani avea ala batran un redresor home made dintr-o cutie de lemn cu multe gauri in ea pe care il tinea in bucatarie pe gresie, langa dulap. Ma tot trezeam noaptea si ma duceam la bucatarie sa beau apa. Cum aprindeam lumina ii vedeam cum fug pe faianta. Ii omoram, ma uitam pe sub dulap, prin spate, nici urma de gandaci. Asta cateva zile la rand pana cand intr-o seara mi-a dat prin cap sa misc putin redresorul ala. Deci scena horror. Era plin redresorul de gandaci. L-am aruncat rapid intr-o punga si l-am dus in baie, l-am aruncat in cada si am umplut cada cu apa. Cred ca au iesit sute de gandaci din redresorul ala, de toate marimile, cu pui, din aia medii, gandaci din aia bortosi cu punga de oua la cur...
Mai auzisem la cineva ca isi facusera cuib in usa, in labirintul ala din usa. |
--------------------
Renault
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
astazi m-am hotarat sa reincep razboiul ! ii cam lasasem in pace.mai aparea unul ,doi ,noaptea cand intram in bucatarie . de cand s-a terminat cu REGENT ,am tot incercat cu tot felul de solutii diluabile si cu sprayuri . nu se compara... K-300/600/900 ,slabut si mai si miroase . AROXOL ,cica are efect imediat .da dar nu e eficient in timp .trebuie sa dai la 2-3 zile .miroase placut .
prin vara ,am trecut prin hala obor ,sus la scari ,de unde procuram REGENTul . am adus asa intamplator vorba de el... cica s-a interzis de catre mama europa ,caci continea nu stiu ce substanta periculoasa . mi-a recomandat K-Othrine ,tot in fiola ,dar din plastic . ma rog ,l-am folosit ca si pe regent .eficienta cam 80% fata de regent .astazi m-am dus sa mai iau .nu avea . am luat celebrul REGESC(WTF? ,i-am zis si vanzatorului ,ce e asta ,bataie de joc ?) .el mi-a zis ca e bun la fel ca si REGENTul .ma rog . am mai luat si niste lipici pentru soareci si gandaci... REGESC- 6lei /fiola CLEI -10 lei/tubul Attached thumbnail(s) DSCF3741.JPG ( Size: 330.73k ) Number of downloads: 2716 DSCF3743.JPG ( Size: 415.64k ) Number of downloads: 2487 DSCF3744.JPG ( Size: 393.9k ) Number of downloads: 2497 |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am scapat tot cu vestitul REGENT. Problema era ca-mi veneau pe langa teava de gaze de la bucatarie, de la vecinii de mai jos, care traiesc intr-o cocina de apartament. Am dat cu REGENT, dar in fiecare dimineata tot gaseam 2-3 rataciti.
Asa ca am scos totul din bucatarie si pe langa fiecare teava si la orice coltisor mai crapat, am largit un pic crapatura cu dalta, dupa care am bagat spuma poliuretanica. Dupa ce s-a uscat am nivelat cu ciment, am dat inca o runda de REGENT si am pus totul la loc. Nu am mai vazut picior de gandac de cel putin 5-6 ani, desi vecinii de jos sunt aceiasi. Ideea de baza este ca pana nu astupi caile de acces degeaba dai cu otravuri. Scapi 2-3 zile, dupa care iar vin. This post has been edited by vallixx: 11 Nov 2011, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
io am dat cu K-Othrine si pot zice ca mai intanesc cate unul asa, insa cred/ intuiesc ca vin pe geam! adica urca pe bloc si cum nu mai am plasa de tantari [ca e frig si am dat-o jos], cred ca doar pe geam intra [cand sta pe oscilo, ziua].
Ideea este: K-Othrine este bun, mi i-a omorat si are si efect indelungat. Adica nu expira in aer asa repede, precum unii mentionati mai sus! si da, vreau peste cativa ani sa ma mut oricum ![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
ACID BORIC + ZAHAR + PAINE + FUND DE STICLA PLASTIC = MIX UCIGATOR 100% garantat
![]() Pentru multumiri si donatii folositi PM ... LE: respectivele bombe se pun prin toate odaile in zone inaccesibile copiilor, animale, soacra etc.... This post has been edited by Axe: 11 Nov 2011, 16:56 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe la moldoveni, ucraineni, etc oare nu se mai gaseste? Aia nu-s in UE si de acolo iau becuri clasice de 100 wati, un prieten din Iasi aduce freon neecologic, dar ieftin tare, etc.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
revin .
nu mi se pare nimic de capul REGESCului . am dat... si nimic . totusi a dat rezultate lipiciul ... a prins cativa infractori k-othrine e mai bun.... This post has been edited by vasilecool: 18 Nov 2011, 14:16 |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
clar, k-othrine e mai bun!
ce lipici ai folosit si cat ai dat? de unde l-ai luat? e cumva acel max-si-nu-mai-stiu cum la aprox 100 ron? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
|
|
vasilecool |
![]()
|
|
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
gandacii (insectele in general) exista cam da 300 meleoane da ani pa pamantu' asta si continua sa prospere. au infruntat glaciatiuni, asteroizi, vulcani, inundatii, incendii, cataclisme de neimaginat...etc.
chiar crede careva ca poate scapa de ei....asa una doo. mai ales intr-un bloc care are zeci de apartamente, tevi, conducte, umezeala in subsol, ghena de gunoi....etc. iar blocul ala poate sa fie lipit de alte blocuri si tot asa. e aproape imposibil sa scapi de ei cand locuiesti intr-o casa izolata de alte asezari, d-apoi cand stai la comun cu sute de oameni. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
... adanca cugetare ...
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
|
|
vasilecool |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 21 Nov 2011, 10:09) gandacii (insectele in general) exista cam da 300 meleoane da ani pa pamantu' asta si continua sa prospere. au infruntat glaciatiuni, asteroizi, vulcani, inundatii, incendii, cataclisme de neimaginat...etc. chiar crede careva ca poate scapa de ei....asa una doo. mai ales intr-un bloc care are zeci de apartamente, tevi, conducte, umezeala in subsol, ghena de gunoi....etc. iar blocul ala poate sa fie lipit de alte blocuri si tot asa. e aproape imposibil sa scapi de ei cand locuiesti intr-o casa izolata de alte asezari, d-apoi cand stai la comun cu sute de oameni. total de acord cu ce spui .am vazut pe discovery un documentar in care se lansa teoria ca gandacii de bucatarie ,ar cam fi singurele vietati care ar supravietui unui accident nuclear . asta nu inseamna ca trebuie sa lasam garda jos si sa incetam lupta ,doar pentru ca avem niste vecini delasatori . ca mai intra cate unul-doi(dreaq stie pe unde ,caci am astupat oto ce se poate astupa) ,nu ar fi o mare problema .e rau daca ii lasi sa se inmulteasca... |
--------------------
renault
symbol
- B-46-ANU
2005
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
oare ap.cu ultrasunete o da randament?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:36 |