geamuri electrice spate, se pot monta?
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice spate, se pot monta?
alex_maistoru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1995 - I
- DJ 05 ZOF
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Mi-am schimbat si eu azi oglinzile manuale cu unele electrice, am schimbat instalatia din usi si credeam ca in stalpi sunt trase deja firele, dar se pare ca m-am inselat. O sa incerc sa schimb eu instalatiile din stalpii din fata, dar vroiam sa va intreb mai trebuie sa pun si vreun releu?
This post has been edited by Gabryello: 5 Mar 2011, 19:03 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Am tras si instalatia pentru oglinzi si merge tot mai putin dezaburirea la oglinda pe stanga. Cum se da geamul (oglinda) jos? Are ceva cleme care trebuie impinse prin spate, sau se trage pur si simplu de ea?
Mentionez ca imi vine curent la rezistenta, dar cred ca este intrerupta pe undeva. |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
pur si simplu,bagi degetele pe langa oglinda si tragi de ea,asa mai cu simt de raspundere ,este prinsa in niste cleme pe mijlocul ei,nu se rupe usor fiindca este intarita cu un strat de plastic care protejeaza rezistenta de la dezaburire.Daca reusesti sa o repari poate imi spui si mie cum ai reusit,si oglinda mea nu se mai incalzeste,am incercat sa o repar dar se pare ca nu poti ajunge la rezistenta ,tocmai de acel plastic lipit de sticla,eu am renuntat .Bafta.
20 Mar 2011, 21:21: am uitat ,este pe aici ,un link cu o poza din manualul de reparatii cu demontarea oglinzii.Parca Espacern la pus,da o cautare . This post has been edited by zare: 20 Mar 2011, 20:21 |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
mersi mult, o sa incerc maine sa o scot sa vad poate reusesc sa ii fac ceva. Te tin la curent daca reusesc. Stima!
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
alexzbz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 11 ![]() |
salut!!! vreau sa montez si eu geamuri electrice la lagunica mea, am toata instalatia cu macarale din usi, cu mufa, care duce in stalp, dupa alta laguna si vreau sa stiu daca trebuie schimbat ceva la mufa din stalp, in care intra mufa noua de la geamurile electrice care vreau sa le pun....multumesc frumos!
|
--------------------
Renault Laguna
Renault Laguna
1995
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(alexzbz @ 4 Jun 2011, 23:50) salut!!! vreau sa montez si eu geamuri electrice la lagunica mea, am toata instalatia cu macarale din usi, cu mufa, care duce in stalp, dupa alta laguna si vreau sa stiu daca trebuie schimbat ceva la mufa din stalp, in care intra mufa noua de la geamurile electrice care vreau sa le pun....multumesc frumos! s-ar putea sa trebuiasca schimbata instalatia electrica complet scoti mifa din stalp si numeri pini, apoi numeri pinii la cea de pe care o iei(cred ce trebuie cel putin 10-12) bafta |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
alexzbz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 April 11 ![]() |
a vorbit cu cineva si a zis k trebuie sa imi traga fire, o sa va anunt cand termin.multumesc frumos
|
--------------------
Renault Laguna
Renault Laguna
1995
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
salut imi spuneti si mie cum se dau manetele cu ajutorul carora cobori geamul pe spate ca nu am geamuri electrice pe spatae si vreau sa le dau jos ca se gaseste cate unul sa coboare geamurile simi zgarie folia...ms
|
--------------------
renault
laguna 1
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
- GJ-84-ALN
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
tragi de ele, spre tine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Work in progress!
![]() Azi am montat doar macaralele + butoanele, maine ce e mai complicat.. Instalatia electrica... This post has been edited by Gabryello: 5 Sep 2012, 19:54 Attached thumbnail(s) 0b1374981db736acf173572e9b59c44a.jpg ( Size: 4.58mb ) Number of downloads: 207 2b566324acffce6dfc6d3dc9af6e89e7.jpg ( Size: 3.67mb ) Number of downloads: 226 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
frumos Gabryello bafta la modificari ,vezi daca luai laguna cu geamuri electrice spate nu mai aveai atata treaba
![]() |
--------------------
renault
laguna I
1999 CONCORDE
- SM 09 MAT
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Eh, mie imi place sa surubaresc la ea.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Am montat ieri si instalatia, dar imi merg doar de la sofer, din spate nu. Stie cineva ce ar putea sa aibe?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Butonul de anulare este apasat....cumva?
Acela cu X pe el care "taie" curentul in spate. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Nu este apasat. Si am observat ca daca ii dau comanda de la sofer sa coboare si apas in acelasi timp butonul de la usa respectiva geamul se opreste, dupa ce ii dau drumul isi continua cursa.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Gabryello @ 11 Sep 2012, 11:26) Nu este apasat. Si am observat ca daca ii dau comanda de la sofer sa coboare si apas in acelasi timp butonul de la usa respectiva geamul se opreste, dupa ce ii dau drumul isi continua cursa. este normal sa se intample asa eu zic ca sunt butoanele de pe spate defecte incearca cu altele bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Sa fie defecte ambele butoane din manerele din spate? Ma cam indoiesc.
In mufa din spate mai erau niste fire portocalii(pe stanga) si violet(pe dreapta), dar duceau undeva la mufele de la ceasurile de bord si nu le-am luat de pe instalatie si cate un fir albastru pe fiecare parte, care ducea undeva sub calul unde vine cotiera, ala a ramas nelegat, e pe undeva schema electrica de la mufele din spate? |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
nu cred sa fie defecte butoanele mai rar asa ceva ,legaturile nu sunt facute corect
|
--------------------
renault
laguna I
1999 CONCORDE
- SM 09 MAT
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Am mai verificat azi instalatia, dar nu am descoperit problema. Mai astept pana weekend-ul viitor cand o sa montez bordul de ph2 si sa asez instalatia electrica cum vine de fabrica. Sper sa ii dau de cap, va tin la curent.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:08 |