sensor frana mana, megane 2 sedan
![]() ![]() ![]() |
sensor frana mana, megane 2 sedan
monster |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- romanica
2005 sedan
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pai din cate stiu eu atunci cand franezi se actioneaza toate cele 4 frane dar s-ar putea sa ma insel. Posibil sa fie ceva in neregula cu senzorul, sa fi sarit din pozitia lui si sa dea "citiri" false.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
misu_imv75 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 May 07 From: Craiova ![]() |
Nivel lichid frana...verifica
|
--------------------
Renault
Megane
2004 ,1,5dci
|
|
monster |
![]()
|
lichid ok
|
--------------------
renault
megane
- romanica
2005 sedan
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 23 September 07 ![]() |
Dar cand mergi fara sa franezi nu se aprinde senzorul, la denivelari in special? La fosta masina la fel facea si am rezolvat problema era de la un arc.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1
2005 Megane Sedan 2005, 1.6 16V Benzina
|
|
monster |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane
- romanica
2005 sedan
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Beleaua asta am avut-o si eu! Cand treceam prin hopuri damburi si gropi mi se aprindea becul de la frana de mana, cel de STOP si imi tiuia! Din intamplare mi-am schimbat discurile si placutele de frana! De atunci totul e la locul sau!....
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu suspectez ca nivelul lichidului de frana este catre minim in borcan si de aici aprinderea martorilor...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
Si CRyS`si cj98czh e posibil sa aiba dreptate , nui contrazic.
Eu sambata am reparat frana de mana la fosta masina Megane2.1. Ca sa ajungi la acel arc e nevoie sa desfaci cotiera urmezi pasii de aici : http://www.reno.ro/Cum-se-monteaza-cotiera-t101881.html , la punctul 7, in poza se observa putin acel arc, daca desfaci e imposibil sa nu-l vezi. Deci desfaci cotiera ajungi la acel arc, si intinzi spirele putin , si garantat nu se mai aprinde o perioada buna, sau schimbi arcul dar e mai dificil. Succes. |
--------------------
Reno
Megane 2.1
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Faza e ca eu am luat masina din CT si am ajuns cu ea in Iasi. La 1 saptamana dupa ce am batut strazile Iasului pline de gropi si alte chestii de genul, a inceput sa imi apara si mie problema. Dupa vreo 2 luni si ceva am ajuns in service si i-am facut o revizie completa si atunci am schimbat discurile fata si placutele fata (ca erau la pamant). Si de atunci totul e la normal. Mentionez ca lichidul de frana era la nivel si nu avea probleme. Discurile mele erau ca o foaie A4 iar placutele de frana erau noi in luna Iulie pe 12 cand am luat masina iar in Sept pe la sfarsit nu mai aveau decat maxim 3 mm din grosime din cauaza discurilor ce erau super uzate. In fine... Mentionez ca am schimbat discurile de pe fata si placutele. Pe spate inca mai sunt bune!
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
mafia_ooops |
![]()
|
Are doua variante, le verifica pe ambele si sigur scapa de probelema
![]() |
--------------------
Reno
Megane 2.1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:42 |