[VAND] HTC TyTn II
![]() ![]() ![]() |
[VAND] HTC TyTn II
Johnny Nash |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 hb - 1,5 dci
2008
|
|||
mihayy83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 March 09 ![]() |
sal...ma intereseaza si pe mine telefonul..cateva intrebari :
-de unde si de cand il ai? -estitici si functonal cum se prezinta ? -cate minute are vb pe el ? -ce accesorii ai la el ? -bateria cum se prezinta ?cat tine ? -codat in vreo retea? -ai facut upgrade la soft ? windows ? multumesc This post has been edited by mihayy83: 4 Nov 2009, 10:47 |
--------------------
hyundai
accent
- B-10022
2007
|
|
Johnny Nash |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai l-am vandut acum 30 min.
Nu cred ca-ti mai e de interes, dar sa-ti raspund totusi: - cumparat de la Orange in 2008 martie - foarte bine -> 2 zgarieturi minore pe ecran de la un fermoar si 2 urme minuscule de dintisori de la fi-miu, vizibile doar de f. aproape - foarte foarte multe -> folosit intensiv apeluri, mail-uri, internet - toate originale - stylus de rezerva, suport auto de parbriz, incarcartor auto, card - 1 zi pe stilul meu, 2 zile cel putin pe un stil normal - nu - la soft parca nu, doar diferite aplicatii, are WM 6.1 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 hb - 1,5 dci
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 13:44 |