oglinzi exterioare electrice, nu merge dezaburirea
![]() ![]() ![]() |
oglinzi exterioare electrice, nu merge dezaburirea
grimripper |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- b00ooo
2008 sedan manager
|
|||
Cristi17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 27 December 08 ![]() |
Poate pui si tu niste poze sa vedem si noi.Eu am tot megane sedane manager 2008 dar nu am oglinzi electrice. Sau poate nu ai manager.....????
|
--------------------
Renault
Megane
2008-Manager-1.6 ; 2016-Sedan-Intens-1,6 dci
|
|
grimripper |
![]()
|
nu prea vad rostul pozelor. oglinda arata normal, chiar si in spate, am observat 2 fire foarte subtiri care presupun ca incalzeau propriu zis oglinda si ele pareau in regula, in sensul ca nu erau rupte sau ceva.
This post has been edited by grimripper: 19 Feb 2010, 00:20 |
--------------------
Renault
Megane II
- b00ooo
2008 sedan manager
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Exact asta am patit si eu. In plus, am masurat tensiunea la capatul mufei dinspre oglinda si primeste curent.
Dupa am masurat rezistenta oglinzii...0. Deci, in urma impactului, rezistenta a cedat. Problema poate fi rezolvata prin inlocuirea oglinzii. La Autokarma, am gasit cu 80 ron oglinda incalzita(doar sticla) Doar ca inca nu-mi vine sa dau banii... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Manger-ul nu are oglinzi electrice!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
grimripper |
![]()
|
ok, imi cer scuze, nu era masina mea, ci a unui prieten si am crezut ca are manager. problema e aceeasi. ma criticati sau ma ajutati?
|
--------------------
Renault
Megane II
- b00ooo
2008 sedan manager
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Se ia una bucata aparat de masura, se scoate oglinda, se pune contactul, se apasa butonul de dezaburire, se masoara tensiunea la capetele firelor si apoi rezistenta de pe spatele oglinzii.
Exista urmatoarele 3 cazuri: 1. nu exista 12V la capatul firelor, rezulta ca acestea sunt undeva intrerupte si se cauta intreruperea; 2. rezistenta oglinzii poate fi masurata, rezulta ca trebuie inlocuita oglinda si o dai pe cea veche cuiva care are oglinzi manuale; 3. contact imperfect in mufa si impingi mufa mai bine. Rog a se muta la tutoriale! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi dane cat teai specializat pe oglinda mea....
urmariti pasi zisi de dan... pt preturi mai mici exista intotodeauna bursa forumului sau dezmembrari... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
rtBK a fost primul la care am incercat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:44 |