Probleme ventilator clima, merge numai treapta 4
![]() ![]() ![]() |
Probleme ventilator clima, merge numai treapta 4
digitalreno |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 27 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2002/expression
|
|||
yakuZza22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 14 November 09 ![]() |
am vazut si pe vreo 3 meganuri .....cred ca este tot asa o piese "consumabila" , sincer o sa ma interesez care este solutia si o sa revin
|
--------------------
Renault
2007
Scenic II Solenza '04 1.4 8v
Grande Punto '08 1.4 16v A4 Quattro '01 2.8 V6 30v Scenic II '07 1.6 16v Octavia '04 1.8t 4x4 |
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Poate te ajuta: http://www.reno.ro/Comutator-trepte-viteza...ma-t113724.html, si eu am problema asta pe care inca nu am reusit sa o rezolv. Da un search si ai sa gasesti mai multe topic'uri despre problema asta destul de des intalnita. In primul topic pe care l-ai deschis cu aceeasi problema "BandiT" ti-a explicat cum sa faci.
This post has been edited by black_alienware: 31 Dec 2009, 15:54 |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
digitalreno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 27 July 07 ![]() |
La MULTI ANI !
Scuzati postarea dubla nu a aceleiasi probleme dar a fost provocata , si nu intentionat. Se pare ca raspunsul l-am primit, nu prea are similaritate cu meganul . declar acest topic inchis si daca sunt doritori de detalii voi continua dincolo. |
--------------------
renault
scenic
2002/expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:14 |