Lumini interioare, imbunatatire interior clio 3
![]() ![]() ![]() |
Lumini interioare, imbunatatire interior clio 3
pistolaru |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunt de gasca baietii de la dealer poti sa cazi la pace cu ei.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
acuma m-am intors de la munte, de asta nu am raspuns mai devreme, ti-am dat id-ul meu sa iti explic mai pe larg
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
negrutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 March 09 ![]() |
Am si eu o intrebare: nu cumva trebuia ca din constructie sa aiba lumina si in torpedou?
Ca are decuparea pentru lampa insa nu are lampa si cand am intrebat la dealer mi-au spus ca asa e Clio 3, fara lumina in torpedou. Mi se pare sincer, cam ciudat asta. Am vrut sa comand lampa insa tot asa mi-au spus ca nu o au. Mentionez ca am torpedou cu refrigerare si chir nu vad sensul lipsei lampii intrucat aerul rece din torpedou se duce undeva sub bord prin decupatura de la ceea ce trebuia sa fie lampa in acceptiunea mea. |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1,5 dci 70 CP
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am lampa in torpedou din fabrica, dar s-a mai discutat subiectul...depinde de anul de fabricatie
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
negrutza |
![]()
|
Renault Clio 3 1.5 dCI 70 CP an fabricatie 2008.
Am dat un search si am gasit cate ceva cu montarea lampii in torpedou. Doar ma mira de ce atunci cand am intrebat la reprezentanta mi-au spus ca nu exista lampa de torpedou la Clio 3 ca doar am vrut sa o comand de la ei. |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1,5 dci 70 CP
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Negrutza, cauta la Clio/tutoriale/cum sa-ti faci lumina in torpedo/postul #87 al lui hellcat caci a descris excelent ce si cum faci pt torpedo. Ai acolo si codul lampii care iti trebuie si pe care il comanzi la reprezentanta Reno (pe mine m-a costat 63 RON in toamna). Are corp comun cu intrerupatorul (vezi poza). Imposibil sa nu rezolvi. Succes.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
negrutza |
![]()
|
QUOTE(95puf @ 28 Feb 2010, 13:25) Negrutza, cauta la Clio/tutoriale/cum sa-ti faci lumina in torpedo/postul #87 al lui hellcat caci a descris excelent ce si cum faci pt torpedo. Ai acolo si codul lampii care iti trebuie si pe care il comanzi la reprezentanta Reno (pe mine m-a costat 63 RON in toamna). Are corp comun cu intrerupatorul (vezi poza). Imposibil sa nu rezolvi. Succes. Multumesc frumos, am gasit ce-mi trebuie, insa am voie sa umblu la instalatia electrica, nu-ti scot hultanii astia de la RENAULT masina din garantie? |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1,5 dci 70 CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
nu stiu la clio cum e, dar la mine la megane nu am avut cablaj tras in usi pentru lampile din portiere. A trebuit sa imi trag eu instalatie in usi si pini la mufele care se cupleaza pe stalpi. Am descris in topicul de leduri operatiunea.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
QUOTE(negrutza @ 28 Feb 2010, 14:28) Multumesc frumos, am gasit ce-mi trebuie, insa am voie sa umblu la instalatia electrica, nu-ti scot hultanii astia de la RENAULT masina din garantie? Crezi ca se uita ei in torpedo la revizie? Plus ca din moment ce lampa este de la ei, omologata si dedicata de Reno si nu faci improvizatii (taieri / intreruperi de cablaj) nu este nici o problema. Curaj ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
emy_v1p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 7 April 10 ![]() |
Aceasta e " My LaDy " .... dK O Sa Va pLaK SpEr Sa`Mi spUNEti...+GRILA FATZA SCHIMBATA pusa plasa...lumini sub usha knd o dezarmezi se aprind fiind legate la plafon si`n mers s sting...depinde de plafon+lumini legate la boxele din spate pe bass dar nu reusesc sa le prind in poza
![]() Attached thumbnail(s) Fotografie_0110.jpg ( Size: 205.76k ) Number of downloads: 421 Fotografie_0112.jpg ( Size: 295.75k ) Number of downloads: 474 Fotografie_0115.jpg ( Size: 361.25k ) Number of downloads: 468 Fotografie_0118.jpg ( Size: 424.99k ) Number of downloads: 453 Fotografie_0130.jpg ( Size: 567.16k ) Number of downloads: 423 DSCF8687.JPG ( Size: 2.19mb ) Number of downloads: 175 my_beauty_.jpg ( Size: 343.61k ) Number of downloads: 196 |
--------------------
renault
clio
- B 07 AEI
2005 1.5 85cp
|
|
pleosc_gt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 17 May 10 ![]() |
Ce leduri ai folosit la pozitie? Si cum adica ai lumini legate pe bass?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:14 |