Far cu lupa, Vreau sa imi inlocuiesc farul normal cu lupe
![]() ![]() ![]() |
Far cu lupa, Vreau sa imi inlocuiesc farul normal cu lupe
gTz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 21 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit pe forum! Citeste regulamentul si foloseste cu incredere functia ''search''. Vei gasi toate informatiile necesare.
Farurile nu se potrivesc decat daca schimbi si bara(spoileru'). Succes... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
avea si megane 2.1 faruri cu lupa, dar numai la cele dotate cu xenon.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
gTz |
![]()
|
asta stiu ca am mai vazut pe strada....dar cei de la servis mi'au zis ca difera nu stiu ce suporti...
![]() |
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti cauta faruri aftermarket cu lupe, pe site-urile de tunning sau schimbi bara si farurile cu cele de Megane dupa 2006.
Farurile de Megane 2004 si care au lupa au autoreglaj al inaltimii farurilor in functie de cat de incarcata e masina, cu un traductor de pozitie pe suspensie. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
salutare,
dancva are dreptate, farurile de Megane 2.1 care au lupa au autoreglaj al inaltimii farurilor in functie de incarcarea masinii si nu poti monta doar aceste faruri cu xenon fara montarea intregului sistem. Farurile cu lupa de la Megane 2.2 au reglaj electric si poti pune xenon urmand sa modifici pozitia farurilor din interiorul masinii si costul total ( faruri Megane 2.2 si bara fata) este mai mic decat pretul farurilor de Megane 2.1 cu instalatia aferenta. Sosea uscata! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
'''dancva are dreptate, farurile de Megane 2.1 care au lupa au autoreglaj al inaltimii farurilor in functie de incarcarea masinii si nu poti monta doar aceste faruri cu xenon fara montarea intregului sistem.'''
mai sa fie...nu pui sistemul de autoreglaj...cumperi far cu lupa si xenon aftermarket...le reglezi si aia este... daca vrei sa faci facelift trebuie sa cumperi si bara+scut......avand in vedere ca un far costa de rupe...cel de origine... |
--------------------
------
------
------
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ce se intampla...la farurile cu lupa de 2.1 nu se prea pot pune motorasele standard de faruri cu halogen...sunt necesare niste adaptari, modificari, lucru manual. Nu stiu exact ce trebuie modificat si cum, insa am un amic care s-a chinuit suficient. O sa-l intreb sa aflu exact ce-a facut.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
''mai sa fie...nu pui sistemul de autoreglaj...cumperi far cu lupa si xenon aftermarket...le reglezi si aia este... daca vrei sa faci facelift trebuie sa cumperi si bara+scut......avand in vedere ca un far costa de rupe...cel de origine...''
Mihai, asa este si stiu ca farurile de origine sunt scump fie ele de 2.1 sau 2.2. Eu inteleg ca omul vrea sa puna far cu lupa si ma gandeam ca vrea sa fie de origine... si daca tot da o caciula de bani trebuie sa fie si functionale... daca omul le planteaza acolo si gata asta e... imi pun ochelari de soare si seara ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
facem un sondaj pe forum? cati colegi au faruri cu lupa si xenon aftermarket fara autoleveling???
|
--------------------
------
------
------
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Sunt un bun exemplu care are lupe din fabrica si care la un moment dat am avut fara auto-reglaj pe un far... Si farurile cu xenon si lupe de 2.1 se regleaza manual, doar ca nu mai ai reglaj automat sau din buton in interior.
Ca parere personala, nu merita sa te chinui. Nu poti nimeri niciodata reglajul cum trebuie...si cum se incarca masina cum trebuie reglate ...e chin.... Cu motorasele e complicat... cele cu auto-reglaj au 5 fire .. cele normale au 3 am impresia... Adica nu poti adapta sistemul de reglaj manual (din masina la buton) la motorasele de la lupe... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
gTz |
![]()
|
Aftermarketuri nu vreau ca mi se par chicioase , nu credeam ca este atat d complicat sa pui un far cu lupa.....combinatia statea in felul urmator.....acum o luna 2 3 am fost la reno la serv sa imi schimb placutele ( cu 5 luni in urma am incercat sa imi schimb becul d pe faza scurta.....si mi-a cazut in canal siguranta aia care tine becu ...seamana cu o sarma
![]() ![]() Si apropo de aftermarketuri...alea sunt niste porcarii am un prieten ...a luat pentru logan faruri cu lupa , angel eyes , a pus si xenon pe masina si nu vede de loc.....nu bat... This post has been edited by gTz: 28 Oct 2009, 09:12 |
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
gTz |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 27 Oct 2009, 14:37) Nu stiu exact ce trebuie modificat si cum, insa am un amic care s-a chinuit suficient. O sa-l intreb sa aflu exact ce-a facut. Scuze ca scriu aici dar cica nu am destule posturi ca sa trimit pm'uri ( ce prostie ). Hellcat poti sa imi trimiti si mie un pm cu id'ul tau? Am facut rost de niste lupe si vreau neaparat sa ajunga pe masina ![]() |
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Depinde ce faruri aftermarket ai vazut tu, si ce inseamna chicios ptr tine. Eu am pe masina montate faruri de la Dectane.de(fabricate de Sonar in Taiwan)-220 euro, custom-izate de mine cu angel eyes CCFL-30 euro, DRL(daytime running light)-30 euro, si lupe cu BI-Xenon de 55W-309 euro. Investitia a fost mai mica decat cumpararea unui singur far cu lupa de origine Renault ptr Megane II.1.
LupeMegane1.jpg ( Size: 81.86k ) Number of downloads: 3727 LupeMegane2.jpg ( Size: 41.86k ) Number of downloads: 3896 |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
gTz |
![]()
|
Eu am dat 100 Ron pe 2 faruri d'astea 04112009052.jpg ( Size: 244.33k )
Number of downloads: 3923
..... sunt farurile de pe 2.2.....ale tale sharpe arata ok....dar si 220 de euro e destul....chicioase mi se par alea de logan......cu 3 angel eyes'uri....si 2 lupe sau cate naiba or avea.. <span class='edit'>13 Nov 2009, 15:25:</span> asta mi se pare chicios...far_fata_angel_eyes_logan_negru_mat_cu_2_lupe_7051899.jpg ( Size: 4.68k ) Number of downloads: 3797 This post has been edited by gTz: 13 Nov 2009, 15:27 |
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Bun gtz...acum la farurile astea de 2.2 iti mai trebuie spoiler fata complet, echerele farurilor (niste suporti de plastic ce stau sub far) si un tinichigiu iscusit.
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
gTz |
![]()
|
pff , speram să nu trebuiască să schimb și bara față . de ce trebuie neapărat să schimb bara? Din câte am văzut au aceeași dimensiune
|
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
cristache03 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 May 08 ![]() |
normal ar trebui sa schimbi si bara....un M2.1 cu faruri M2.2, ar arata ciudat...parerea mea..
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 Sedan
- b 50 mpg
|
|
hellcat |
![]()
|
Pai trebuie sa inlocuiesti si bara deoarece daca vei compara cele 2 faruri, 2.1 cu 2.2, vei observa ca...au forma diferita.
Deci, pune mana si masoara-le! ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
@gtz, s-a discutat de n ori aici pe forum: farurile de Megane II.1 nu sunt aceleasi cu cele de Megane II.2. Daca tot le-ai luat, it itrebuie si spoiler de II.2. Poate gasesti pe 4tuning spoiler de RS la SH, macar stii o treaba si iti iese ceva ca lumea. Spoilerele fata au aceeasi dimensiune, dar alt desen. Bafta!
This post has been edited by Sharpe: 13 Nov 2009, 21:32 |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
marius75 |
![]()
|
![]() jake2014 Group: Validating Reno Posts: 273 Joined: 14 December 08 ![]() |
eu am faruri precum gtz,acum vreau inelele alea angel eyes ccfl,pe lupa ar merge dar pe faza lunga ?
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
de unde pot gasi si eu faruri cu lupa la 100 de lei????eu am gasit doar la 3 mil
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
marius75 |
![]()
|
zi-mi si mie unde ai gasit?
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
gTz |
![]()
|
eh...o combinatie cu servisul...dar s'a dovedit a fi o combinatie proasta....pentru farurile astea trebuie sa imi schimb si bara din fata....
|
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
da... inca 20 de milioane
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
eh da 20 de milioane. Cauta la dezmembrari sau pe la bursa ca gasesti bara fata cu vreo 3-4 milioane. Te mai costa si vopsitul ca sa o faci la culoare cu masina, asta daca nu gasesti la culoare si se si potriveste.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
gTz |
![]()
|
cu 4-5 milioane se rezolva....nu e problema de bani...ca spoileru fata e nou nout....cred ca il dau cu 4 milioane....sper ca pana pe 21 decembrie sa pun si farurile astea .Sa vad cum o dau si cu sistemul de spalare faruri
![]() ![]() This post has been edited by gTz: 29 Nov 2009, 19:48 |
--------------------
Renault
Megan
2004 1.6 16V
- B-34-YLW
|
|
marius75 |
![]()
|
SISTEMUL DE SPALARE FARURI te costa cam 300 ron in magazin,daca gasesti la dezmembrari poate mai putin,oricum nu te duce la renault.
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(marius75 @ 29 Nov 2009, 19:49) SISTEMUL DE SPALARE FARURI te costa cam 300 ron in magazin,daca gasesti la dezmembrari poate mai putin,oricum nu te duce la renault. ![]() ![]() ![]() Ca fapt divers uite aici sistem de spalat faruri,facut de la 0(a se citi cap coada tot topicu) http://www.reno.ro/Instalatie-spalare-faru...t62847-s60.html |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
marius75 |
![]()
|
xenon auto.ro
|
--------------------
RENAULT
SEDAN
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:46 |