Benzina se va scumpi cu 20 %, incepand cu 1 ianuarie 2010
![]() ![]() ![]() |
Benzina se va scumpi cu 20 %, incepand cu 1 ianuarie 2010
bogdan_bok |
![]()
|
||
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Daca suntem latini ne-am inspirat din modelul mexican nu al vecinilor lor de la nord.
|
--------------------
a
b
c
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Parca m-am saturat sa tot umblu sa platesc diferite taxe peste tot, sa faca una singura mare, mare, sa o bage undeva, in combustibil de exemplu, sa aiba masina si sa o conduca numai cine o foloseste intr-un scop generator de bani
![]() This post has been edited by fost membru: 23 Nov 2009, 01:18 |
--------------------
dacia
dacia
- CT 09 FMB
logan
|
|
salam_09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 February 09 ![]() |
Laurentziu83 am o intrebare la tine, ce acte iti trebuie sa treci la moldovenisi inca ceva e valabila cartea verde?
|
--------------------
dacia
dacia
1310 li 1993 dacia injectie 2001
|
|
cipriann |
![]()
|
![]() cipriann Group: Members Posts: 514 Joined: 28 April 07 From: Brasov, Romania ![]() |
Foarte mare pretul si acuma la ora actuala...deci daca se scumpeste cu 20% v-a sarii de 4,5 lei,mult peste un euro/litru.Este o marire nejustificata dupa parerea mea si dezavantajul ne apartine noua,soferilor.
|
--------------------
Renault
Clio 2 Hatchback by France
- BV026638
Year : 2001 , Engine : 1149 cmc , Power : 58 hp cipriann love: Volkswagen & Renault & Toyota & Skoda.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(salam_09 @ 22 Nov 2009, 16:20) Laurentziu83 am o intrebare la tine, ce acte iti trebuie sa treci la moldovenisi inca ceva e valabila cartea verde? Ca sa treci la moldoveni, ucraineni, iti trebuie pasaport valabil tie si pasagerilor din masina, masina sa fie pe numele tau sau sa ai procura legalizata la masina valabila si pentru spatiul ex-sovietic, certificatul de inmatriculare, obligatoriu cartea verde sa fie valabila si in moldova si in ucraina, daca ajungi pe acolo. Ai grija ca mai sunt asiguratori sau brokeri de asigurari care taie cu pixul toate tarile din afara UE, fara sa intrebe pe nimeni, normal formularele pot veni taiate pe tari doar din tipografie. This post has been edited by Laurentziu83: 22 Nov 2009, 18:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
M-am orientat de ceva vreme spre G.P.L. , dar vad ca si la acest combustibil sunt fluctuatii de pret. Oricum este magarie mare in pretul benzinei si al tuturor carburantilor, mai mult de 50% fiind diferite taxe.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 21 Oct 2009, 16:33) Suntem pe ultimele locuri la productivitatea muncii in UE. Se facuse un studiu anul trecut pe marile companii internationale (Orange si mai erau si altele). Tot pe aceleasi companii s-a facut in toate tarile membre UE ca sa existe comparatie directa. Rezultatele au fost neverosimile: am iesit pe ultimul loc ca tara la productivitatea muncii in companiile astea multinationale. Va dati seama ce e in altfel de firme daca aici a iesit asa. Nu mai spun la stat. Si cine a facut studiul, cumva cercetatorii britanici? Bai, sunteti unii intr-un mare fel, luati de bun orice fara sa treceti prin filtrul gandirii... ba mai mult sunteti si masochisti si gemeti de placere cand un cercetator britanic sau un PWC-ist zice intr-un fel voalat ca suntem prostii, puturosi etc. Ai idee ce e productivitatea muncii? Sti ca o firma cu productivitatea muncii mai mica poate sa fie mai profitabila decat una cu o productivitate a muncii mai buna? Arata-mi si mie o formula de productivitate a muncii care tine cont si de profit(adica diferenta dintre venituri si cheltuieli)! This post has been edited by papa_mulo: 22 Nov 2009, 22:32 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 00:21 |