fluierat motor, fluierat motor
![]() ![]() ![]() |
fluierat motor, fluierat motor
narco2you |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna2
2001
|
|||
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
Colegule,fluieratul acela se numeste laminarea aerului si de aici rezulta faptul ca ai o fisura in tubulatura sau garnitura de la imbinarea tubulaturilor piscata!
E sigur o fisura f.f.mica de marimea unui varf de ac si nu poate fi detectata decat cu motor demontat de pe masina si pus pe un stand sa poti avea acces in zona galeriilor! Eu m-am confruntat cu asa ceva si ce ti-am descris mai sus a fost solutia tehnica cea mai buna vizavi de cea "babeasca"prin schimbarea pe rand a tubulaturilor(costuri f.mari)! Spor la firfirici! |
--------------------
Dacia
Logan
- GL-99-FFF
castigat la loz in plic!!! decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
bubu36 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 August 09 ![]() |
Verifica tubulatura de la intercooler sau chiar radiatorul de intercooler sa nu fie fisurat sau chiar spart asta daca acest fluierat nu este un sunet acut adica un sunet subtire.
|
--------------------
renault
laguna 2
- b-33-duc
2001
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Suna a intercooler fisurat. Ai ulei pe grila din fata?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:23 |