Directie Twingo, probleme cu directia la twingo
![]() ![]() ![]() |
Directie Twingo, probleme cu directia la twingo
robinsons23 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2002
- BT 23 BOB
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Pentru putin ! Numai bine !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
zozo_park |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 17 April 10 From: Cluj ![]() |
am patit,azi,exact la fel...nu am servo iar asa din senin a inceput sa se auda un scartait ca de cauciuc....am desfacut toata coloana de rirectie,am uns cele 2 racorduri (cruci din bucsa) si tot scaaaaaaaaartz.Ok,am ajuns jos la caseta de directie ,am dat jos roata ca altfel imposibil,am dat jos cele 2 protectii (burduf) si am uns bine de tot la fel ca si coloana de riretie cu spray cu vazelina,repet am uns practic inundat tot ce misca.In primele 10 min tot asa se auze dar dupa acea mucles...silentio stampa....adio scuiky
![]() 23 Apr 2010, 21:29: daca toti am avea Twity ,mecanicii ar inchide pravalia.Tot ce am reparat am reparat in spatele blocului si nu sunt mecanic This post has been edited by zozo_park: 23 Apr 2010, 21:29 |
--------------------
Renault
Twingo
1995
- CJ-13-CRV Twingo,1995,motor C3G700,benzina +GPL,clima and stuff
|
|
robinsons23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 March 10 ![]() |
Salutare! Dupa indelungi cercetari, facute pe la diferiti mecanici, cu ore de manopera in spate cate ore de zbor la cei mai experimentati piloti de la Tarom
![]() P.S. Totul a costat o bere pe care oricum o beam impreuna |
--------------------
Renault
Twingo
2002
- BT 23 BOB
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Cand rotesc de volan stanga sau dreapta, se aude un scartait (infundat), chiar si daca rotesc usor si rotile nu apuca sa se "miste"
Circul cam o data la una sau doua luni cu masina, am servo pe ea si merge rotit foarte usor volanul. Bielete antiruliu nu am pe ea. De la ce poate fi oare ? Caseta de directie, sau de la volan si pana in ea ? Se poate agrava situatia in timp ? Pot sa intervin eu sa dau cu WD40 sau ceva de genu, sau necesita mers la service ? Saptamana trecuta am fost la RAR Timisoara pentru inspectia ITP si masina a trecut. This post has been edited by MSn: 30 Oct 2010, 20:51 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
trebuie sa schimb o bieleta de directie, la o caseta fara servo.
intrebarea este: a scos cineva caseta de directie sau bieleta stanga fara sa demonteze motorul si cutia? |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am schimbat bieletele de directie si capetele de bara si nu trebuie dat nici motor nici cutia jos , dar@in schimb iti trebuie o cheie speciala de bielete pentru ca nu ai loc sa bagi un cleste mare sau alta scula. Eu nu am avut cheia respectiva si mi-am facut una dintr-o teava putin mai mica in diametru decat diametrul capatului bieletei taiata pe lungime cam 5cm si apoi sudate 2 platbande pe o parte si cealalta a taieturii in care am dat gauri si am bagat un surub cu piulita ca sa o pot strange si astfel bloca pe capatul bieletei iar in celalalt capat am dat 4 gauri in teava ca sa pot baga o surubelnita mare cu care sa invart teava. Sper ca te ajuta descrierea.Bafta
15 Dec 2010, 14:10: Off . Ar fii bine ca toti userii sa isi completeze la profil locatia de unde sunt , acest lucru facand comunicarea mai usoara. Va multumesc This post has been edited by sckhreech: 15 Dec 2010, 13:10 |
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
Cipav |
![]()
|
![]() fan twingo Group: Members Posts: 103 Joined: 15 March 08 From: Avrig, Sibiu ![]() |
Am inceput sa observ o directie cam usoara mai ales in curbele stranse si o usoara supravirare, am pus pe seama incalzirii si a cauciucurilor de iarna dar dupa un incident in care mi-a supravirat foarte tare si am pierdut spatele la 40km/h am dus-o la verificat intr-un service rar.
Pe partea stanga era slabit surubul care prinde bara de torsiune, dupa ce l-au strans se comporta relativ normal, am pus si cauciucurile de vara zilele trecute, parca tot nu-mi da pe deplin senzatia de rigiditate (parca nu e legat volanul de roti) in curbele stranse. Ma intreb de ce s-a slabit? si ce l-ar impiedica sa se slabeasca iar? Am masina de aproape 4 ani si pana acum n-am avut problema asta, am observat schimbarea de comportanent cam dintr-o data, eu n-am servodirectie poate de-asta e mai evident. |
--------------------
Renault
Twingo
Authentique 2001 8V
- SB 88 CYP
|
|
TheEnZo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 07 From: Craiova ![]() |
Verifica tampoanele de la amortizoare, flansa respectiv rulmentul, daca tamponul ala de cauciuc are joc putin sus in oala simti in volan ca si cum roata din stanga nu e legata cu cea din dreapta !
|
--------------------
Volvo/Renault
480/Twingo
'88 ES/96
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:16 |