Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Service bun in Bistrita sau Cluj, mecanic de incredere ... pret bun

djcosmines
post 23 Sep 2013, 16:13
Post #1

djcosmines

Group: Members
From: Spain

Buna, in noiembrie 2012 am venit in tara din spabia, am pregatit masina pentru drum lung, schimb ulei, filtre, curea alternator, discuri fata, placute, ulei motor, ulei frana. In romania, in decembrie am fost operat de chist pilonidal, fff naspa, si nu am mai putut conduce inapoi, am lasat masina in curte la finul meu, afara in zapada, ploaie, soare, praf. Soxrul lui a mai dat cate o cheie si a miscato putin, dar bateria a murit si a ramas asa pe loc. Combustibil bu e mult in rezervor, dar becul nu s-a aprins cred, discurile ruginite, placutele la fel. Maine am avuin spre ro, ma duc dupa masina. Ce service si unde imi recimandati, Bistrita sau in Cluj sa fie. Adresa si numar telefon daca poate cineva sa ma ajute, dar sa nu suga bani de pe mine, stiu ca vin din Spania, dar nu vin de bine ce imi eate, stiu ca trebuie schimbata distributia neaparat si discurile de pe spate care cred ca sunt nai scumpe, aparte m-am gandit de unu singur sa schimb si cele de pe fata, placutele,.... ce ar mai trebui schimbat la o masina ce a stat pe loc 1 an ?, ulei, filtre din nou?, oare si amortizoare? Sau suspensii cum se zice....ceva bucshe? Say pe la directie sunt ceva brate acolo...ulei in cutia de viteze?...nu ma pricep sincer...ce imi recomandati sa fac?... a la discuri nu am timp pt rectificat....si oricum alea de pe spate sunt de ceva ani neschimbate (de 4 ani am eu masina si nu le-am schimbat). Astept un raspuns...multumesc !

--------------------
Renault Megane 2 Hatchback 2004 1.5 dCI 100 cp - 3794 CTK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dadoshel
post 25 Sep 2013, 09:46
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: cluj-napoca

P&B COMPANY, 0744599585(Calin)
AUTOMEISTER(BIF COM), 0745643498(Feri)
Ambele lucreaza bine si la preturi decente, la Automeister e neajunsul ca sunt foarte aglomerati. Ambele in CJ/Baciu.

--------------------
Renault/Dacia Arkana/1310 Zen 2022/TLX 1989 - CJ37CUC/CJ10YET
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 08:14
Dacia