Probleme Cutie Viteze
![]() ![]() ![]() |
Probleme Cutie Viteze
soryn_soryn |
![]()
|
||
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- gr 70 sor
1999/ph 2 1,6 16v
|
|||
blaul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 October 09 ![]() |
Si a trebuie sa o schimbi cu totul?
Intre timp sunt foarte dezamagit....am bagat 30 litrii de benzina si am reusit sa fac doar 60 de km pana sa ajunga acul pe rosu. Am mai observat ca indicatorul de benzina are mari fluctuatii la denivelari, dar acum masina sta drept si ma tot gandesc ce poate fi. |
--------------------
Renault
Laguna
1995
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Asta da consum
![]() This post has been edited by ricochet2: 21 Oct 2009, 23:44 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 8 June 09 ![]() |
hmm.. cum sa-ti consume asa ca doar nu e 3.0
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
blaul |
![]()
|
Nu stiu ce sa aiba...benzina nu curge, plutitorul poate ii puscat ca arata cu fluctuatii dar nu cred ca are eroare asa mare ca la 30 l in 60 sa arate rosu.
Probabil si de la sonda lambda, daca ii arsa ii consum mare, dar nici chiar asa... Mai dati cu parerea.... |
--------------------
Renault
Laguna
1995
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Habar nu am de la ce sa ai consumul ala, dar poate daca zici ca are fluctuatii nu-ti arata bine si nu ti-a consumat atata
![]() Am vazut ca ai motor 1.8 90cai exact ca si al meu. deci consumul in oras/afara ar trebui sa ai ca mine care ii in oras de 10l/100km max.12 ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Blaul, tu cat mai poti circula cu ea asa ? Ai de gand sa o inmatriculezi sau nu ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
blaul |
![]()
|
Am de gand sa o inmatriculez dar dupa ce o pun la punct. Mai pot circula 3 luni.
|
--------------------
Renault
Laguna
1995
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu zic ca o vizita la un service ar fi benefica. Aia o ridica pe elevator si se uita sub ea ce poate fi in neregula.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Cel mai indicat ar fi sa faci o vizita pe la un service sa-ti zica ce trebuie sa schimbi la ea
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
La 500 E ai luat o masina super... Dar cred ca ai ceva de bagat in ea. Ca idee, cred ca nu are tacheti hidraulici, ci sunt pe sistemul cu reglaj din surub, deci mai poti reduce din zgomot si consum cu o noua reglare a distantelor pe lere, asta cat mai permite axa cu came. Despre bieleta anticuplu pot sa iti spun ca la megane se potriveste cea de Supernova, pret pentru piesa originala "renault" in jur de 100 ron. Daca mergi asa cu ea s-ar putea sa rupi si ceilalti suporti de la motor. In legatura cu intratul greu in viteze cred ca trebuie sa faci o revizie la timonerie, nu strica putin spray degripant pe partile mobile(suspectez ca a stat o perioada indelungata nefolosita). Despre bataile de la directie cred ca e bine sa le incerci pe rand, de la capete de bara, bielete, caseta directie, coloana directie, flanse amortizoare. Nu ar strica si o inlocuire a fluidelor si a distributiei, tinand cont de vechime si de incertitudinea inlocuirii recente.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
blaul |
![]()
|
Asa o sa fac.
Va multumesc pentru sfaturi. Ma ajuta mult. Si daca tot suntem la Renault va rog sa imi dati niste sfaturi pentru achizitionare a unui Clio 1.5 dci din 2004. Vreau sa dau Golful 5 pe clio si sa mai primesc 4000 euro diferenta. Clio nu il tin pentru ca vreau sa raman cu masina ieftina si buna (laguna) . Daca fac afacerea asta sunt sanse sa dau cu 4500 euro Clioul? La ce sa fiu atent cand o iau? Va rog sa imi raspundeti relativ repede ca trebuie sa ma intalnesc deseara cu proprietarul. |
--------------------
Renault
Laguna
1995
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Ulei CV - ELF NFJ, la serus - 25 lei / litru
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
OFFTOPIC
@ meister poza de la avatar nu e taiata din pozele mele cand am slefuit farurile si le-am dat cu WD 40 ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
it's maister
![]() Nop.. i poza facuta de mine, dupa o prima tentativa de curatare, cu polish prevent. Ulterior am bagat smirghelul in ele si le-am ascuns sub un nou strat de polish.. acum e si mai bine ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Cate suturi am luat eu pana am invatat sa-i spun maister...
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Cata18tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 12 February 10 From: Timisoara ![]() |
buna..
la laguna mea, se intampla sa nu intre din prima in viteza, mai ales intr-a doua ce poate sa fie? uleiul sau e ceva mai grav? ms ![]() |
--------------------
Renault
Laguna I ph2 Concorde
- TM11YGC
1.6 16v 1998
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 02:23 |